Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 70 / 394 oldal |
Debrecenben a Coop üzletekben 800 Ft Pöttyös rudi vásárlásánál pöttyös bögrét adnak.
Auchanban ma Félixes és Carte D'Or-os Hossteszek. Félixesek 2 db 100g-os bármilyen tasakos lágyeledelhez blokk bemutatásával 2 db ajándék a hosstesztől, ha 4-es egybe csomagért 2 db műanyag macskajáték labda műanyag egybe csomagolva szintén ajándék. Részletek, náluk.
Fressnapf áruház - Gourmet: minden 85 g-os termék1 pontot ér.
12 pont Swarovski mobilékszer
20 pont Swarovski fülbevaló
40 pont szatén kendő
12 pont Swarovski mobilékszer
20 pont Swarovski fülbevaló
40 pont szatén kendő
DM nyárvégi ajándék -15%-os kupon 4000 Ft felett!!
http://www.dm-drogeriemarkt.hu/cms/servlet/segmen
t/hu_homepage/uj/197220/uj_nyari_kedvezmeny.html
Csak 08.09-11-között beváltható!
http://www.dm-drogeriemarkt.hu/cms/servlet/segmen
t/hu_homepage/uj/197220/uj_nyari_kedvezmeny.html
Csak 08.09-11-között beváltható!
http://gtt.hu/olimpia/tesco/index.html
Tesco-P&G (Jar; Gilette; Pampers; Head&Shoulders; Blend-A-Med; Pantene; OldSpice; AmbiPur; Oral-B; Lenor; Ariel)
3.000Ft – Baseball sapka
5.000Ft – Focilabda
7.000Ft - Sporttáska
Tesco-P&G (Jar; Gilette; Pampers; Head&Shoulders; Blend-A-Med; Pantene; OldSpice; AmbiPur; Oral-B; Lenor; Ariel)
3.000Ft – Baseball sapka
5.000Ft – Focilabda
7.000Ft - Sporttáska
DM-ben a pénztáraknál az 50 pontos férfi kuponfüzetet osztogatják, minden vásárlónak- vagy kérni kell
" alt="
">
A netes, és az okostelefonos bónusz 50-50 pont aug. 19-ig érvényes!
" alt="
">
A netes, és az okostelefonos bónusz 50-50 pont aug. 19-ig érvényes!
A Müller oldalán is nyomtatható a kupon!
27.-ei BEST-ben -10%-os Müller kupon, ami 08.04-én váltható be
" alt="
"> -ki kell vágni.-Szulák Andi van a címlapon.
Én csak digitálisan néztem meg az újság pár lapját, akit érdekel nézzétek meg az újságot!
" alt="
"> -ki kell vágni.-Szulák Andi van a címlapon.
Én csak digitálisan néztem meg az újság pár lapját, akit érdekel nézzétek meg az újságot!
Az dunaújvárosi Intersparban (ma is volt) holnap is Whiskas macskaeledelt promóció kapcsán ingyenes termékminta 4 féle íz közül illetve kapsz 200 Ft értékű kupont, amit augusztus 15-ig válthatsz be ugyanezekre a termékekre.
Gösseres cuccok a Pesti úti Tescoban is, illetve 1500 ft-ért kellett Pöttyöst venni és lehetett választani Pöttyös PAnnis bögre, vagy pöttyös zokni vagy háromszög párna közül. Bögre szép.
Auchanban Maglódon Whiskasosok, 1 db termékminta Delicából ajándék.
Tic-tac promó, mint az Interspar újságban, csak itt hosstess adja az ajándékot, szintén Auchanban, illetve Auchanban meghatározott termékekből 3000 ft-ért vásárolsz 500 ft Auchan utalványt visszaadnak, újságban is bent van a sarokban ahol a dupla Domestoszos csomag van, csak olyan apróval, hogy nagyítóval sem lehet látni..
Auchanban Maglódon Whiskasosok, 1 db termékminta Delicából ajándék.
Tic-tac promó, mint az Interspar újságban, csak itt hosstess adja az ajándékot, szintén Auchanban, illetve Auchanban meghatározott termékekből 3000 ft-ért vásárolsz 500 ft Auchan utalványt visszaadnak, újságban is bent van a sarokban ahol a dupla Domestoszos csomag van, csak olyan apróval, hogy nagyítóval sem lehet látni..
Nem tudom, jó helyre írom-e, de a kaposvári tescoban 6 db Gösser mellé söröskorsót/pikniktakarót adnak ma. úgy kell húzni szelvényt és azon van, hogy mit nyersz.
" alt="
"> a korsó jó cucc
" alt="
">
" alt="
"> a korsó jó cucc
" alt="
">Köszönöm, Lille! ez a dm-es cucc bejött...
" alt="
"> sosem találtam volna ki magamtól
" alt="
">
" alt="
"> sosem találtam volna ki magamtól
" alt="
">DM: Ajándék 50 pont!!
belépsz, adatok modósításánál kiveszed a pipát az elektronikus levél, és a postairól-elfogadod az adatot, kilépsz, újra visszalépsz, és azonnal földob egy ablakot, ott pipáld újra ki, és a pontoknál ott lesz a plusz pont, csak ha újra kilépsz, és be, akkor adja hozzá a pontjaidhoz!
+50 pont-ha okostelód van, rá kell tenni a DM oldaláról az alkalmazást, belépni a kártyaszámmal, jelszóval, és arra is ad +50 pontot!!
100 pontot lehet így szerezni
" alt="
">
belépsz, adatok modósításánál kiveszed a pipát az elektronikus levél, és a postairól-elfogadod az adatot, kilépsz, újra visszalépsz, és azonnal földob egy ablakot, ott pipáld újra ki, és a pontoknál ott lesz a plusz pont, csak ha újra kilépsz, és be, akkor adja hozzá a pontjaidhoz!
+50 pont-ha okostelód van, rá kell tenni a DM oldaláról az alkalmazást, belépni a kártyaszámmal, jelszóval, és arra is ad +50 pontot!!
100 pontot lehet így szerezni
" alt="
">Van egy optika az Europarkban... (BP)
Nem tudom mi a neve... ott ha vki egy bizonyos kontaklencsét vásárol adnak 33% kedvezményt v. egy pendrivet...
Ilyen optika szerintem máshol is van....
Nem tudom mi a neve... ott ha vki egy bizonyos kontaklencsét vásárol adnak 33% kedvezményt v. egy pendrivet...
Ilyen optika szerintem máshol is van....
" alt="
">
" alt="
">Afrikai óriáscsiga "kölkök" ingyen elvihetők. Van jó pár darab
" alt="
">
Budapesten lehet átvenni, a XIII. kerületben, egy ismerősömnél.
" alt="
">
Budapesten lehet átvenni, a XIII. kerületben, egy ismerősömnél.
www.mezogazdasagimuzeum.hu/article.php?article_id=10
http://www.mobiltelo.hu/404378
Ingyenes (működő) sms küldés
Ingyenes (működő) sms küldés
http://jatekeladas.hu/
RENO- ban gyermek lábbeli vásárlásakor strandlabdát adnak.