CICAMICA
Nem vagyok Szentendrei, de ha az illető eljön Miskolcra, szívesen adom át neki személyesen a kupont.

Legalább találkozunk a fórumról.

Sziasztok
Nekem is van egy ch. queen-es 10%-os kuponom.2006.márc.30-ig tart.Én nem felbélyegzett válaszborítékért küldeném,hanem elvinném személyesen,ha mást is cserélünk.

A cherry queen dobozban volt egy kupon, Szentendrén lehet beváltani 10 %-os, a Caprice ékszerközpontban.
Bélyeges válaszborítékért szívesen elküldöm.
Sziasztok! Úgyszintén lenne két elajándékozandó jegyem a
Lemony Snicket Danubiusos vetítésére, ma estére a Hollywood Multiplex Eurocenterbe. Írjon akit érdekel!
Gazdit keres 2 db jegy ma estére 20h Eurocenter: Lemony Snicket – A balszerencse áradása. Én sajna beteg vagyok, nem tudok menni.
Sziasztok! Érdekel valakit 2jegy egy holnap esti mozira? Eurocenterben este 7 vagy 8 (még nem hívtam őket) Lemony Snicket – A balszerencse áradása
Szasztok! Szintén két személyes belépő Home-ba(5-én), ha valakit érdekel írjon:euthymia@citromail.hu
a kiállitás jegy is elkelt...
Sokan kértétek a Mizo ajándékcsomagot... Larináé lett. Most már ne írjatok. Bocsánat, hogy nem válaszoltam senkinek.... de nagyon sokan írtatok.
van két jegyem a most hétvégi Szabadidő 2005 kiállitásra (Boat show, Motor kiállitás, Fehova, Sport)
Eredetileg 1000 Ft / darabja, nyerni is lehet vele... aki elsőként dob emailt, azé - ingyen, vagy amit felajánl érte.
akecso@freemail.hu
(Budapesten, Nyugati tér környékén lakom, itt átvehető)
egy kétszemélyes belépő a Home-ba, a Nukem-bulira (márcuis 5. szombat)
Ja az email címem: spongyabob5@freemail.hu
Nyertem még decemberben a mizo-n egy polot+egérpadot. Most jött a levél, hogy januárban is nyertem. Ha valakinek kell, akkor írjon és az ő címét adom meg, hogy küldjék oda.
Nyertem még decemberben a mizo-n egy polot+egérpadot. Most jött a levél, hogy januárban is nyertem. Ha valakinek kell, akkor írjon és az ő címét adom meg, hogy küldjék oda.
1000 Ft-os vásárlási utalvány, amit a debreceni Multi Mix Festékboltban lehet beváltani.
Szerintem egyszerűen örüljünk, hogy van ez a fórum és ha valakinek van felajánlanivalója az tegye meg
Rendben, semmi gond.
Imádok moziba járni, ritkán fordul elő, hogy nyerek és nem megyek el.
Reacska: nem rad gondoltam, hanem kriszkre. es pont azert irtam mert ez nem egy mozijegy hanem hangversenyre belepo (6 darab). szoval ilyet tenyleg csak az palyaz meg akit tenylegesen erdekel a hangverseny. velveten ertelmesen le volt irva mikorra szol es hogy mi a nyeremeny.
de amugy teljesen igazad van semmi kozom ki mennyit nyer es mennyit ajanl fel. bocsanatot kerek mindenkitol. bocs.
ui: es hangsulyozom csak azert zavart a dolog mert ez hangversenyjegy ami azert nem popularis nyeremeny...
Reácska!
Szerintem Dallas nem rád értette, vagy akinek két jegye van, hanem arra aki 6 jegyet nyert.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások