Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 700 / 764 oldal |
Van 3 Calvo vonalkódom, sajnos blokk nélkül ( a Tescoban hagytam ), akit érdekel küldjön mailt!
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
NA jó, ha valakit érdekel: 06203224525 nem vagyok gépközelben innentől.
SENKI NEM AKAR MOZIZNI?
Érdekel valakit egy mai mozi?
A művész moziban lesz este 8kor a Kutyaszorítóban. (én a boniésklájdra megyek
)
Üdv:
Vica
A művész moziban lesz este 8kor a Kutyaszorítóban. (én a boniésklájdra megyek
)
Üdv:
Vica
Na jókor jön az értesítés
1/2 5kor irták meg nekem, hogy az uno.hun nyertem a "A nemzet aranyá"ra két jegyet Duna Plaza 20:30ra.
Aki ráér az jelentkezzen! Elmondom a részleteket
1/2 5kor irták meg nekem, hogy az uno.hun nyertem a "A nemzet aranyá"ra két jegyet Duna Plaza 20:30ra.
Aki ráér az jelentkezzen! Elmondom a részleteket

sziasztok!
van egy (helyszínen még kapható, bizonyára) 2000 vagy jelmez nélkül 2500 ft értékű belépőm a Süss Fel Napba dec 31-re, vagyis szilveszterre. ez Budapest, Honvéd u.-Szt. István krt. sarok.
a program beöltözős retro funk szilveszter.
jegyet átvenni a nevem és mail címem bemondásával lehet, ezek érdeklődés esetén publikusak.
ha érdekel, akkor jelentkezz a katja@index.hu címen
van egy (helyszínen még kapható, bizonyára) 2000 vagy jelmez nélkül 2500 ft értékű belépőm a Süss Fel Napba dec 31-re, vagyis szilveszterre. ez Budapest, Honvéd u.-Szt. István krt. sarok.
a program beöltözős retro funk szilveszter.
jegyet átvenni a nevem és mail címem bemondásával lehet, ezek érdeklődés esetén publikusak.
ha érdekel, akkor jelentkezz a katja@index.hu címen
Most egy kicsit OFF leszek, mert nem állom meg, hogy ne szóljak... mel6-hoz csatlakozom, ugyanis felháborítónak találom, hogy tavaly, mikor bevittünk hsznált ruhákat a Máltai Szeretetszolgálathoz, hogy jutassák el őket a megfelelő helyekre, akkor nagyon hálákodtak. Pár nap múlva véletlenül az épületük mögötti parkolóknál sétáltunk a párommal, és ott találtam egy nagy kupac ruhát a konténer mellett, amiben ráakadtam a sajátjaink közül a kevésbé divatosakra is. Következtetés: sokan vittünk be ruhákat, az ott dolgozók átválogatták a nekik tetszőket, hazavitték (gondolom), a többi meg mehetett a kukába. Megjegyzem én a rászorulóknak szántam...
Bocs az OFF-ért és a hosszúságért de ez kikívánkozott belőlem...
Bocs az OFF-ért és a hosszúságért de ez kikívánkozott belőlem...

