2*2 jegy a holnap delelotti Slagerradios Robotok vetítesre.
Gyors jelentkezest varok!
Sziasztok!
Akit érdekel van 2 jegyem a Zűrhajóra!
A vetítés időpontja: 2005. március 22. 20h
A vetítés helyszíne: Hollywood Multiplex Óbuda
AKi érdekel írrjon egy mailt!
Bye
St.Martin (Debrecen Nagytemplomi) 2db koncertjegyet eladnánk 1500Ft darabáron,mert sajnos közbejött ma vmi.Érdeklődők emailban!!!!
Ma esti mozi felajánlás a CSAK LAZÁN című filmre.
A vetítés március 16-án szerdán 19 órakor kezdődik a Palace Westend
mozi 14-es termében. (1062 Budapest, Váci út 1-3.)
Ha valaki érdekel,akkor küldjön emailt,megadom az adatokat..
Akkor jó, mindjárt írok.

Nem

Macskusz: kizárólag origos nyereményjegy érdekel?

Nyertünk a http://www.hardwareoc.hu -n egy szoftvert, amit regisztrációs kóddal internetről lehet letölteni. Ha valakit érdekel, e-mail fenti.
Kérésem lenne
Ha valaki nyer az Origo játékán jegyet a "Csak lazán!" című filmre, és nem tud elmenni, akkor szivesen megnézném helyette. Kérlek, küldj nekem emailt, még este válaszolok.
Nem szokásom előre kérni, de délután nem leszek gépnél, és nem tudom figyelni a felajánlásokat.
Pénz neten is utalható, nálam már többször is bevált.
A pénzt postán adnám fel.... a dolgozatot meg e-mailben is át lehet küldeni.
yeeee !
Nekem kellene, de hogy oldható meg az átvétel?
3000 Ft-ot ajánlok egy 5-6 oldalas Proszemikai megfigyelés címet viselő beadandó dolgozatért. Sürgős és fontos lenne, de sajnos én nem boldogulok vele. akromozs@freemail.hu e-mail címem pontos adatokat megadnám.
Kormorán jegy még mindig meg van!!!!
Senki??
Amilyen az "Agyonisten" ...
Paint
Azért,mert amikor megtaláltam ezt a fórumot,sok mindenki ugyanezt csinálta velem és ráadásul egyszerre kaptam 4-5 valakitől kellemetlen hozzászólást.Gondoltam itt nem nagyon van normális ember.Később megváltozott a véleményem.
Egyébként senkit sem akarok megbántani.Jó?

CICAMICA ! Semmi közöm hozzá de miért szólsz be mindenkinek akinek csak teheted? Eddig nyugalom volt itt, legalábbis én így éreztem.
Van egy jegyem a Kormorán együttes Debreceni koncertjére.Márc.12. 19óra
krysztasz
Én sem vagyok Szentendrei,hanem BP-i.Azért ajánlottam,mert talán nagyobb az esélye,hogy pesti vki veszi észre a hirdetést.

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások