Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 70 / 891 oldal |
Gia: kézzel írtad be az e-mail címed? Mert ha csak bemásolod,akkor nem lép tovább
Jendal
Szívesen segítek, de csak este érek rá, priviben küldd át az e-mailt amivel regisztráltál rá....
Szívesen segítek, de csak este érek rá, priviben küldd át az e-mailt amivel regisztráltál rá....
Valaki segítene nekem 1 db Pizzatányért nyerni a címemre? Blokkom az már nincs mert eljátszottam. Kinder bueno kódot adnék cserébe.
Én nem mertem megvenni, pedig pár száz forinttal olcsóbb volt egy maszeknál.
Köszi, én is ezért hezitálok. Csak azért kérdeztem, mert valaki írta a fórumon, hogy a nem promós csomagolás belsejében is volt kód.
Igen, volt játékleírás, csak így mertem megvenni, mert elég drága mulatság!
" alt="
">
Kipipálja zölddel miután beírom, szóval gondolom a kóddal nincs gond. Már próbáltam Chrommal és explorerrel is.
Nem szenvedek tovább, majd este megkérek valakit a családból, hátha nekik sikerül.
" alt="
">
Kipipálja zölddel miután beírom, szóval gondolom a kóddal nincs gond. Már próbáltam Chrommal és explorerrel is.
Nem szenvedek tovább, majd este megkérek valakit a családból, hátha nekik sikerül.
Gia,
végül volt játékleírás a doboz alján?
" alt="
">
végül volt játékleírás a doboz alján?
" alt="
">Gia nekem sikerült. Biztos jól írtad be a csomagolás belsejében található kódot?
Enterre sem reagál.
Gia! Próbálj egy Entert nyomni.
Ezt nem hiszem el! Végre vettem Ferrero Rochert, erre nem tudom feltölteni a kódot. Beírom, kipipálja, de nem reagál a tovább gombra, azaz nem csinál semmit!
Mi lehet a gond?
Mi lehet a gond?
fedit19! sejtésed sincs,kivel cseréltél mostanság,de úgyáltalában ?
Majóka
Köszönöm, hogy válaszoltál!
Köszönöm, hogy válaszoltál!
macika
Én megkaptam.
Én megkaptam.
Akinek a Meglepetés újság előfizetéses, megkapta ma?
Köszönöm előre is a választ!
Köszönöm előre is a választ!
Még mindig keresem azt a cserepartnert akivel DM-Nivea blokkot cseréltem.
Légyszíves jelentkezz.
Légyszíves jelentkezz.
Szerintem ha törölted akkor bakfity...
" alt="
">
" alt="
">Nem nyereményes kérés, de fontos lenne samsung galaxy telómról ki akartam egy fotót törölni és az egész mappát sikerült
" alt="
"> Visza lehet állítani??? Segítene valaki? Kicsit szájbarágósan ha lehet mert nagyon nem értek az ilyen kütyükhöz (: Lásd mit tettem
" alt="
">
" alt="
"> Visza lehet állítani??? Segítene valaki? Kicsit szájbarágósan ha lehet mert nagyon nem értek az ilyen kütyükhöz (: Lásd mit tettem
" alt="
">Valaki segítene nekem 1 db Pizzatányért nyerni a címemre? Blokkom az már nincs mert eljátszottam. Kinder bueno kódot adnék cserébe.
Igen.
" alt="
">
www.webnyeremeny.hu/visa-nyeremenyjatek
" alt="
">
www.webnyeremeny.hu/visa-nyeremenyjatek