Sorsolások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 70 / 96 oldal |
krysztasz, mivel gépi sorsolás lesz, szerintem nem lesz ott egy boríték sem.
Van kedve vkinek knorr sorsolásra jönni?
Pénteken lesz, XIII. ker, Váci 182, 10-kor. Ha igen, akkor emailben beszéljük meg. Én mindenképpen ott leszek, illetve ez az egyik utiterv.
Viszont azt azért szeretném tudni, hogy kb. mennyi ideig tarthat egy ilyen sorsolás? Pénteken sorsolják az 1000 evőeszközt, + pótnyertekes, szeretném látni a borítékokat, hogy mennyi. Vhogy úgy képzelem el, mint a Kacsamesékben Dagobert bácsit, amikor a pénzében úszot.
Szóval, ha végképp megunom a 699-nél, otthagyhatom? Sosem voltam még ilyenen, és ha már úgyis Pestre megyek, akkor lássak ilyet is.
Pénteken lesz, XIII. ker, Váci 182, 10-kor. Ha igen, akkor emailben beszéljük meg. Én mindenképpen ott leszek, illetve ez az egyik utiterv.
Viszont azt azért szeretném tudni, hogy kb. mennyi ideig tarthat egy ilyen sorsolás? Pénteken sorsolják az 1000 evőeszközt, + pótnyertekes, szeretném látni a borítékokat, hogy mennyi. Vhogy úgy képzelem el, mint a Kacsamesékben Dagobert bácsit, amikor a pénzében úszot.
Szóval, ha végképp megunom a 699-nél, otthagyhatom? Sosem voltam még ilyenen, és ha már úgyis Pestre megyek, akkor lássak ilyet is.
Ma sorsolják a cerbonát. Annyira szeretnék egy müzlicsomagot 

úgy izgulok... Most sorsolják a Rowenta nyerteseket - s állítólag ma, de legkésőbb holnap mindenki értesítve lesz. Remélem, én is! 

Milupa 1. forduló
Ma sorsolják a Tesco-Tchibo játékot, hol találom majd a nyertesek listáját?
Ma délután sorsolták a Szuperinfó nyerteseit
Tegnap sorsolták a Huggies-t.
Milka sorsolás
Ma sorsolja a Szerencsejáték ZRT. a "Lottóból egy rakás, ebből lesz a lakás!" fődíját, a 23 millió Ft-os zuglói lakást és a 2 milliós KIKA utalványt.
NGC háromfordulós játékát ma sorsolják.
PROFI - NESTLÉ
"Nestlé a nyeremény íze" tegnap ill. holnap lesz sorsolás
Sorsolás: 2006. november 14., fődíj: november 16.
"Nestlé a nyeremény íze" tegnap ill. holnap lesz sorsolás
Sorsolás: 2006. november 14., fődíj: november 16.
Ma sorsolják a Floriol első szakaszát, ha valaki megtud valamit majd szóljon!
Azt hittem, ma sorsolják a Fornettit, de most megnéztem, majd csak 14-én.
Ma sorsolnak valamit?
Ma sorsolnak valamit?
Most néztem meg, ma lesz 14 órakor a sportszelet postai játékának a sorsolása!!
És pénteken sorsolták az sms-es Mapei fődíjait és a Tesco-Danone dínókat.
Ma sorsolják a Herz-et és a Vénuszt.
Ma sorsolják a Danone Dinókat.
Holnap "Budafoki élesztő" sorsolás
Tegnap meg a Carte Dor sorsolás