Archivum - // Nyereménytárgy csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 70 / 487 oldal |
Knorr plédért adok: Vénusz pecsenyés szettet,vagy Darling porcelán műzlistálat(piros szív alakú),vagy mit kérsz?
DM-es aromaszett cserére vár.
Knorr takaró, Naomi érdekelne.
Knorr takaró, Naomi érdekelne.
Galeria! Most adtam fel a leveledet!
keresek whiskas vonalkódokat aki tud az írjon.allatszupi3@freemail.hu
Keresek Budapestre szóló családi belépőket állatkertbe, Nagycirkuszba, ...
cserére van sok minden: bögrék, hátitáskák, cd-k, stb.
cserére van sok minden: bögrék, hátitáskák, cd-k, stb.
egyetlen* !
válaszoltam
válaszoltam
valaki keresett békás dolgokat, találtam:
1. sipoló békát, ami fürdőjáték is
1. békás hűtőmágnest, nagy és plüss
1. sipoló békát, ami fürdőjáték is
1. békás hűtőmágnest, nagy és plüss
Sziasztok!
Cserére vár egy Naomi! Étkezési utalványt, vagy kp-t szeretnék érte!
Cserére vár egy Naomi! Étkezési utalványt, vagy kp-t szeretnék érte!
dallas írtam

Fáreó! Irtam!
Knorr tányérok ,Ferraris hátitáska eladó.
Van: DELUX VB01 webkamera (piros) Marlboro nyeremény volt
Keresek: 1 db naomi parfüm

Keresek: 1 db naomi parfüm

Barilla alátét szetteket cserélek dézsás fürdőszettre.
egyetlen: azt hiszem veled tárgyaltam annó ez ügyben,ha még aktuális a dolog,lécci keress meg,köszi!
egyetlen: azt hiszem veled tárgyaltam annó ez ügyben,ha még aktuális a dolog,lécci keress meg,köszi!
L-es mivi pólót keresek - origit (a ciklámen színűt) és dove törcsit. Van érte milka bőgő tehén.
Keresek knorr takarót,sapi-sál szettet,de képet szeretnék kérni elötte róluk,hogy egyaltalán tudjam hogy néz ki,tetszik e? Köszi.
Ezenkívűl nagyoj sűrgősen keresek új kenyérsütőt,barátom részére,van érte más nyereménytárgy pl. Barilla mixer vagy egyéb.
Ezenkívűl nagyoj sűrgősen keresek új kenyérsütőt,barátom részére,van érte más nyereménytárgy pl. Barilla mixer vagy egyéb.
3 db Naomi parfüm eladásra vagy cserére vár. ajánlatokat kérek!

Maybelline Volum' Express szempillaspirál cserére vár.
Karibi puzzle és aromaszett cserére vár
Sziasztok!
Mozijegyek!Konyec-Az utolsó csekk a pohárban című magyar vígjáték mozijegy (összesen 8 db)
darabonként is eladó.A Filmszemle legjobb filmjének járó díját Rohonyi Gábor rendező e filmjével kapta, a film ötletességéért, gazdag humoráért, valamint a nézők szavazatai alapján közönségdíjat nyert.
A remek műalkotásban a "Vérdíjas Nyugdíjasok" randalíroznak az ország bankjaiban, postahivatalaiban, és nincs menekvés...
Budapesten, két helyszínen, 5 időpontban tekinthető meg:
Corvin Budapest Filmpalota : Budapest VIII. kerület Corvin köz 1.
Palace Westend (Westend City center II. Emelet. VI. kerület Váci út 1-3.
Mindkét helyszín könnyen megközelíthető metróval, illetve a 4-es 6-os villamossal.
Az időpontok: Február 19. hétfő 11 óra
Február 26. hétfő 11 óra
Március 5. hétfő 11 óra
Március 12. hétfő 11 óra
Március 19. hétfő 11 óra
Akit érdekel, írjon!
Mozijegyek!Konyec-Az utolsó csekk a pohárban című magyar vígjáték mozijegy (összesen 8 db)
darabonként is eladó.A Filmszemle legjobb filmjének járó díját Rohonyi Gábor rendező e filmjével kapta, a film ötletességéért, gazdag humoráért, valamint a nézők szavazatai alapján közönségdíjat nyert.
A remek műalkotásban a "Vérdíjas Nyugdíjasok" randalíroznak az ország bankjaiban, postahivatalaiban, és nincs menekvés...
Budapesten, két helyszínen, 5 időpontban tekinthető meg:
Corvin Budapest Filmpalota : Budapest VIII. kerület Corvin köz 1.
Palace Westend (Westend City center II. Emelet. VI. kerület Váci út 1-3.
Mindkét helyszín könnyen megközelíthető metróval, illetve a 4-es 6-os villamossal.
Az időpontok: Február 19. hétfő 11 óra
Február 26. hétfő 11 óra
Március 5. hétfő 11 óra
Március 12. hétfő 11 óra
Március 19. hétfő 11 óra
Akit érdekel, írjon!
NAOMIT és DANY DOS parfümöt cserélnék,étkezési utalványra vagy jó minőségű kapucnis fürdőlepedőre.