akecso
Én nem írtam véleményt, pedig lenne mit. A mai világban egyes dolgok sajnos nem odajutnak el akiknek odaadná az ember, hiába adnánk be adományként....
sajnos ez a tapasztalat mondja belőlem!
Én nem írtam véleményt, pedig lenne mit. A mai világban egyes dolgok sajnos nem odajutnak el akiknek odaadná az ember, hiába adnánk be adományként....
sajnos ez a tapasztalat mondja belőlem!
úgy látom sikerült megpörgetni a fórumot...
én csak arra szerettem volna felhivni a figyelmet, hogy a mindennapos anyagi javak (nyereménytárgyak) hajhászása közben lehet hogy több örömet is tudunk szerezni egy-egy nyereménytárgy felajánlásával a megfelelő helyre.
Hogy a felajánlásunkat éppen ki kapja: hajléktalan, nagycsaládos egy kis faluban, gyermekotthon, vagy nyugdijasotthon lakói, vagy egy iskolai tombolát tudunk izgalmasabbá tenni, az az ügy szempontjából már lényegtelen.
én csak arra szerettem volna felhivni a figyelmet, hogy a mindennapos anyagi javak (nyereménytárgyak) hajhászása közben lehet hogy több örömet is tudunk szerezni egy-egy nyereménytárgy felajánlásával a megfelelő helyre.
Hogy a felajánlásunkat éppen ki kapja: hajléktalan, nagycsaládos egy kis faluban, gyermekotthon, vagy nyugdijasotthon lakói, vagy egy iskolai tombolát tudunk izgalmasabbá tenni, az az ügy szempontjából már lényegtelen.
Azért cserélunk, mert egyikunknek arra van szuksége, amit a masik nyert, a masiknak pont a masikéra ...
En pl. gyujtom a hutomagneseket, és 2-3 db-ra sikerult itt raakadnom. Remélem a késobbiekben tobbre is
En sem vagyok ellene az ilyen felajanlasoknak, de ha van valami, altalaban mar a csaladban megvan a helye.
En pl. gyujtom a hutomagneseket, és 2-3 db-ra sikerult itt raakadnom. Remélem a késobbiekben tobbre is
En sem vagyok ellene az ilyen felajanlasoknak, de ha van valami, altalaban mar a csaladban megvan a helye.
Szerintem ne ragozzuk tovább a témát,mert mindenkinek vben igaza van!
Úgyis mindenki oda ad,akinek tud!
Úgyis mindenki oda ad,akinek tud!
Akecso
Pont ezt mondom, hogy mindennek akad gazdája. A lányom 14 éves, rengeteg barátnővel, plusz egy halom rokon gyerek, nem kell sokat gondolkodni, hogy a nyeremény CD-tartóknak, CD-knek, hátizsákoknak , egyebeknek ki legyen a gazdija. A nyeremény wellnes hétvégémet a szomszédoknak adtam, mert én nem tudok elmenni. Szóval nem vagyok irigy, és nem is halmozok fel, csak feltételezem, hogy egy hajléktalan ezeknek nem sok hasznát látná.....
A dolog másik része viszont az, hogy jótékonykodni akkor lehet, ha van miből, addig amíg a napi megélhetésért küszködik az ember, és a karácsonyt úgy ünnepli, hogy közben szorong, hogy vajon a gyerek elégedett-e az ajándékkal, mert bizony nem sokra telt, addig nemigen tudja felvállalni mások problémáját
Szomorú, de ez van.
Ja, és mielőtt megköveznétek, tudom, hoyg a karácsony a szeretet ünnepe és az ajándék csak másodlagos, de ezt egy gyereknek elég nehéz elmagyarázni, ha látja a többi gyerek ajándékait
Pont ezt mondom, hogy mindennek akad gazdája. A lányom 14 éves, rengeteg barátnővel, plusz egy halom rokon gyerek, nem kell sokat gondolkodni, hogy a nyeremény CD-tartóknak, CD-knek, hátizsákoknak , egyebeknek ki legyen a gazdija. A nyeremény wellnes hétvégémet a szomszédoknak adtam, mert én nem tudok elmenni. Szóval nem vagyok irigy, és nem is halmozok fel, csak feltételezem, hogy egy hajléktalan ezeknek nem sok hasznát látná.....
A dolog másik része viszont az, hogy jótékonykodni akkor lehet, ha van miből, addig amíg a napi megélhetésért küszködik az ember, és a karácsonyt úgy ünnepli, hogy közben szorong, hogy vajon a gyerek elégedett-e az ajándékkal, mert bizony nem sokra telt, addig nemigen tudja felvállalni mások problémáját
Szomorú, de ez van.
Ja, és mielőtt megköveznétek, tudom, hoyg a karácsony a szeretet ünnepe és az ajándék csak másodlagos, de ezt egy gyereknek elég nehéz elmagyarázni, ha látja a többi gyerek ajándékait

Queenevel is egyetértek! Két gyerek mellett , lakáshitel meg minden. Szerintem sokan vagyunk igy. Nagy a család. Oda is jól jönnek a nyereménytárgyak. Kapunk mi is gyerekruhákat szerencsére. Mindig örülök, ha érkezik a postás, he-he. De pl. a Krafttal nyert hátizsákok a családsegítőbe mennek, mentek, és olyan ruhák is amik már nem kellenek sem nekünk sem a családnak.
Én is egyetértek az elöttem szólókkal!
A felesleges nyereményeimet,én is a családon belül,ill. rokonoknak,ismerősöknek ajándékozom oda,önzetlenűl!
Néha még csere-berélek is,azért,hogy a barátomnak legyen olyan cucc,amire szüksége van,vagy nálam látta. Vagy épp én nyertem olyat ,de ő nem!
És persze azt is jószívvel adom neki!
Sőt, a nevében is játszok több helyen,ő meg csodálozik,meglepődik a sok nyereményen,ami a címére megy, a tudta nélkül!
De tudja csak én követhettem el! 
A felesleges nyereményeimet,én is a családon belül,ill. rokonoknak,ismerősöknek ajándékozom oda,önzetlenűl!
Néha még csere-berélek is,azért,hogy a barátomnak legyen olyan cucc,amire szüksége van,vagy nálam látta. Vagy épp én nyertem olyat ,de ő nem!
És persze azt is jószívvel adom neki!
Sőt, a nevében is játszok több helyen,ő meg csodálozik,meglepődik a sok nyereményen,ami a címére megy, a tudta nélkül!
De tudja csak én követhettem el! 
Amíg nem találtam rá a fórumra hogy cserélgessek én is mindent ami felesleges volt elajándékoztam évek óta !
most is ellátom az összes szomszédot már aki megérdemki és ismerőst a nyereményeimmel !
póló, bögrék , plüssállatok ,piros nyeremények ..és a többi amiből nekünk akik játszanak már sok van ....
mert van akik azt is értékelik mert ők nem jutnak hozzá
cserébe szoktak hozni kérés nélkül beküldeni valókat hozzák és kérdezik hogy kérem -e??
egyetértek Gladival hogy én is azért nyerek mert Fortuna ezt látja !!!
a Siesta ajtó akasztó azért már számomra is DURVA mint "csere "
most is ellátom az összes szomszédot már aki megérdemki és ismerőst a nyereményeimmel !
póló, bögrék , plüssállatok ,piros nyeremények ..és a többi amiből nekünk akik játszanak már sok van ....
mert van akik azt is értékelik mert ők nem jutnak hozzá
cserébe szoktak hozni kérés nélkül beküldeni valókat hozzák és kérdezik hogy kérem -e??
egyetértek Gladival hogy én is azért nyerek mert Fortuna ezt látja !!!
a Siesta ajtó akasztó azért már számomra is DURVA mint "csere "
Még a CD tartónak is lehet jó helye: lásd Anikó példája, aki a hűtőmágneseket iskolai tombolára ajánlotta fel...
akecso,
Tökéletesen egyetértek veled, én évek óta minden számunkra felesleges kisebb-nagyobb nyereményt elajándékozok a barátainknak, szomszédainknak. Meggyőződésem, hogy éppen az önzetlen figyelmességet értékeli a legtöbbre Fortuna, ezért nyerek folyamatosan újra és újra. Szerintem egy normális embernek nem lehet célja a felhalmozás.
Tökéletesen egyetértek veled, én évek óta minden számunkra felesleges kisebb-nagyobb nyereményt elajándékozok a barátainknak, szomszédainknak. Meggyőződésem, hogy éppen az önzetlen figyelmességet értékeli a legtöbbre Fortuna, ezért nyerek folyamatosan újra és újra. Szerintem egy normális embernek nem lehet célja a felhalmozás.

