Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 70 / 609 oldal |
Van rádió és tv is, de ez olyan jó kis rádió, hogy csak 1 adót lehet fogni, asszem a juventust, vagy a danubiuszt! El van törtve a keresőkéje!
Erja!
van a közeledben rádió. a Petőfi adón csütörtöki kabaré van.
Nekem tetszik és hatalmasakat röhögök!
Hallgass bele:
van a közeledben rádió. a Petőfi adón csütörtöki kabaré van.
Nekem tetszik és hatalmasakat röhögök!
Hallgass bele:

Erja! Kösz, rendes vagy! Nekem mára ennyi izgalom elég is volt!
Minden jót Nektek a következő találkozásig!!
Minden jót Nektek a következő találkozásig!!
Omaja dehogy is! Nem veled van a gond, a játék tisztaságával van a gond
Nehogy magadra vedd!
Nehogy magadra vedd!Lehet "tiszta lappal" kezdeni? Én gyakran bekukkantottam, ha nem is volt kérdésem, és "olvasgattam". Most nem értem, miért haragszotok?
Nem kellett volna "bántanom Sziszit?
Nem kellett volna "bántanom Sziszit?
Erja!
talán így kevesebb kérdező lesz, aki csak azért ugrik be, hogy pótoljon egy hiányzó megoldást. Tudod "hullik a férgese" szokták mondani.
Akit a játék érdekel, az úgyis marad, és szorgalmasan dolgozgat a kérdések megfejtésén.
talán így kevesebb kérdező lesz, aki csak azért ugrik be, hogy pótoljon egy hiányzó megoldást. Tudod "hullik a férgese" szokták mondani.
Akit a játék érdekel, az úgyis marad, és szorgalmasan dolgozgat a kérdések megfejtésén.

Teljesen igazad van, asszem többet nem reagálok!

Ejnye-bejnye Erja nem szép dolog, hogy az ilyesmire reagálsz!
Hiszen csak "örömet akarnak szerezni" azoknak akik örülnek!
Mostanság naponta téma ez, de senki sem veszi a fáradságot, hogy bele kukkantson a fórumba kicsit visszamenőleg is, hogy egyáltalán ezek miről írogatnak itt. Maximum bedobják, hogy tudjátok-e...., valaki segítsen. Ez van.
Hiszen csak "örömet akarnak szerezni" azoknak akik örülnek!
Mostanság naponta téma ez, de senki sem veszi a fáradságot, hogy bele kukkantson a fórumba kicsit visszamenőleg is, hogy egyáltalán ezek miről írogatnak itt. Maximum bedobják, hogy tudjátok-e...., valaki segítsen. Ez van.

Mégis reagáltam

Ennyi erővel bárki megveheti az érettségijét, a diplomáját, a nyelvvizsgáját, de attól még észt nem kapsz!
Sziasztok!
Én erre ma már inkább nem reagálok
Én erre ma már inkább nem reagálok

Most mindenki megharagudot, vagy mi van? Én vagyok az "egyes számú közellenség"?
NEEEm! Természetesen nem halálos komolyan írtam, azért is tettem oda a fejecskét, inkább csak "enyhe szemrehányásnak" készült, nem akartalak megbántani!! Én magam is hamarabb oda fogok kattintani, ha megakadok! Csak eddig rá voltunk kényszerítve, hogy gondolkozzunk. Ennyi, és nem megbántás!!:
sziszi8!
Nem véletlen a közmondás, hogy a pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve!
Nem véletlen a közmondás, hogy a pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve!

Biztos lesz olyan aki őrülni fog ennek a linknek lesz olyan aki nem. Te akkor ezek szerint az utóbbiba tartozol. Másnak szerettem volna segíteni, nem gondoltam volna, hogy ezzel ekkora "tragédiát" okozok. Szerintem nagyon sokan vagyunk úgy, hogy csak egy-egy megoldás hiányzik és olyan kellemetlen mindig mástól segítséget kérni. Még egy-egynél hagyján, de ha több hiányzik akkor pláne.
Ez csak egy játék, de úgy látom sokan halálosan komolyan veszik.
sziszi8! most lehet, hogy elrontottad néhány ember örömét? Ha biztosan tudjuk, hol a megoldás, az már nem olyan!
Abban mi az izgalmas, ha csak lemásolod?
Abban mi az izgalmas, ha csak lemásolod?

ja, az még valahol az elején volt, ugye?
kár, hogy nem folyamatosan vannak a képek, hanem várni kell rájuk!
igaz a várakozás izgalma...
kár, hogy nem folyamatosan vannak a képek, hanem várni kell rájuk!
igaz a várakozás izgalma...
Itt minden megoldást megtaláltok: http://zina.hu/blog/?cat=12
omaja
óperenciás tenger 1 kép de nem tudom már melyik kocka.
óperenciás tenger 1 kép de nem tudom már melyik kocka.