A hangadók tényleg a másik feketék, ezdedurva időnként szól hozzá, ez igaz, de tényleg rossz társasággal körülvéve....

Szia Sada!
OTT A PONT NÁLAD!.....

Lehet.
Csak túl sokszor látlak "rossz társaságban"?
jelica
Orvos látott mostanában?

sada!
Valakivel összekeversz. Sokat biztos nem írtam, mert összesen nem volt szerintem 10 hozzászólásom és egyik sem egyéni hasgörcsről szólt.
szinimini
Ha a kérdés nekem szólt:
Foggalmam sincs!
Hőgye Klaudetta NEM hozzánk tartozik!
Flyguy csinálta, ahogy a belvitánál Hőgye Pál-t is. Csakhogy most ráb@szik, mert feljelentem a rendőrségen....
Arra alapoz, hogy kamu Hőgye névvel feltesz a listára aztán az azt követő első beküldéssel pótnyertes lesz. Hát ha rajtam múlik nem lesz, mert én is feljelentem a szervezőknél és a rendőrségen is, a rendőrségnek pedig kénytelenek lesznek a szervezők kiadni a következő beküldők adatait....
A Paulina teljesen valós, személyiigazolvánnyal tudom igazolni....
"narancssárgák"
Milyen a fórum alapszíned, hogy narancssárgák?
ezdedurva
"Nekem ... azért fekete a nevem, mert ... ne írjon nekem senki privátot, mert nem vagyok kíváncsi rá."
Hm...
De azért ide sokat írsz egyéni hasgörcsökről, pedig lehet, hogy a többség szintén nem kíváncsi rád..

Nekem például nem azért fekete a nevem, mert incognitóban akarok maradni, hanem azért, hogy ne írjon nekem senki privátot, mert nem vagyok kíváncsi rá. Akár publikussá is tehetném, mit kezdenél vele? Az égvilágon semmi nem derül ki belőle. A narancssárgák nagy részét se tudom, kicsoda, pedig látni az e-mailjét.
Kedves Sada!
Éppen készültem fiat500 -nak írni a nyertesekhez, hogy irány az SI, mert nem oda kellett volna beírnia a véleményét....ami kicsit sem érdekel minket. Mi narancssárgák meg a fekete sunnyogókat nem szeretnénk látni, mégis tobzódnak itt már jó sok napja.
De Megelőztél, Törölted is.....
Nem hergelésből írom, de ha nem tetszik is...itt leszünk....
És igen a jókor ütés a lényeges.....
Talán Törlöd, de ha már mindenki mocskolódhat esetleg ez a hozzászólásom még nem annyira sértő....csak annak akinek inge....
És itt abba is hagyom, de a feketék igen is eltűnhetnének mert bucka mögül dobálják a sara másokra...
És ennyi....
Nem elég sokat küldeni,
jókor is kell küldeni.
A visszaigazoló levelek számozása vhol 27ezer körül ért véget.
Akkor már ezt is, és az előzőt, mert így már felesleges
Minimum bocsánatkérés, de egy törlést is megérdemel.
Mert ha minden (létező) családtag nevében játszik, az kimagyarázható.
No de kitalációval alaptalanul vádolni..... Arra nincs mentség.
Nekem eddig egy névvel kb 40 blokkból semmi

Szép.
A Klaudia olasz beceneve, mely a Klaudiusz férfinév női párja.
Legalább nincs belőle 12 egy osztályban.
Más: A neveket a szüleinktől kapjuk.
Nem illik neveken gúnyolódni.
A jelentése: béna, sánta.

Klaudetta, milyen név ez? 🤣
Nekem kicsit fura:
Akik itt az esélyegyenlőségért kardoskodnak,
mind a riválisokat szeretnék gúzsba kötni.
Én jobban szerettem a régi módit, amikor még nem volt semmiféle korlátozás: Mindenki annyi pályázatot küldött be, amennyit csak bírt; és annyiszor nyert, ahányszor rákacsintott Fortuna.
(Nem kellett játszani a családtagoknak.)
Nem voltak nyerő időpontok és először a fődíjat sorsolták ki, aztán jöttek a kisebbek.
Kulacsot, bögrét, kéztörlőt , egyéb apróságot a hoszteszek osztogatták, nem gyötörték velük a futárokat.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások