3X2 db jegy,a ma esti Bújócskára! Eurocenter: 20 h
Mi nem tudunk menni,a barátom lebetegedett,az ismerősnek is közbejött vmi. Azért van ennyi jegy!
Mailban megmondom az adatokat,dobj 1 emilt!
3X2 db jegy,a ma esti Bújócskára! Eurocenter: 20 h
Mi nem tudunk menni,a barátom lebetegedett,az ismerősnek is közbejött vmi. Azért van ennyi jegy!
Mailban megmondom az adatokat,dobj 1 emilt!
gremlin!
A film nagyon jó, de én már múlt héten láttam.
Sziasztok!
Miért nem megy senki a Bújócskára? Olyan rossz a film?
Újabb két jegy van ma estére az Eurocenterbe: 20h Bújócska c. filmre.
Ha érdekel Küld egy mailt.
Ma este 8-kor a Hollywood Multiplex Óbudában a Bújócska c. filmre jegyek ! Fenti mail-re írj, ha érdekel !
A párkányi Vadas termálfürdőbe (fedett uszodája nyitva egész évben) 10 alkalomra szóló belépőt felajánlok, felhasználható 2005. dec. 31-ig. Információk a fürdőről: www.vadas.sk

Bárkit érdekel, mailem fenti.
Szia!
Írtam mail-t
Köszi
Vali
Van két jegyem szerdára (02.23) az Aviator díszvetítésére a Slágertől. Ha kell valakinek, akkor az még ma írjon mail-t.
két jegy ma (hétfő, február 21.) 20 óra Duna Plaza
Én, Pán Péter
átvételhez szükséges infot a katja@index.hu címen kérhetsz!
Febr.22-re (jövő kedd) van 2*2 jegyem a Bújócska c. filmre az Eurocenterbe. Tegnap is volt 2 felesleges, de nem nagyon kapkodtatok érte. Igaz, hogy elég durva. Én is a felét a szék alól néztem. Szóval rajta! Akit érdekel küldjön mailt.
Ma este 8 órára felajánlok 2 db mozijegyet a Pólusba, a Bújócska c. filmre !
Ha érdekel, hívd a 06203270945 vagy 06304258888 mobilt !
ritka113
Hol nyerted a mozijegyet? Nem a habostortával, ugye?
Sziasztok!
Van két jegyem ma este 8 órára az Eurocenterbe a Bujócska c. filmre. Akit érdekel dobjon egy mailt.
Aki részt vett a játékon mindenki kapott 10 ezres utalványt
Aki szívesen felhasználná!
Kedves Nyereményjátékos!
Köszönjük, hogy részt vettél NYEREMÉNYJÁTÉKUNKON! Ezúton tájékoztatunk arról, hogy az aktuális Nyereményjáték sorsolás megtörtént, a nyertesek névsorát közzétettük a www.merulesvezeto.hu oldalán.
Örömmel értesítünk arról, hogy e mellett, mint regisztrált nyereményjátékos,
1 db 10.000.-Ft értékű AJÁNDÉKUTALVÁNYHOZ jutottál.
Az ajándékutalvány felhasználható bármilyen szintű PADI búvártanfolyamra való jelentkezéshez!
Nyereményedet 2005. Február 12.-től - 2005. Február 28.-közötti tanfolyami jelentkezés esetén tudjuk beszámítani, az itt feltüntetett kódszám segítségével, ha felhívod a 266-7109-es telefonszámot, vagy e mailt küldesz az info@merulesvezeto.hu -ra. Címünk: Bp. 1052 Váci utca 30 (Made in World Center)
KÓDSZÁM: 20050211-NY-02.12
Üdvözlettel:
Akinek van kedve búvártanfolyamra menni, 10eFt-os kedvezményem (csak februárban felhasználható) ajándékba átadó. Holnap délig majd keddtől vagyok elérhető.
akit érdekli a Tech Time buli írjon bizso@zene.hu címre.
akit érdekli a Tech Time buli írjon bizso@zene.hu címre.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások