Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 70 / 246 oldal |
Végre-valahára jóváírták a bonduelle kancsóhoz a pontjaimat.Pedig már megíjedtem,hogy elkeverték a levelemet a postán.
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
trendy! tényleg duplán küldte a Durex a páros párnát?
" alt="
"> az igggeeen
Nekem is küldhetnének a bögrével,mert amit kiváltottam,elajándékoztam és még elég kevés pontom van hozzá
" alt="
"> amúgy nagyon szuperek,jó nagyok
" alt="
">
" alt="
"> az igggeeen
Nekem is küldhetnének a bögrével,mert amit kiváltottam,elajándékoztam és még elég kevés pontom van hozzá
" alt="
"> amúgy nagyon szuperek,jó nagyok
" alt="
">Én napi 61 ajándékot olvastam először. Utána jöttem rá, hogy naponta csak 1 db van.
" alt="
"> És egy kicsit már túlbonyolítják ezzel a kóddal. A kukából szedtem ki a dobozt, hogy be tudjam küldeni.
" alt="
"> És egy kicsit már túlbonyolítják ezzel a kóddal. A kukából szedtem ki a dobozt, hogy be tudjam küldeni.A Sió regihez nem csak a blokk kódja kell, hanem a termékeken található kódok is.
Bár erre is van megoldás.........
" alt="
">
Bár erre is van megoldás.........
" alt="
">persze hogy értjük
" alt="
">
" alt="
">Én is örülnék neki.
" alt="
">
Gondolom, azért értitek, mire gondoltam.
" alt="
">
" alt="
">
Gondolom, azért értitek, mire gondoltam.
" alt="
">én sem, csak mindig legyen rajta pénz is
" alt="
">
" alt="
">Bankkártyát sosem unnám meg
" alt="
">
" alt="
">
Szeretem az uncsi bankkártyát!
" alt="
">
" alt="
">Miért lennének diszkriminálva? Minden férfinek van felesége/barátnője/menyasszonya/anyja/lánya/stb akit megajándékozhat egy szép női órával.
A Fa-val nyerhető rallyzás meg inkább a férfiaknak kedvez.
Ha mindig olyan nyereményt sorsolnának, ami tuti bárkinek jó, akkor maradna a bankkártya/kp, ami kicsit uncsi lenne.
A Fa-val nyerhető rallyzás meg inkább a férfiaknak kedvez.
Ha mindig olyan nyereményt sorsolnának, ami tuti bárkinek jó, akkor maradna a bankkártya/kp, ami kicsit uncsi lenne.
Mit írok ,most nézem!Szóval M.K. órák,ezt akartam írni.Biztos a Meki járt az eszemben.
" alt="
">
" alt="
">A Signal-nál azért értékeltem volna,ha lehet választani órát(nemet),mert nekem nem kellene,de a férjemnek tetszenek a M.C.órák.Hát most a férfiak diszkriminálva vannak ebben a játékban,pedig ők is mosnak ám fogat kedves marketingesek!
" alt="
">
" alt="
">Corvin plázás is jó, meg az adrenalinos is...
Nekem meg nem küldik a páros kulcstartómat...
" alt="
">
Más: jó akciók indultak... sió, signal, jysk, stb.... legalább a siónál megtudtam mi az apartman neve amit kerestem egyszer....
" alt="
">
Signal játéknál, jó drága az az óra...
" alt="
">
Más: jó akciók indultak... sió, signal, jysk, stb.... legalább a siónál megtudtam mi az apartman neve amit kerestem egyszer....
" alt="
">
Signal játéknál, jó drága az az óra...
A Durex nekem is pozitív volt múlt héten.Rendeltem páros párnát és jött helyette 2 óriás páros doboz ,benne 2-2 párnával!
" alt="
">
" alt="
">Fa Hűség jóváírta a pontjaimat
" alt="
"> blokkokat is hamarosan visszaküldik,remélem!
" alt="
"> blokkokat is hamarosan visszaküldik,remélem!Nagyon sok piros pont a Durex Csapatnak!
" alt="
">
Írtam nekik emailt,hogy törötten jött a bögre és már pikk-pakk vissza is írtak,h még a 7en pótolják!
Köszönöm szépen Nekik!
" alt="
">
Írtam nekik emailt,hogy törötten jött a bögre és már pikk-pakk vissza is írtak,h még a 7en pótolják!
Köszönöm szépen Nekik!
Most értelmezem,ha nem Te termeszted úgy is jó,a tárolás miatt viszont érthető!
" alt="
">jojó!
Fogadni mertem volna,hogy ezt fogod beírni!
" alt="
">
Tudod panelban elég nehéz megoldani az uborkatermesztést!
" alt="
">
Fogadni mertem volna,hogy ezt fogod beírni!
" alt="
">
Tudod panelban elég nehéz megoldani az uborkatermesztést!
" alt="
">