Szerintem: kevés olyan nyereménytárgy van, amit rászorulóknak odaadhatna az ember. Például CD-tartót kinek adhatnék oda? Videokazettát, DVD-t? Felételezem, hogy nem erre van rászorulva
" alt="
">
A törölközőknek, egyebeknek pedig családon belül is mindig akad gazdája...
Más kérdés, hogy a gyerekek kinőtt ruháit esetleg felajánljuk valakinek, de tudjátok, a jelenlegi gazdasági helyzetben az ismerősök közt is van olyan, aki erre "rászorul", sőt ami azt illeti, én is "rászorulok" mások segítségére, és mi is kapunk kinőtt gyerekruhákat. Ez egy örök körforgás
.... Szóval én nem vagyok a jótékonyság ellen, segítsen aki tud, de attól tartok, az emberek többsége azon küszködik, hogy önmagán és a családján segítsen.... Szerintem....
" alt="
">
A törölközőknek, egyebeknek pedig családon belül is mindig akad gazdája...
Más kérdés, hogy a gyerekek kinőtt ruháit esetleg felajánljuk valakinek, de tudjátok, a jelenlegi gazdasági helyzetben az ismerősök közt is van olyan, aki erre "rászorul", sőt ami azt illeti, én is "rászorulok" mások segítségére, és mi is kapunk kinőtt gyerekruhákat. Ez egy örök körforgás
.... Szóval én nem vagyok a jótékonyság ellen, segítsen aki tud, de attól tartok, az emberek többsége azon küszködik, hogy önmagán és a családján segítsen.... Szerintem....Szerintem akinek olyan a lelki alkata, az eddig is segített és ajándékozott, különösebb önreklám nélkül is.
Én is viszolygok a néha itt zajló (elküldtem, elküldted? nem jött meg! fogjuk a postára!) csereakciókat olvasva. Inkább odaadom ingyen, amire nincs szükségem, nem feltétlenül fórumosnak. Pl. a múltkor 20 hűtőmágnest küldtem be az iskolai tombolára. Nagy sikere volt!
Ruhaneműt, használati tárgyakat a közeli ingyenkonyhára szoktam elvinni, és egyszerűen leteszem az előtérben.
Most már csak a fogyikazettáimmal vagyok bajban, nem hiszem, hogy az ingyenkonyha közönsége nagyra értékelné az adományt.
Én is viszolygok a néha itt zajló (elküldtem, elküldted? nem jött meg! fogjuk a postára!) csereakciókat olvasva. Inkább odaadom ingyen, amire nincs szükségem, nem feltétlenül fórumosnak. Pl. a múltkor 20 hűtőmágnest küldtem be az iskolai tombolára. Nagy sikere volt!
Ruhaneműt, használati tárgyakat a közeli ingyenkonyhára szoktam elvinni, és egyszerűen leteszem az előtérben.
Most már csak a fogyikazettáimmal vagyok bajban, nem hiszem, hogy az ingyenkonyha közönsége nagyra értékelné az adományt.

Akecso!
Szerintem ezt csináljuk már egy páran. Nálunk van egy családsegítő pl.
De jó ötlet volt kitenni nyilvánosba.
Szerintem ezt csináljuk már egy páran. Nálunk van egy családsegítő pl.
De jó ötlet volt kitenni nyilvánosba.