Van két belépőm a lenti buliba. Érdekli valakit?
Február 11.-én tartják a következő Tech Time bulit a Gödöllői CLUB PLAY-ben. Az est sztárvendége a gyönyörű, lengyel Diana D’Rouz lesz, akit már ismer és megszeretett a Club Play közönsége, hiszen a hazai Mayday után itt hallhattuk legutóbb. Nem kell bemutatni Dj Asa-t sem, aki a Tech Time rezidensei közé tartozik, az ő szettjével indul be a party.
Dj Newl ezúttal egyedül képviseli a partysorozat többi férfitagját, hogy mégse legyenek teljesen mellőzve. Az est még egy meglepetést tartogat a hazai női dj palettáról, Linda Kais-t, akinek tudományát most először tesztelheti a Club Play party osztaga.
Ma estére van 2 jegyem, akit érdekel írjon egy mailt :
Szeretettel meghívjuk Önt és partnerét a dél-koreai Oldboy c. film február
9-én, szerdán este 8 órakor, a Toldi moziban (1054 Budapest,
Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.) tartandó, premier előtti vetítésére
Akit érdekel ez, dobjon egy mailt:
Szeretettel meghívjuk Önt és partnerét a dél-koreai Oldboy c. film február
9-én, szerdán este 8 órakor, a Toldi moziban (1054 Budapest,
Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.) tartandó, premier előtti vetítésére
Megkaptam

, válaszoltam is, csak kicsit lassan. Itt volt az aprónép és mellettük nem lehet netezni.
Sada!
emil ment, ha már nem él a régi akkor ide írj!
Sada!
Keresnélek?
Él még a régi emil címed?
jegy február 5.-re:
Mendén, a Club Prince-ben a Futurepunks szervezőcsapat ünnepli a Midnight Run második születésnapját, egyben a 2005-ös évadnyitót. Az elmúlt két évben külföldi technósok is megfordultak a széria eseményein, de most a stílus hazai kiválóságai fognak játszani.
Többnyire back 2 back szettekkel készülnek - lássuk is a párosokat sorrendben. Jay Cortez és Jäger (Striploopz), Steve és Benzol (Soundhead), Collins és Behnam (Supreme Ent. Rec.), Sigee és Kiri (Drumloop / Shockwave), Nilux és Killswitch (NgoHT), valamint a három rezidens: Sajgal és Vajon, illetve Benji táncoltat majd egész éjszaka.
A tikettek éjfélig 1990, utána 2490 forintba kerülnek.
jegyet átvenni a nevem és e-mail címem bemondásával lehet. amennyiben igényt tartasz rá: katja@index.hu-n jelezheted.
(party.origo.hu játék)
kuponról info :
http://www.megatoys.hu/index.php@menu=01.htm
Felajánlom a februári Anyák lapja kuponjaimat.
Ha érdekel, írj mailt.
innocence
Ráadásul Miskolcra jegyek nagyon ritkán vannak, sőt!
innocence
Ez nem egészen így működik! Figyeld a beírásokat és majd azokra jelentkezz
Sziasztok! Ha van valakinek miskolci moziba szóló jegye bármilyen filmre, kérem értesítsen, én szívesen elmegyek a vetítésre, ha nem tud elmenni.
An.13. : megjöt a leveld a bérlettel, nagyon szépen köszi !!!!
krysztasz, küldtem mailt!
edittke
Szeretném a jegyeket, ha még megvannak ! Kérlek, írj mailben !
Ma estére a Westendbe 8 órára két jegy a Kerülőutak c. filmre. Mi sajna mégsem tudunk elmenni. Aki először jelentkezik érte emilben azé.
még régebben nyertem egy 10 órás Netquick csomagot... 2005. nov-ig kell aktiválni.... szerény térités ellenében átadom a kódot valakinek.
akecso@freemail.hu
mozijegy mára a Lucky Luke, ha érdekel valakit, sms-ben 20-2261912-ön
De igen! Bocsi elnéztem! Jó, hogy szóltál

Köszi.
Tehát a feklesleges jegyeim 19 órára szólnak

nem 19 órakor lesz a lucky luke?????
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások