Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 70 / 511 oldal |
egyetlen*, én úgy tudom nem. viszont nem találom a beküldésemet a honlapon regisztrálva, így most még beszélnem kell velük :-(
juno! A Kinder-beváltásnál nem ez a hétvége volt az utolsó? 

Lemaradtam a kinder beváltásról a hétvégén, nem értünk időben haza családdal Lenne valaki, aki megy még beváltani, és kiváltana nekem egy ajándékot? Nagyon szeretnék egy kombinált kulcsot síeléshez! Előre is köszi!
Amúgy megint eléggé rosszul szervezte a kinder, hogy csak egyszer (legalábbis tudomásom szerint) járt a vidéki városokban egy hónapban - ja, én nem is kaptam értesítőt róla sms-ben, mint ahogy ígérték!!! Gondolom nem én vagyok az egyetlen, aki küldött be csomagolásokat, és a végül lemaradt/lemaradt a beváltásról végülis ez is forgalom a kindernek.....
Amúgy megint eléggé rosszul szervezte a kinder, hogy csak egyszer (legalábbis tudomásom szerint) járt a vidéki városokban egy hónapban - ja, én nem is kaptam értesítőt róla sms-ben, mint ahogy ígérték!!! Gondolom nem én vagyok az egyetlen, aki küldött be csomagolásokat, és a végül lemaradt/lemaradt a beváltásról végülis ez is forgalom a kindernek.....
zsu21
Ne mérgelődj, a Cerbonával gyakran van játék.
Nekem se volt türelmem az utolsó pillanatban befutott csomag tartalmáról leszedni a vonalkódot, van egy kezdő adagom a következő játékhoz.
Ne mérgelődj, a Cerbonával gyakran van játék.
Nekem se volt türelmem az utolsó pillanatban befutott csomag tartalmáról leszedni a vonalkódot, van egy kezdő adagom a következő játékhoz.

Nicika, írtam, utánanézek felénk mikor járnak.
Szombaton kimentem a Kinder Bueno által sms-ben megküldött helyszínre a megadott időben a Soproni Tesco parkolóba (16-17h), viszont Kinder Bueno Cirkáló sehol sem volt és a vevőszolgálat sem tudott a dologról!
Szóval én már tuti nem tudom kiváltani az ajándékomat! Akinek kell e kódom meg az ajándékom, annak szivesen odaadom!
Szóval én már tuti nem tudom kiváltani az ajándékomat! Akinek kell e kódom meg az ajándékom, annak szivesen odaadom!Sziasztok!
Ez áll a pöttyös honlapján:
"A Dunántúlon 2006. november 20-tól 2006. december 2-ig - a fent említett láncokon kívül - a Mecsek Füszért, a Pólus Coop és Hétforrás boltok is részt vesznek az akcióban."
VESZPRÉM - PÓLUS 101.SZ. JUTAS ABC
Ez a bolt, azt sem tudta miről beszélek, mikor megkérdeztem, hogy mikor válthatom a pontjaim!
Ez áll a pöttyös honlapján:
"A Dunántúlon 2006. november 20-tól 2006. december 2-ig - a fent említett láncokon kívül - a Mecsek Füszért, a Pólus Coop és Hétforrás boltok is részt vesznek az akcióban."
VESZPRÉM - PÓLUS 101.SZ. JUTAS ABC
Ez a bolt, azt sem tudta miről beszélek, mikor megkérdeztem, hogy mikor válthatom a pontjaim!
most meg irni sem tudok
micsoda nap
micsoda nap
Olan hülye vagyok nem adtam fel a cerbonát azt hittem hovégéig jó
Hát erről lekéstem
Hát erről lekéstem

Hát ez a baj nem jól adták fel
Szerintem aki igy járt a picwiket kéne bombázni, az enyémből állitolag utközbe tünt el egy
mivel igy adták fel nem lehet kerestetni
Lehet hogy direkt csinálták hogy ne lehessen relamálni
Azért pár még maradt csészét meg majd szerzünk
a lének
Szerintem aki igy járt a picwiket kéne bombázni, az enyémből állitolag utközbe tünt el egy
mivel igy adták fel nem lehet kerestetni
Lehet hogy direkt csinálták hogy ne lehessen relamálni
Azért pár még maradt csészét meg majd szerzünk
a lének
zsu21! De nem a kannából isszuk!
Mármint a levét
Egyébként 305 Ft-os postaköltséggel lett feladva.
Mármint a levét
Egyébként 305 Ft-os postaköltséggel lett feladva.egyetlen
mi van rajt mennyit fizetett érte pickwik törékeny különszolgáltatással csak az egyedileg kezelt csomagot veszik fel a postán ,bocs de szerintem nem a posta a hunyo.
Ez olyan mintha te ráirtad volna egy boritékra hogy törékeny tettél volna bele egy üveglapot és 52-ftért feladnád.
A posta csak akkor vállal felelősséget ha megfizetik a különszolgáltatás dijját.
Szerintem ezt a picwiknek el is mondták csak ők megpróbáltak sporolni
MI MEG ISSZUK A LEVÉT
mi van rajt mennyit fizetett érte pickwik törékeny különszolgáltatással csak az egyedileg kezelt csomagot veszik fel a postán ,bocs de szerintem nem a posta a hunyo.
Ez olyan mintha te ráirtad volna egy boritékra hogy törékeny tettél volna bele egy üveglapot és 52-ftért feladnád.
A posta csak akkor vállal felelősséget ha megfizetik a különszolgáltatás dijját.
Szerintem ezt a picwiknek el is mondták csak ők megpróbáltak sporolni
MI MEG ISSZUK A LEVÉT

Megérkezett ma reggel a Pickvick teáskannám kb. 20-30 darabban!
Felhívtam a Sara Lee-t, ahol közölték, hogy reklamáljak a postán, mivel a csomagon szerepel az, hogy törékeny. Magyarázhattam én, hogy a törékeny felirat nem látszik, mert le van ragasztva. Ez állitólag a posta hibája! Azt is mondta a hölgy, hogy nem tudnak minden törött kannát kicserélni!
De hát a posta sem ad nekem másikat!
Nagy-nagy fekete pont a Sara Lee-nek, Pickwicknek, és persze a postának!!!!!
Felhívtam a Sara Lee-t, ahol közölték, hogy reklamáljak a postán, mivel a csomagon szerepel az, hogy törékeny. Magyarázhattam én, hogy a törékeny felirat nem látszik, mert le van ragasztva. Ez állitólag a posta hibája! Azt is mondta a hölgy, hogy nem tudnak minden törött kannát kicserélni!
De hát a posta sem ad nekem másikat!
Nagy-nagy fekete pont a Sara Lee-nek, Pickwicknek, és persze a postának!!!!!A pickwick nálam is furcsa.
biztos tényleg úgy van, hogy irták itt, hogy nem rögtön mennek el a boritékokért, hanem pár nap múlva, és utána húznak 1500at.
Én kaptam két kannát a héten, de 4 pályázatot adtam fel egyben.
Ezeknek is örülök, de hát a szabályt be kéne tartani...
biztos tényleg úgy van, hogy irták itt, hogy nem rögtön mennek el a boritékokért, hanem pár nap múlva, és utána húznak 1500at.
Én kaptam két kannát a héten, de 4 pályázatot adtam fel egyben.
Ezeknek is örülök, de hát a szabályt be kéne tartani...
pickwick nekem is negatív. pedig évekkel ezelőtt nagyon korrekt játékai voltak. de változnak az idők...
baba sms-re nekem sem jött válasz tegnap este óta. durva.
baba sms-re nekem sem jött válasz tegnap este óta. durva.
Tegnap,megint lenyelt 2 sms-t a baba,nem jött rá válasz,pedig tuti szűz kód volt,hacsak nem a boltban,vagy aki ragasztotta,az küldte be 1x már.
És ez már nem az első eset,az sms díjat viszont levonta,bosszantó!
És ez már nem az első eset,az sms díjat viszont levonta,bosszantó!

Mert az okos a más kárán is tanul, a buta meg a sajátján sem...
hát igen, bevárták a többit, de ha az első periódusban látták hogy hoppá, ez bizony nem 1500levél, akkor a másodikra miért nem tanultak? :S
negytív=negatív
Sadának igaza van, hogy azt is elfogadhatták amelyik korábban érkezett be és arra is láthattunk példát, hogy a később feladott is bekerűlt az elsőbbségibe. Ez azt bizonyítja, hogy csak pár nap múlva a zsákokból válogatták ki az 1500 db "elsőbbségit". Szóval arra jutottunk, hogy hanyag a lebonyolítás. Azért nálam még mindig a tavaszi Kinder a negytív csúcstartó!