A 100 az tényleg több, de én. pl. kevesebb brise-t fogyasztok el hetente, mint Milkát.

" alt="

">
tuncis!
egy jó tanács,ha nyerni szeretnél inkább próbáld meg a brise-t,ott 100 ajándékot sorsolnak hetente.
én 1 blokkal nyertem wellness hétvégét,ezen a héten meg ajándékot:-)
kissmerle!
Köszönöm hogy szurkolsz! Legfeljebb a kisfiamnak jó lesz!

" alt="

">

" alt="

"> (15 hónapos)
T.
tuncis!
Az nekem is tetszik,de kérdés milyen a mérete,lehet egy pici kis pléd.
Én már nem játszom a milkával,nem igazán éri meg....de neked azért szorítok!:-)
kissmerle!
Már többen is írták hogy nem valami jó a táska de azért egy milka plédnek örülnék!

" alt="

">
T.
tuncis!
Nem olyan nagy az a milkás nyeremény hogy szomorúnak kellene lenni miatta:-)
Jobban jársz ha a csokik árát összegyűjtöd és veszel normális táskát:-)
Sziasztok!
Én eddig minden évben nyertem a Milka játékán több nyereménytárgyat is de az idén semmi!

" alt="

"> Szomorú vagyok!!! Más játékokon is játszom rendszeresen de semmi! Remélem az év végére kiegyenlítődik........!

" alt="

">
T.
hofi, köszi a biztatást, ugyanis nagyon csalódott vagyok.
Oly rengeteg játékban részt vettem csak az elmúlt 11 hónapban is, hogy még felsorolni is képtelenség. De lehet, hogy szánok rá időt és mégiscsak megpróbálom.
Nem szabad feladni:
Nekem most összejött a brise, de nálam sincs se boci, se haas ( pedig én mind a 38 pályázatot megvettem) nagyon biztam benne. Se vénusz sok sok pályázatból, se pedigree legalább 50 pályázatból. Előbb utóbb nyerni fogtok. Nem biztos, hogy azzal amiben bíztok, de eljön a nagy nyeremény is.

" alt="

">
Én ide nem szoktam írni, nem szoktam panaszkodni, de úgy érzem eljött az ideje. Ugyanazon a véleményen vagyok, mint feketedémon és DZsuzsa.
Hónapok óta rengeteg játékra, rengeteg pályázatot beküldtem és csak a garantált jön össze (ami nem igazán nyeremény), meg esetleg a gyorsasági, ha van a városunkban az az üzlet, amelyikben a játék zajlik. Mert jó néhány nincs is, mint pl: Cora, Auchan, Interspar, Tesco, Dm, Müller, Dougles, Praktiker, meg ami most nem jut eszembe.
Szóval hatalmas befektetés (vásárolt termékek, postaköltségek) és semmi megtérülés.
Fortuna nagyon igazságtalanul osztja el a nyereményeket! :-(
feketedémon!
Teljesen igazad van!
Én is sok esélyt adtam magamnak de már nem hiszek benne.Van aki mindennel nyer van aki semmivel.

" alt="

"> nem volt hiába való a panaszom és köszönöm a biztatást.Most jött sms a Brisel sikerült nyernem.
5 fel be nem küldött haas és 5 lidl görög...kicsit szét vagyok esve..-(
jó lenne

" alt="

">
törpi
majd a macival az 1 milla

" alt="

"> Jó az is nem?
Boci pálázatom is minden hónapban több,mint 100 volt és összesen 2 csokoláda jött össze.Milka is nagyon karcsú a feladásokhoz képest
étolajjal a fél falut én láttam el,de mondjuk abban még bízok. rengeteg Persil,Haas,Brise ,Vénusz,Perwoll és semmi
jojó: igen,macit azt legalább nyertem
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások