Gladi: a Danubiuson nem én nyertem (hanem egy Cintia nevű halgató)

de írtam neked egy mailt. a freemailre válaszolj lécci és köszi a mondatokat

Tery,
Hát, nem irígyellek. Manapság szinte veszélyességi pótlék járna az ilyen munkáért.
Kollégiumban.

Diliháznak az is diliház(néha),bár nem Budaörsön van

Tery,
Az nem semmi, hol dolgozol, ahová ilyen korán kell beérni? Az emberek többsége akkor fordul a másik oldalára.
Négykor. Én ébresztem a szomszéd kakast.

Tery,
Tudomásom szerint 6-tól lehet telefonálni, sok sikert neked is! Jó koránkelő lehetsz.
Ma a macsekomnak kinyitottam egy szardiniát. Megkérdeztem,üzennek-e valamit a rokonoknak,mert utazom
Sok iskert holnapra.
Kérdés :ugye nem csak hatkor lehet telefonálni? Mert 6 kor uton vagyok még.
Gladi: köszi

ha nyerek majd küldök lapot

vagy hozok valami ajit (egy doboz szardíniát

)
Savika,
Elküldtem neked!
Mano,
E-mail ment. Sok sikert nektek!!!

Gladi: elküldöd nekem? köszi és hajrá

vincere: én alkoholmentes koktélt ittam mivel vezettem. de nekem is tetszett, jó kis film volt. én kb az 5. sorban ültem és pont a mögöttem ülő srác nyerte meg a dvd csomagot. bár nekem halvány gőzöm sem volt a válaszról!

Mano és minden kedves ismerős,
Akit érdekel a danubiusos 4 sor, segítek este, írjatok egy mailt.
savika
Ezek szerint egy teremben voltunk az Oscar-gálán :-)
Hát még ilyen nyeremény-vetítésen se voltam! Koktélok (én mojito-t ittam), kis szendvicsek, ingyen kóla-kukorica... A filmekről nem is beszélve, hiszen a 21 Grams-nek pl. még nincs itthoni premier-időpontja, és mivel független film (ha jól sejtem), a jó ég tudja, mikor jut el hozzánk, ezért tényleg nagyon örültem, h. megnézhettem. És tetszett is nagyon! Szóval igazán nagy pirospont a Danubius-nak :-)))
Segítsetek!
Ma sem hallottam a verssort. Aki tudja megírná nekem?
Köszönöm!
Danubiust figyeltétek a héten? Ha igen, mindenkinek sok sikert pénteken! Irány Szardínia!

essie.
Köszi, most indulunk. Holnapi munkanap kérdéses...attól függ, mit fogyasztok az állófogadáson.

Gladiátor
Gratula a nyereményedhez.
Remélem jól fogjátok magatokat érezni az HBO-os bulin!