Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 692 / 764 oldal |
3 darab Multi kódom van. Ha valaki kéri, szívesen átküldöm e-mailben.
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
Azért mert ritkábban szólok hozzá, az nem azt jelenti, hogy nem figyelem folyamatosan az eseményeket.
Tényleg jól elvagyunk.
Részemről "Vita lezárva", de azért annyit megjegyzésként még a végére, hogy a hangnemre azért figyeljünk oda, kölcsönösen mindenki. Köszönöm az eszmecserét, remélem senkiben semmi rossz érzés nem marad!
Mindenkinek jó pihenést, ezen a szép "tavaszi" napon!!

Tényleg jól elvagyunk.
Részemről "Vita lezárva", de azért annyit megjegyzésként még a végére, hogy a hangnemre azért figyeljünk oda, kölcsönösen mindenki. Köszönöm az eszmecserét, remélem senkiben semmi rossz érzés nem marad!
Mindenkinek jó pihenést, ezen a szép "tavaszi" napon!!

Egy multikód maradt, akit érdekel, írjon. Legközelebb holnap leszek itt.
juditzita
Szerintem azért gondolod így, mert ritkábban vagy itt a webnyereményen. Ha csak egymással osztanánk meg az infókat, akkor jóval kevesebb játékról tudnánk, illetve kevesebbet is tudnánk cserélni.
Milyen jól elbeszélgetünk egymással!
Szerintem azért gondolod így, mert ritkábban vagy itt a webnyereményen. Ha csak egymással osztanánk meg az infókat, akkor jóval kevesebb játékról tudnánk, illetve kevesebbet is tudnánk cserélni.
Milyen jól elbeszélgetünk egymással!

Krísztasz!
Nagyon értékelem az egész oldalt, és a közösséget is.
De sajnos néha én is kaptam olyan hangnemet, ami szerintem finomabban is lehetett volna. Engem is a jószándék vezet, de úgy érzem, hogy ti a saját közösségetekbe kevés embert akartok bevenni. Lehet, hogy én vagyok túl érzékeny, ez esetben elnézést kérek mindenkitől.
Nagyon értékelem az egész oldalt, és a közösséget is.
De sajnos néha én is kaptam olyan hangnemet, ami szerintem finomabban is lehetett volna. Engem is a jószándék vezet, de úgy érzem, hogy ti a saját közösségetekbe kevés embert akartok bevenni. Lehet, hogy én vagyok túl érzékeny, ez esetben elnézést kérek mindenkitől.
Juditzita
Gondolom sada olvasta szalika beírását, hogy elküldi az emailjére. Többször volt már, hogy valaki írta a fórumra, hogy a cigis játékot valaki küldje el neki. Sada írt is a fórumra, hogy elküldi. Ha nem ő, akkor más. Én is elküldtem már másnak.
Tény, hogy van akinek kevesebb az ideje a fórumozgatásra, csak be-be ugrik, és nem gondolja, hogy itt van egy közösség. Ez a közösség pedig tágul, nemcsak a rendszeresen idelátogatók tartoznak ide.
Gondolom sada olvasta szalika beírását, hogy elküldi az emailjére. Többször volt már, hogy valaki írta a fórumra, hogy a cigis játékot valaki küldje el neki. Sada írt is a fórumra, hogy elküldi. Ha nem ő, akkor más. Én is elküldtem már másnak.
Tény, hogy van akinek kevesebb az ideje a fórumozgatásra, csak be-be ugrik, és nem gondolja, hogy itt van egy közösség. Ez a közösség pedig tágul, nemcsak a rendszeresen idelátogatók tartoznak ide.
Úgy mellékesen a Pall Mall-nek egész toppic van. Vagy az nem cigaretta??
/ csak úgy megjegyzés képp./
Egyébként meg teljesen mindegy.
/ csak úgy megjegyzés képp./
Egyébként meg teljesen mindegy.
Krysztasz!
Én ezt értem, de legalább priviban lehetne segíteni a másiknak.
Egyébként lényegtelen, fő az összetartás.
Szerintem akkor sem kellene a másikat,, ilyen durván leszólni ahogy azt néhányan teszik. Nem mindenki tudhatja a TI szokásaitokat.
Én ezt értem, de legalább priviban lehetne segíteni a másiknak.
Egyébként lényegtelen, fő az összetartás.
Szerintem akkor sem kellene a másikat,, ilyen durván leszólni ahogy azt néhányan teszik. Nem mindenki tudhatja a TI szokásaitokat.
juditzita
A főoldalra nem szokott kikerülni, mert a játék reklámozását a törvény tiltja. Kis cetlikben lehetnek a dobozokban, de hirdetni nem lehet. Bár lehet vitatkozni, hogy a cetlik is hirdetések. Meg szoktuk említeni, illetve előfordul, hogy valaki be is írja hosszan a játékot, de aztán emailen küldjük tovább.
A főoldalra nem szokott kikerülni, mert a játék reklámozását a törvény tiltja. Kis cetlikben lehetnek a dobozokban, de hirdetni nem lehet. Bár lehet vitatkozni, hogy a cetlik is hirdetések. Meg szoktuk említeni, illetve előfordul, hogy valaki be is írja hosszan a játékot, de aztán emailen küldjük tovább.
sada!
Ahhot képest, hogy nem szoktátok beírni:
Nyereményjáték infó,Erka70, márc.31. 22:41.
Nekem mindegy, de szerintem az is játék.
De ti tudjátok, nekem mindegy.
Ahhot képest, hogy nem szoktátok beírni:
Nyereményjáték infó,Erka70, márc.31. 22:41.
Nekem mindegy, de szerintem az is játék.
De ti tudjátok, nekem mindegy.
arpi001
Cigis játékot nem szoktunk beírni.
Cigis játékot nem szoktunk beírni.
elküldtem az emiledre.
keresgéltem az oldalon de sehol nem találtam, úgyhogy leírná valaki a multis játék lényegét?? thx
Még egy maradt. Délután leszek legközelebb.
4 db Multi kódom nekem is van.
Krysztasz, írtam mailt.
Krysztasz
Kérnék szépen 2 multi kódot, köszi !
Kérnék szépen 2 multi kódot, köszi !
Tényleg senki sem tud már beküldeni multit? 

Vannak multi kódjaim, ha valakit érdekel, írjon emailt.
Igen, most válaszoltam.