Köszönjük, hogy részt vettél NYEREMÉNYJÁTÉKUNKON! Ezúton tájékoztatunk arról, hogy az aktuális Nyereményjáték sorsolás megtörtént, a nyertesek névsorát közzétettük a www.merulesvezeto.hu oldalán.
Örömmel értesítünk arról, hogy e mellett, mint regisztrált nyereményjátékos,
1 db 10.000.-Ft értékű AJÁNDÉKUTALVÁNYHOZ jutottál.
Az ajándékutalvány felhasználható bármilyen szintű PADI búvártanfolyamra való jelentkezéshez!
Én is felajánlom!!! Ha valakit érdekelne június 20-ig lehet igénybe venni!
Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 686 / 764 oldal |
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
Mi is nyertünk a családból 2 ilyen "kedvezményes" tanfolyamot,akinek kell jelezze,szívesen átadom!
Örömmel értesítünk arról, hogy - bár nem szerepelsz a nyertesek között - a vigaszdíjként kisorsolt kedvezményes alapfokú (PADI OWD) könnyûbúvár-tanfolyamok egyikét Te nyerted! A nyertesként így részt vehetsz egy PADI OWD tanfolyamon 63.000-Ft.- helyett 47.300.-Ft.-ért!
A nyeremény átruházható!
ha valakinek kell ,(természetesen ingyen) akkor megadom a "nyeremény átvételéhez szükséges kódot!", de lehetőleg csak komoly érdeklődők írjanak!
A nyeremény átruházható!
ha valakinek kell ,(természetesen ingyen) akkor megadom a "nyeremény átvételéhez szükséges kódot!", de lehetőleg csak komoly érdeklődők írjanak!
KRAPU! Szabad a jegy! Írj emilt, hogy elküldhessem a tudnivalókat! 

krapu, írj egy emilt, hogy tudjam a címed, mert titkos..
Krapu, az a jegy elkelt, de lehet hogy lesz még , mivel anyósom bridzselni megy valszeg. Majd írok emilkét (előreláthatólag még ma
)
)Szia Vicke!
Engem érdekelne a mozijegy ha még nem vitt el senki
Szia Vicke!
Enyém is!
Van 2 felesleges jegyem Csütörtökre a Szerelem sokadik látásra c. filmre. Júni 2. csütörtök este 7 eurocenter.
Sziasztok!
A bónom elkelt, többen ne jelentkezzetek!
Köszi
A bónom elkelt, többen ne jelentkezzetek!
Köszi
Ez ITT természetes, hisz ez a "Felajánlások" topic.
Nekem is van kuponom, akinek kell ingyen odaadom.
Aki szept. 30-ig a MediaMarkt-ban Bosch mosogatógépet szeretne venni, szóljon, mert van egy 10ezer Ft-os kuponom.
ha vkinek még hiányoznának a gyűjteményből, ilyen kártyáim vannak:
Bombi Aladinos kártyák
Cheetos Shrek2 tazoo-k: Fiona és Shrek, 2 db szamár, Shrek, Harold király
Cheetos Chester barátai - kacsacsőrű emlős
Master Croc harcosok: Spartacus, Diocletianus, Traianus, Hadrianus, Nero, Ben Hur
Bombi Aladinos kártyák
Cheetos Shrek2 tazoo-k: Fiona és Shrek, 2 db szamár, Shrek, Harold király
Cheetos Chester barátai - kacsacsőrű emlős
Master Croc harcosok: Spartacus, Diocletianus, Traianus, Hadrianus, Nero, Ben Hur
Az Emlékév játékon NetCat 10 napos internet hozzáférést nyertem a VIVAnet Kft. felajánlásával. Kaptam levelet is, hogy személyesen lehet átvenni. Ezt szokás szerint nem tudom igénybe venni, ezért arra gondoltam, hogy aki elmegy a nyereményért és tudja is hasznosítani a 10 napos nethozzáférést, akkor írjon legyenszíves, mert neki adom. Meghatalmazást kell vinnie tőlem, részletek emailben.
kódok elkeltek
4 PALLMALL keresi gazdiját!!!!
emailt írjatok!
emailt írjatok!
Elkelt. 

Maradt egy Pall Mall kódom. Szívesen átadom az 1. jelentkezőnek.