Adószáma a cégeknek/vállalkozóknak van (11 karakteres),
magánszemélyeknek adóazonosító jelük van (10 karakteres).
Bkinek lehet, kicsinek v. nagynak, ezer okból kérhették a szülők a gyerek születésének pillanatától.
trendy

" alt="

"> a kisebb gyerekeknek van adószámuk, a nagyobbaknak nem feltétlenül

" alt="

"> (a babakötvényhez kapcsolódóan adják automatikusan az adókártyát)
Jucika, 1. pont utolsó bek. "A Promócióban kizárólag 17. pontban meghatározott személyek körébe nem eső*, nem cselekvőképtelen*, állandó, nyilvántartott magyarországi lakóhellyel rendelkező*, 18. életévüket betöltött*, magyar állampolgár* természetes személyek* (a továbbiakban: Játékos) vehetnek részt."
Akkor nem nézted meg alaposan azt a játékszabályt,mert bele van írva,hogy 18 év fölött lehet csak játszani.Adóazonosító jele a legkisebb gyerekemnek is van,de amint kérdezik a születési dátumát,azonnal bukta volna!

" alt="

">
Sziasztok! átnéztem a játékszabályt, nem találok korhatárt a játékra, lehet, hogy így van?
13 éves lányom is szeretne játszani...de írtátok, hogy adózási adatokat is kérnek esetleges nyereménynél..nehogy akkor mondják , hogy nem lehet....
szerintetek?
Judit
Visszakerültek az eltűnt babszemek

" alt="

">
Köszi!

" alt="

">
Mint a legtöbb oldalon:
Az oldal logójára kattintasz!
És hogy jutok a főoldalra, mert jelenleg csak úgy tudok, hogy visszalépegetek?
A wny fb-s lapja.
Régen fb sem volt.
sada
Köszi a választ. Egyébként én is szoktam olvasni a főoldalon a játékleírásokat, de ha már a témánál vagyunk, akkor miért van az, hogy ha a Főoldal- aktuális nyereményjátékokra kattintok, akkor nem a főoldal jön be, hanem a FB? Lehet , hogy hülye kérdés, de régen nem így volt.

" alt="

">
Ja értem műszakban vannak nonstop.a farmerek.
Szerintem nem lesznek hátrányban azok sem,akik nem haladnak olyan ütemben,de csinálják minden nap.6-án lesz a sorsolás,utána csak 2 hét múlva,akkor gondolom már lesz nyeremény külön a kávémestereknek is,de az még sok idő,simán meglesz annak is,aki kicsit lassabban halad.
A hivatalosban ott vannak a stick vk-ok, de nem minden fajta.
www.kavefarm.hu/jatekszabalyzat.pdf
Eddig sem volt rajta mind...
csengetyu
152 órája megy a játék,1 játékhoz 10 és fél óra kell.
Tehát elvileg lehet,ha valaki felkel éjjel is.
Nekem 17 üveg van kész,de mindjárt kész a következő 2 is.
Pedig én éjjel alszom

" alt="

">
Most írtam az ügyfélszolgálatnak. Hogy akkor most számít-e a stick vonalkódja vagy sem. Mert akkor nem éri meg cserélgetni se, ha nem ér pontot. Remélem pár nap múlva válaszolnak és megírom. Lehet, hogy még ezt a pont eltűnéses dolgot is megemlítem a következő levélben, de szerintem hirtelen úgy döntöttek, h. a stick nem számít.
Nem tudom ki hogy csinálja, Én elég sokat vagyok a játékban. de hogyan lehet 23 üveg kávét késziteni ennyi idő alatt ?
Most megint 57.000 van,kíváncsi leszek,helyre hozzák-e holnapra.Azt hiszem,meghaladta a képességüket ez a játék!

" alt="

">
Susa
A wny-nek nem csak fórum része van, hanem főoldala is, a játékleírásokkal.
http://href.hu/x/f8f0
S itt is írtam már néhányszor... pl.:
sada Hozzászólás - 2011. május 30. :: 07:47
"1 borítékban több vonalkód is beküldhető."
Lásd a főoldalt....
Általánosságban:
Ha a pályázatokat szgépre viszik, akkor lehet sokat küldeni egy borítékban.
Ha kézi sorsolás van, akkor egyesével kell küldeni.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások