Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 699 / 764 oldal |
A jegyek még megvannak!(akár 4 fő részére is!) Jelentkezzetek bátran!
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
Sziasztok! Van 2 felesleges jegyem a holnap esti Lucky Luke-ra a Pólusba. Este 8 óra port.hu-s nyerés. Akit érdekel írjon e-mailt. 

érvényes
An13
Meddig évényes a hévizi bérlet?
Meddig évényes a hévizi bérlet?
A Bp.-i bérletek már elkeltek, a hévizi még megvan, ha valakit érint.
100€-os kupon, mely 2005.febr. 01 és márc. 31. között kötött rendszeres díjas €uró Alap életbiztosításhoz használható fel.
A Szépvölgyi út nekem nagyon kiesik, úgyhogy köszi, mégsem élnék a lehetőséggel.
Jogos a két pont 

Szerintem vagy írjatok a neve alatt lévő e-mail címre, vagy tegyétek láthatóva a címeteket, mert így nem fog menni a csere.
Szvsz.
Szvsz.
Az Arnold Gym a III. Szépvölgyi u. van, ha szabad még a bérlet szívesen fogadnám!
An13
engem érdekelne az Arnold (Astroia-s) fittnesz bérlet, ha még aktuális.
köszi, heszi
engem érdekelne az Arnold (Astroia-s) fittnesz bérlet, ha még aktuális.
köszi, heszi
Felajánlok 3 fittnesbérletet.
Az egyik az Arnold Gym - Astoria környéke, a másik az Üllői úton van, a harmadik Hévizen - hátha valaki ott lakik.
Az egyik az Arnold Gym - Astoria környéke, a másik az Üllői úton van, a harmadik Hévizen - hátha valaki ott lakik.
Nekem is van 2 jegyem a ma esti lutherre. ( film leírása: http://www.moziplussz.hu/film.php?id=831 )
2 db Black Eyed Peas koncertjegy akit érdekel, jelentkezzen sms-ben a 20-2261912-ön nicknévvel.
ildicc
Válaszoltam, de az ajánlat még aktuális ! 3 ó után : 0620-3270945 !
Válaszoltam, de az ajánlat még aktuális ! 3 ó után : 0620-3270945 !
Éci!
Írtam!
Írtam!

2 db mozijegy mára a Danubius Filmklub exkluzív, premier előtti vetítésére, a Kern András főszereplésével készült Csudafilm című filmre.
A vetítés a budapesti Palace Mom Parkban lesz január 24-én, hétfő este.
Ismerősök előnyben, mi sajnos nem tudunk elmenni !
A vetítés a budapesti Palace Mom Parkban lesz január 24-én, hétfő este.
Ismerősök előnyben, mi sajnos nem tudunk elmenni !
Sziasztok!
Ma kaptam egy értesítőt arról, hogy nyertünk 2 db belépőt a VI. Debreceni Esküvői Kiállítás és Vásárra. (Ami holnap és holnapután lesz.) Ha valakit érdekelne gyorsan szóljon, mert Debrecenben ma estig lehet átvenni a belépőket.
Ma kaptam egy értesítőt arról, hogy nyertünk 2 db belépőt a VI. Debreceni Esküvői Kiállítás és Vásárra. (Ami holnap és holnapután lesz.) Ha valakit érdekelne gyorsan szóljon, mert Debrecenben ma estig lehet átvenni a belépőket.
Jegy elkelt
Idén nagyon szerencsés vagyok mozijegy-nyerés ügyben...
Ki akar jönni ma este 8kor a kossuthba a kaptár 2-re?
Ki akar jönni ma este 8kor a kossuthba a kaptár 2-re?