Az jó!!!! Köszönöm lányok!

Nobika
nem kell, hogy egy blokkon legyen
Nobika, nem kell egy blokkon lennie mind az öt terméknek, lehet több blokkon, akár 5 blokkon 1-1 termék is egy pályázat.
Azért nem volt jó, mert úgy kaptam, hogy külön blokkokon volt 1 termék. Ez ügye nem jó, nem játszhatok vele.... nem erre számítottam, mert GO pályázatnként írta ki.
krysztasz mit írjak le? vagy mi a baj??? Nem értem.
Újra időszerű...
frezia, nobika?? írtatok, megoldódott? Bár az nem feltétlenül megoldás, ha a topicbakerülés után mégis jelentkezik az illető...
noszednori Hozzászólás - 2008. február 14. :: 12:29
bodysh nicknevű fórumosról ha tudtok valamit,légyszi írjatok.Átvert,nem küldi a cserét,e-mailekre nem válaszol.Nevét,címét nem tudom,csak mailben küldtem el a kódokat neki közel 2 hete.Egy mási fórumostársunk is így járt vele
Nobika: miért nem volt jó?
Bár megérkeztek a tescos blokkok, de sajnos egyikkel sem tudok pályázni. Ez is átverés volt

sAJNOS NEM SZÍVESEN DE NEKEM IS KELL ÍRNOM EBBE A TOPIKBA. 1KG 60DKG dELIKAT8 VK-OT CSERÉLTEM EGY ILLETŐVEL DE SAJNOS A CSERÉBE IGÉRT KITEKAT 1600GRAMM VONALKÓDOT MÁR 2 HETE NEM KAPTAM MEG TŐLE.eMAILRE NEM REAGÁL. PICIT VÁROK MÉG ÉS BEÍROM A NEVÉT SAJNÁLATTAL,DE SZERETNÉM HA A TÖBBIEK IS TANULNÁNAK AZ ESETBŐL
A cserepartnerem jelentkezett, a levelet is megkaptam így az előző bejegyzésem, semmisnek tekinthető.

Sajnálattal de be kell írnom ide azt az illetőt akivel január 22-én véglegesítettem a cserémet. Akkor ezt írta idézem:
"Már be is borítékoltam a 6 DM pontot, de leghamarabb holnap jutok el postára...". Azóta eltelt már egy kis idő és hírt sem ad magáról, írtam két e-mailt arra sem reagált. Volta azóta még két cserém amit rendben megkaptam és Ők is. Én ezen levelet elsőbbségivel adtam fel. Nos egyenlőre csak a fórumos nevét írom ki. DURMI nevű társunkról van szó.
Több hetes késés azért nem ártatlanságra utal...
És a barátnő is bejelentkezhetett volna ide min. mentegetőzni, max. a számlaszámért.
Számomra nagyon izzadságszagú a dolog.
Nem akarásnak nyögés a vége.
A levélen is volt feladó, oda is elküldhette volna postán a pénzt.
Elgondolkodtató az is, mennyire megbízható az, akiért felelősséget vállalunk.
Gratulálok az érintetteknek ! Sikerült meghurcolni 1 embert ártatlanul.
A témakör ezzel túlment 1 határon. Javaslom a törlését.
Hát másik bombi nem lesz, de egyezkedünk másra.
Zsani , mi újság a Bombis cseréddel ? Kapunk újakat ?
Meg hetfon megerkezett Gabeeka atutalasa,szoval nem lettem karosult.Koszonom neki.
L. A. jelentkezését várom holnap estig, különben kiírom az elérhetőségét.
Felhívott, csak mivel te is mondtad, hogy nem voltam netközelben, így nem tudtam neki megmondani, mert a bankszámlaszám mailben érkezett. Tegnap értem haza, így rögtön küldtem neki a számot.
Gabeeka örülök, hogy sikerül a problémát megoldani. Egy kérdésem viszont lenne: a barátnőd miért nem hívott fel vagy keresett meg, ha elvesztette a bankszámlaszámot és tudta, hogy Te tartod a hátad miatta és nem vagy netközelben?
Nem ér ennyit a becsületem, nem szoktam olvasatlanul törölni leveleket, nem szokásom a visszaigazoló kérést csak úgy kitörölni és nem tüntem el a pénzzel :-)
Mint ahogy azt már a Csabi bemásolta nem voltam netközelben, és eleve nem az enyém volt a jegy, hanem a barátnőmé.. Magamat nem akarom ismételni, mert itt van a bemásolt levél tőlem feketén fehéren :-)
Most csak annyit tudok tenni, hogy tartom a hátam miatt amíg el nem utalja a pénzt, ami ma meg fog történni...
Egyébként teljesen egyetértek ezzel a topik-al, nem lehet egy ismeretlenben megbízni, de jóval többre tartom magam, mint hogy én spec. átvegyek két darab jegyet, amiért ne fizessek. Eszembe se jutna.
Ennyi a részemről, a többit a Csabivel lerendezem, de gondoltam így a fair, ha én is hozzászólok a témához.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások