Marlboro
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 70 / 135 oldal |
Hát nekem semmi nem jön össze... még egy öngyújtó sem... én már annak is örülnék, csak egyszer....
Nálunk a webkamera már több gépnél tökéletesen működik képileg, ha valaki a hangban tudna tanácsot adni, az jó volna, mert füles mikrofonban gondolkodunk ha nem jön össze 1-2 nap alatt. Köszi a segítséget. 

mp3-as óráért több dolgot adnék
férjem beindult az órára
férjem beindult az órára
Én egyszer kaptam ilyen "kódolt" sms-t, ill. mindjárt kettőt, de az is csak öngyűjtó volt.
Igen, ezt tudom, de mivel értelmezhetetlen karakterek sorozatát küldte ezért nem tudom, hogy mit takar.
Na mindegy, holnap majd kiderül
Na mindegy, holnap majd kiderül

An.13
A köszöntés után - Kedves... - az mkododdal kezdi, a számsorral. Szóval, nem tévesztheted el, hogy nyertél-e vagy sem.
A köszöntés után - Kedves... - az mkododdal kezdi, a számsorral. Szóval, nem tévesztheted el, hogy nyertél-e vagy sem.
A nyerő "kódolt sms"-t egy vagy két sms-ben küldik? Illetve ha 2 sms-ben akkor az általában mit takar?
Bocs, ha értetlennek tűnök, de nem bírtam másként megfogalmazni
Bocs, ha értetlennek tűnök, de nem bírtam másként megfogalmazni

De jó, köszönöm, hogy válaszoltatok és pozitív a vélemény
Egyet én is nyertem, meg ma is jött egy "kódolt" üzenet, úgyhogy már olyan izgatott vagyok, hogy mit nyertem
Köszi

Egyet én is nyertem, meg ma is jött egy "kódolt" üzenet, úgyhogy már olyan izgatott vagyok, hogy mit nyertem
Köszi

Galéria: feltelepítettük és használtuk. nagyon jó a képminőség! én abszolút elégesett vagyok vele és örülök, hogy sikerült nyernem 

A család 6. (nekem személyesen a 3.) öngyújtom.
Olyan jó lenne vmi más is.
Olyan jó lenne vmi más is.

Paint: írtam én is

Megvan az első nyereményem ebben a körben!
Végre! Igaz, csak egy öngyújtó, de nyertem!

Végre! Igaz, csak egy öngyújtó, de nyertem!

Galeria
Feltelepítettük, de az msn-en még nem sikerült beállítani. Valami sárga színnek kellett volna a képernyőn megjelenni, ha megjelenik, akkor a hangszóró rendben. De nem, és így még nem látjuk, halljuk a másikat msn-en.
Feltelepítettük, de az msn-en még nem sikerült beállítani. Valami sárga színnek kellett volna a képernyőn megjelenni, ha megjelenik, akkor a hangszóró rendben. De nem, és így még nem látjuk, halljuk a másikat msn-en.
Használta/ja már valaki a malbis webkamerát?
Ha igen akkor mi a tapasztalat róla?
Ha igen akkor mi a tapasztalat róla?
...és megint írtam holnap leszek... 

Bálint írtam.... 

Szerintem nem hangszoró, hanem mikrofon van benne.
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni hogy most tényleg van ebben a webkamerában hangszóró és én nem tudom beállítani, vagy a Marlboro túlzott egy kicsit (delux v-b01).
Amúgy gartula minden nyertesnek + a webcamhez jó progik vannak itt:
http://noeld.com/programs.asp?cat=video
Amúgy gartula minden nyertesnek + a webcamhez jó progik vannak itt:
http://noeld.com/programs.asp?cat=video
Nyertem egy webkamerát.
öngyufa