Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 690 / 764 oldal |
Whiskas adatlap elkelt
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
Ha valakinek van cicája, de nem jár a Színes RTV, szívesen elküldöm az adatlapot.
krysztasz -hozzászólás 2005. április 17. :: 12:06
Lepje meg kiscicáját egy ingyenes Whiskas Junior ajándékcsomaggal!
Vissza lehet küldeni az adatlapot, ami a Színes RTV 17. számának 35. oldalán szerepel.
krysztasz -hozzászólás 2005. április 17. :: 12:06
Lepje meg kiscicáját egy ingyenes Whiskas Junior ajándékcsomaggal!
Vissza lehet küldeni az adatlapot, ami a Színes RTV 17. számának 35. oldalán szerepel.
Hatvanhét!
Én is írtam e-mailt!
Én is írtam e-mailt!
hatvanhét, írtam mailt
Mozibelépőért 1 pall-mall kódot tudok felajánlani!
Utolsó felajánlás: 10 " fénytől, oxigéntől védett...", és 4 db " 100 % magyar " mizo piktogram! Ingyen és bérmentesítve!
Van 11 db. " fénytől, oxigéntől..." és 5 db "100% magyar" mizó piktom, nekem már úgysem jön össze. Helikon templomból kb. 2 tucat akinek sikerült bekerülni szívesen adom. @-ot küldjetek érkezési sorrendben átadó a felajánlás.
Felajánlanék adatkábelt Siemens ME45 típusú telefonhoz, gyári,egyszer sem használt, postaköltségért.
Nekem is van 2 jegyem a Duna Plazaba 20 órára az Elektrára,illetve 2 a Művész moziba a 2046-ra szintén 8ra.Mindkettő ma estére.
Sziasztok! Van jegyem szerdára a 2046ra, viszont nincs kivel elmennem...3 jegyet fel tudok ajánlani, ha bemehetek valakivel 

2*2 jegy szerda 20h Duna Plaza: Elektra
Akit érdekel dobjon mailt.
Akit érdekel dobjon mailt.
Jegyek vihetők:
MA 20:30 Mom Ron Burundy legendája
Holnap 20:00 Eurocenter Elektra
MA 20:30 Mom Ron Burundy legendája
Holnap 20:00 Eurocenter Elektra
Sziasztok!
Nálam is gazdára van a ma esti híres Ron Burgundyra 2 db jegy.
Ma 20:30 Duna Plaza.
Akit érdekel írjon! Ha mailre nem válaszolok: 06203741516
Kati
Nálam is gazdára van a ma esti híres Ron Burgundyra 2 db jegy.
Ma 20:30 Duna Plaza.
Akit érdekel írjon! Ha mailre nem válaszolok: 06203741516
Kati
Na, most utoljára zaklatom a fórumot ezekkel a jegyekkel
Úgylátom senkinek sem kellenek.... ha mégis még reggel 7-ig (esetleg fél 8 -ig) jelentkezhetnek érte! (MOM, Park 20:30, Ron Burgundy)
Úgylátom senkinek sem kellenek.... ha mégis még reggel 7-ig (esetleg fél 8 -ig) jelentkezhetnek érte! (MOM, Park 20:30, Ron Burgundy)Szia Vicke!
Engem érdekelnének a jegyek, ha még megvannak! Már írtam mailt is! Írj, ha elolvastad!
Köszi
Engem érdekelnének a jegyek, ha még megvannak! Már írtam mailt is! Írj, ha elolvastad!
Köszi
Még megvannak a jegyek a holnapra a MOM Parkba. A film címe helyesen: A híres Ron Burgundy legendája , először elírtam
Jelentkezzen akit érdekel! Természetesen ingyen odaadom!
Jelentkezzen akit érdekel! Természetesen ingyen odaadom!Sziasztok! Két-két jegyet nyertem, két különböző moziba és filmre, de egyazon időpontra, így csak az egyikre tudok elmenni (sajna) Láttam, hogy ti itt fel szoktátok ajánlani amire nem tudtok elmenni, úgyhogy én is : 2 jegy a MOM Parkba holnap (ápr. 11.) este fél kilencre a Legendás Ron Burgundy c. film DVD vetítésére. Akit érdekel írjon e-mailt, még ma! (vissza kell jeleznem e-mail-ben) (Nem vagyok gyakorlott fórumozó, itt most regiztem, de máshol sem gyakoroltam sokat , úgyhogy bocsi ha hibákat vétettem volna v. vétenék a közeljövőben)
Rossmann pontgyűjtő kártya 6 ponttal (talán 7 lesz hétfőre)..
Sziasztok!
Jegyek tömegét nyertük a szerdai habostortás Elektra vetítésre. Ha valaki lemaradt a játékról, vagy nem játszott de elmenne írjon.
Jegyek tömegét nyertük a szerdai habostortás Elektra vetítésre. Ha valaki lemaradt a játékról, vagy nem játszott de elmenne írjon.
jegy ügyben 5től telefonon vagyok elérhető 20/3224525