Multifilter nyereményjáték
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 8 / 50 oldal |
Nevetni fogtok, de én ittam már mentolos kávét, és meglepődtem, mert finom :) Mentalevelek voltak belemorzsolva, nagyon kellemes ízű.
ildicc, milyen az a mentalikör ? Azt nem ismerem, pedig én tényleg a mentolosért vagyok oda. Gyógyteából is a mentásakat szeretem.
Mentholosban jó a rágó meg a fürdővíz. :)
Miért? Eszel hozzá egy kis after eight-et, és teljes az élmény. De mentalikőrt is ajánlhatok (bár én azt nagyon szeretem...) :))
Apropó, ittatok már kapucsínós kólát? No, az vacak még, de nagyon...
Apropó, ittatok már kapucsínós kólát? No, az vacak még, de nagyon...
Minya: úgy gondoltam, hogy azt az 1-2 szálat amit bulikor elszívsz a keserűsége miatt szívod, de ezek szerint a mentholért vagy oda. ;)
Mentholos kávé. :D Fújj, még kimondani is rossz. ;)
:D
Vettem én is egy dobozzal, a játék kedvéért, de képtelen vagyok elszívni. :P
Reggel megvettem, délután háromig küzdöttem vele, 2-3 szálat el is szíttam, amikor is rájöttem, hogy innék most egy kávét, és belegondoltam, hogy te jó ég, a kávé mellé meggyújtok egy ilyen mentolos izét, tuti kidobom a taccsot, inkább elmentem és vettem egy rendes, becsületes, kátrányos, nikotinos keserű cigit :P
Reggel megvettem, délután háromig küzdöttem vele, 2-3 szálat el is szíttam, amikor is rájöttem, hogy innék most egy kávét, és belegondoltam, hogy te jó ég, a kávé mellé meggyújtok egy ilyen mentolos izét, tuti kidobom a taccsot, inkább elmentem és vettem egy rendes, becsületes, kátrányos, nikotinos keserű cigit :P
Egy hátizsák :)
Rea, ide ilyet nem írunk :)). Régebben dohányoztam de csak mentolosat és akkor sem sokat. Mostanában meg még kevesebbet :))
After Eight nyami :)
Na de mentolos cigi? Tényleg a keserűsége a jó.
Na de mentolos cigi? Tényleg a keserűsége a jó.
Én pedig imádom az After Eight-tet, a borsmenta teát és cigiből is csak mentolosat vagyok hajlandó elszívni :)
A számból vetted ki a szót. :D
Nagyon régen, kb. fél éves volt történt.
Kimentem a ház elé cigizni és guggolva cigiztem. Azt hitte valami kaja és állandóan nyomult. Nem volt túl jó kedvem és az állandó nyomulással annyira felbosszantott, hogy a szájába nyomtam az égő cigit. A kis hülye meg elrohant vele. :D
Ettől meg beijedtem, hogy összeégeti magát és én rohantam utána. ;) Nem történt semmi baj szerencsére. :)
Nagyon régen, kb. fél éves volt történt.
Kimentem a ház elé cigizni és guggolva cigiztem. Azt hitte valami kaja és állandóan nyomult. Nem volt túl jó kedvem és az állandó nyomulással annyira felbosszantott, hogy a szájába nyomtam az égő cigit. A kis hülye meg elrohant vele. :D
Ettől meg beijedtem, hogy összeégeti magát és én rohantam utána. ;) Nem történt semmi baj szerencsére. :)
Rea
akkor lehet hogy a cigivel is a kutyát kellene megkinálnod:)) :)) ::)
akkor lehet hogy a cigivel is a kutyát kellene megkinálnod:)) :)) ::)
Nálunk a kutya szokta megenni az ajándékba kapott After eight-et. :D Ő odavan érte, de biztos ferdeízlésű. ;)
Jó ötlet jó erős mentolost adni a gyereknek, így elég nagy a valószínűsége, hogy a büdös életbe nem fog rászokni. :)
A ciginek a keserű füstje az istene. Ha ezt megtűzdelik menthollal, hát...szívtam már mindenfélét, de ettől hányingert kapok.
A férjem nagy csokis, ő pl. a csokitól akad ki amikor mentholos. De van aki azért odavan az after eightért. :)
A ciginek a keserű füstje az istene. Ha ezt megtűzdelik menthollal, hát...szívtam már mindenfélét, de ettől hányingert kapok.
A férjem nagy csokis, ő pl. a csokitól akad ki amikor mentholos. De van aki azért odavan az after eightért. :)
Hát ha (főleg erős) mentolossal kezdte, akkor lehet, hogy tényleg nem fog vágyni rá..
:)
:)
Sada nem ugy értettem hogy rászokik csak tudod most van a kamaszkorba:)
Ugy voltunk vele ,hogy inkább velünk mint mással ki tudja hol, egyet kettőt köhögött és kijelentette ,hogy ő soha:))
De hát kitudja még sokminden lehet :) azért remélem hogy nem szokik rá:))
Ugy voltunk vele ,hogy inkább velünk mint mással ki tudja hol, egyet kettőt köhögött és kijelentette ,hogy ő soha:))
De hát kitudja még sokminden lehet :) azért remélem hogy nem szokik rá:))
:( :( :(
Tuti.