benu jan.:
Kórádi Gyuláné;
Gelencsér Rita,
Papp Károlyné;
Tóth Anna,
Varga József,
Varjúné Darics Henriette,
Bözse Kovácsné,
Kovács Péter;
Pálvölgyi Erika Magdolna,
Arnold Eszter ,
Czeichner Andrásné
Domján Éva ,
Kovács Lídia,
Magács Edina,
Nagy Józsefné,
Sándor Géza,
Sasné Pilisi Katalin,
Szakács István,
Tamás Kovács,
Nyertesek
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 70 / 3005 oldal |
Első héten Tesco 100 000s utalvány nem saját CC-s volt. Szóval első héten nem nézték a CC-t. Többi héten nem tudom. 5db 20 000s e-utalványt küldtek. A kocsiban találtam a blokkot. (Azt mondták páran, az nem baj ha kocsiban.)
Én is nyertem, szerintem Spar Lenor/Ariel volt, de meglepett, mert tavalyi játék volt és hamarabb lett volna életszerű.
nekem is 20.000 spar utalvany Everydaytime-tol, ez melyik jatekon volt?
el sem hiszem Tesco 5000
" alt="
">
" alt="
">Tesco 5000
Tesco nyertesek kiírva
Tegnap délután Lidl Nescafe napi nyeremény, ma már vissza is igazolták.
Aldin fent van minden nyertes,még a fődíjasok is.
https://www.aldi.hu/hu/az-en-aldi-m/toltse-fel-a-
blokkot-es-nyerjen.html
https://www.aldi.hu/hu/az-en-aldi-m/toltse-fel-a-
blokkot-es-nyerjen.html
Ide is mini Pekmen.
OREO Pac-Man játékgép! Most jött email 😊
Everydayme 2023.júl végén lejárt járék P&G box nyeremény értesítője.
Sportszelet most 😊
Spar - 1 karton Chio 😊
Sajna Spar P&G nekem nem jött össze viszont pringles játékkal egy Logitech G cloud konzol viszont igen ☺️
Volt az Országos Vérellátó Szolgálatnak egy Valentin napi véradásos játéka, azt én nyertem. A nyeremény wellness lötyögés Zalakaroson 2 főre 3 nap/2 éjszakára, all inclusive ellátással, strandbelépővel Park Inn Zalakaros Resort. Degeszre fogom enni magam.
És anyukám nevén pedig az egyik EverydayMe-s mosógép is hozzánk került. Ma jött e-mail, de a promóciók mappába. Én is köszönöm annak, aki "intézte", hogy ugyan küldjék már az értesítéseket.
És anyukám nevén pedig az egyik EverydayMe-s mosógép is hozzánk került. Ma jött e-mail, de a promóciók mappába. Én is köszönöm annak, aki "intézte", hogy ugyan küldjék már az értesítéseket.
Spar P&G
Electrolux mosógép
Egyetlen egy pályázatom volt😁
Electrolux mosógép
Egyetlen egy pályázatom volt😁
Nekem is Spar 20.000 Ft-os ajándékkártya Everyday játékon. Nyertes listát meglehet nézni valahol?
Auchan purina napi, tegnapi feltöltés
Auchan purina napi, tegnapi feltöltés