dallas: szerintem semmi közöd hozzá, de ha már véleményt mondtál én is elmondom, hogy a saját nevemen nyertem, de influenzás lettem hétvégén és nem lenne jó a vírusokat a moziban terjeszteni.
Minden jót neked.
miért játszotok ennyi névvel???

na mindegy.
Ma estére (19.00) a Művészetek Palotájába a Bartók Konzervatórium Szinfonikus Zenekarának Hangversenyére 6 db jegy gazdát keres.
coctel@freemail.hu
Még 1 x : 2 db mozijegy a Palace Cinemas MOM Parkba február 28-án, 19:00 órától, a végső megoldás: szerelem című filmre ! Mail fenti !
Én is felajánlok 2 jegyet holnapra, "A végsõ
megoldás: szerelem" címû filmre. MOM Park
2 jegy holnapra a A végsõ megoldás: szerelem című filmre.
67, én is neked.

Ma esti program: 2 jegy az A38 állóhajóra
Egyszercsak - "Megintcsak" lemezbemutató koncert, vendégek: Jamie Winchester, Hrutka Róbert, Giret Gábor, Hajós András és a Kowalsky Meg A Wega zenekar.
21 órakor kezdődik.
Nem tudunk elmenni. Írj emilt, ha érdekel.
2 db mozijegy Palace Cinemas MOM Parkba február 28-án, 19:00 órától.
A végső megoldás: szerelem című filmre ! Ha érdekel, hívd a 06203270945 !
Euronics kérdőív ügyben mindenkinek válaszoltam, párkányi vadas termálfürdőbe belépő elkelt.
hammock!
Nagyon szívesen. Örülök, hogy tetszett.
A Bújócska szuper film volt!!!
Köszi a lehetőséget ritka113
Az Euronics játék még tart pár napig, korlátozott példányban tudok szerezni kérdőívet, ha valakit érdekel, mailem fenti.
ritka113
Köszi, én is nyertem, csak azért voltam kíváncsi, hogy nem lesz-e nagyon durva
gremlin!
Nekem igen! Nem nagyon bírom az ilyesmit. Inkább maradok a vígjátékoknál meg az akciófilmeknél. Még megvan a jegy ha érdekel.
ritka113
Köszi, és nagyon félelmetes volt?
A bújócska jegyekért itt is érdeklődhetsz!
mobil: 06-30/605-43-08
Ma este 8-kor a Hollywood Multiplex Óbudában a Bújócska c. filmre jegyek ! 06203270945, ha érdekel !
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások