Knorr nyeremény akció
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 70 / 143 oldal |
Köszi
Gia:
A Knorr rafinéria akcióban 159Ft
A Knorr rafinéria akcióban 159Ft
Megírnátok, hogy mennyibe kerül a Rafinéria most a Tescóban? Köszi.
Olvasgattátok sorbanállás közben a zacsikat?
Nekem eddig nem tünt fel, hogy a Knorr rafinériákban már nincsen se hozzáadott ízfokozó, se tartósítószer. Semmiféle "E".
Ezt akár a pozitívba is írhattam volna.
Nekem eddig nem tünt fel, hogy a Knorr rafinériákban már nincsen se hozzáadott ízfokozó, se tartósítószer. Semmiféle "E".
Ezt akár a pozitívba is írhattam volna.
Nekünk is küldött a Knorr egy sms-t, hogy mégis nyertünk egy tálat. Én meg küldtem nekik egy dörgedelmet e-mailben még reggel.
gunyoros vagyok csak valamiért nem tudtam belépni!
Qeene már működik a mailem, gunyoros2@freemail.hu
Oda írj légyszi!
Nem tudom a mail címed.
Qeene már működik a mailem, gunyoros2@freemail.hu
Oda írj légyszi!
Nem tudom a mail címed.
Felkerült a knorr oldalára is a rafinériás játék leírása.
Olyan pancser ez a knorr.
De majd 16-án... Nem hagyom magam...

sada! Összedobjuk!
De hogy osztjuk szét az autót százfelé?

100 tálra.
Kinek van annyi?

sada!
Autót tálra?
Autót tálra?

Nálunk éjjel nem jár busz, gyalog messze, a háznépe meg nem mobilizálható játékra.
Így tálam nem lett.
Helyette jót aludtam.
De majd cserélek!
Így tálam nem lett.

De majd cserélek!

ördöglakat,
köszi a választ!
Már akkor is örülnék, ha 1 összejönne, a 2.-ban biztosan jóval többen fognak játszani...
köszi a választ!

Már akkor is örülnék, ha 1 összejönne, a 2.-ban biztosan jóval többen fognak játszani...

Ildi80: az akció ideje alatt (03. 02.- 03. 29. között) vásárolt blokkok vesznek részt a játékban. Nyugodtan játszhatsz a 2. fordulóban az addig összejött blokkjaiddal.
1 tepsi nekem is
Sajnos a többit nem küldtük el mi sem.

Köszi a választ! Legalább nem kell a kártyacserével bajlódni. Igaz nem szoktam csak 2 blokkot küldeni, mert úgy vagyok vele, hogy nyerjen más is, nekem elég lesz a 2 tálka is. Remélem sikerül a következő körbe!
Én is most olvastam vissza az éjszaka történéseit....
Tiszta pszichokrimi...
Nagyon nagy gratula és elismerésem azoknak, akik nyertek!
Nekem sajna nem volt lehetőségem játszani, pedig jó buli lett volna.... (A legközelebbi Tesco 40 km-re van, kocsi, busz, és hozzám hasonló tünetekkel küzködő önkéntes jelölt nincs, aki elvigyen...
)
1 kérdésem lenne (ha már felvetődött, akkor bocs, de lemaradtam róla):
a 2. periódusban részt vesz az a blokk is, amit most veszek, vagy akkor is csak a 16.-ika utáni jó???
Tiszta pszichokrimi...

1 kérdésem lenne (ha már felvetődött, akkor bocs, de lemaradtam róla):
a 2. periódusban részt vesz az a blokk is, amit most veszek, vagy akkor is csak a 16.-ika utáni jó???
Nna, örömmel látom, mégsem fáradtunk oly sokan hiába.
Nekünk is van 2 tálunk.
Pedig hajnalban még a net sem bírta a hangulatom, 1.15 körül egyszerűen leállt.
Viszont így meg nyertem a Globus majonézzel, mert nem tudtam még aludni, és mentem a konyhába SM-ezni (meg elpakolni a vásárolt cuccot kamrába-hűtőbe).

ani2
lehet
lehet

ani2
Lehet többet is egy teliről!
Lehet többet is egy teliről!