// Csere-bere feketelista
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 8 / 110 oldal |
engem ne keverjetek ebbe bele, én vagyok Wittmanné Pula Éva, nálam minden rendben volt,
ÉN IS CSERÉLTEM THIBO BLÓKÓT HASZON TÉSZTÁRA ÉN ELKÜLTTEM DE A CSERE NEM ÉRKEZETT MEG EZ VAN
NEM TOK MI CSINÁLNI
NEM TOK MI CSINÁLNI
Hú, ezen most nagyon meglepődtem, mert ő régi fórumos és ismerem is őt. Nem lehet, hogy más gond lehet?
de Enci néven írja alá a levelet
kmarczmoni
Tatabányára hova? Ki az illető? Én is tatabányai vagyok Hátha ismerem...
Tatabányára hova? Ki az illető? Én is tatabányai vagyok Hátha ismerem...
Óvatosan)
Ővatosan a rossz helyesírókkal! Emlékeztek, volt már ilyen, hogy erről lehetett valakit megismerni. (Itt a topikban is szó volt róla)
Úgy látszik csak az szivathatja a népet, aki idejön és nem létező dolgait áruba bocsájtja... akár többször is, meg azok akik csalnak össze vissza.
Ha visszafelé sül el a puska akkor meg szegény(ek)...
Én automatikusan az ilyen embert törölném, akár régi akár új... és javasolnék vmi megbízható szűrőrendszert...
De ne csodálkozzunk mert ez végülis az ügyeskedők országa... csak úgy is lehet, h. mást kár ne érje...
Ha visszafelé sül el a puska akkor meg szegény(ek)...
Én automatikusan az ilyen embert törölném, akár régi akár új... és javasolnék vmi megbízható szűrőrendszert...
De ne csodálkozzunk mert ez végülis az ügyeskedők országa... csak úgy is lehet, h. mást kár ne érje...
sada
nekem napi szinten van min.20 TOLLE blokkom akkor én is bbagi vagyok? az én blokkjaim tényleg vannak és nem egy emberrel cseréltem már TOLLE blokkot
nekem napi szinten van min.20 TOLLE blokkom akkor én is bbagi vagyok? az én blokkjaim tényleg vannak és nem egy emberrel cseréltem már TOLLE blokkot
Egyébként ez az okító és kárörvendő topic?
Nem álltam be újra a sorba. Ez meg akkor volt folyamatban lévő csere volt. Nem tartom magam nagy játékosnak. Főleg nem azokhoz képet akinek fel budapest üzlete gyűjti a blokkot. 16 db kódról van szó. Nem arról,hogy amit kiírt azt mind meg akartam venni. De mindegy mit írók vagy írunk ide.
"derülgetnek még itt BBAGI-ról ki dolgok. "
bbagi nem megbízható, ezt már tudjuk.
Akit egyszer már átvágott, az miért áll be újra, meg újra a sorba? Mintha élveznétek a szívatást?
Egyszerűen nem kell vele foglalkozni. Amíg lócitrom van, veréb is van.
Addig fog próbálkozni, amíg látja, hogy nem tudtok ellenállni a nagy számoknak.
Egy hirdetésben közel 150 játszós blokk? Aki erre ráharap, az meg is érdemli, amit kap v. nem kap.
bbagi nem megbízható, ezt már tudjuk.
Akit egyszer már átvágott, az miért áll be újra, meg újra a sorba? Mintha élveznétek a szívatást?
Egyszerűen nem kell vele foglalkozni. Amíg lócitrom van, veréb is van.
Addig fog próbálkozni, amíg látja, hogy nem tudtok ellenállni a nagy számoknak.
Egy hirdetésben közel 150 játszós blokk? Aki erre ráharap, az meg is érdemli, amit kap v. nem kap.
de ez is milyen már? feladod neki majd 500 ft ért a levelet, ő meg b@cik szólni, hogy nem kell neki? az neked most -500 ft! azt ugye tudod? meg szóltál neki, hogy ott van a levél! szánalmas. szerintem meg nincs is neki blokkja...csak azt mondogatja, hogy ha nyersz vele majdküldöm,majd küldömakkor. nekem is azt írta, hogy K.V-val is így csinálja, hogy küldi neki emailben és majd ha kell postázza... akkor most K.V. is csaló lenne? nem hiszem. csak kiemelt egy nevet, aki mindig nyer és azzal takarózott... vagy nem tudom már. nemtudok ilyen elmével gondolkozni
nekem meg nem tartozik semmivel mivel a levelet ami mégiscsak odaért nem vették átt így majd visszajön.nem kell neki a blokk mert már mással cserélt annyi TOLLE blokkot hogy csak na. arra azért kiváncsi lennék hogy mástol is kapott blokkot a cserét meg nem küldte? az ilyeneket nem lehet kitiltani???
derülgetnekmég itt BBAGI-ról ki dolgok. kárpótlásul küldött nekem 1000 ft-ot borítékba, ami még nem ért ide. pedig 5 db pick blokkról volt szó. előtte küldött nekem 5 pickblokkot amit meg akartam tőle venni. de nem jött össze a pénz csere, mert Szőrös nevű számláját megszüntették. borítékban küldtem volna a pénzt, hogymegkapjam a cserémet. De nem vagyok hülye nem küldtem, vártam, hogy előbb ide érjen , perszejól tettem , mert nem ért ide semmi. Még az 1000ft sem...majd hétfőn kiderül. A pick blokkok amiket felöltöttem már KIDOBTA őket, mert úgy gondolta, hogy ha elküldi nekem a pénzt amit fizettem, akkor nem jár a már feltöltöttblokk... nos kérem szépen. én megkérem a cba-sinformatikus ismerősömet, hogy nézettessen már rá vkivel ezekre a bizonyos blokkokra, mert sanda a gyanú, hogy hasra ütésszerűen átküldi emailben a blokkot, aztán meg hupppsz kidobtam... pedigkifizettem volna neki. nemkértem ingyen. ahogy atöbbit sem... csak azt amiért fizettem.
szóval blokk nélkül maradtam, egyelőre pénz nélkül és ha keddig nem kapom meg ami az enyém feljelentem. van cím, bankszámla, egy levél, amin rajta hol lett feladva...csakvissza kell nézetni a kamerát! szóval lehet kiderül ki az az oldalkosár utcai csaló! tudom ismét erősre sikeredett amit írtam, denem csak engem érint ez az eset.csak sokan nem írják ki.
szóval blokk nélkül maradtam, egyelőre pénz nélkül és ha keddig nem kapom meg ami az enyém feljelentem. van cím, bankszámla, egy levél, amin rajta hol lett feladva...csakvissza kell nézetni a kamerát! szóval lehet kiderül ki az az oldalkosár utcai csaló! tudom ismét erősre sikeredett amit írtam, denem csak engem érint ez az eset.csak sokan nem írják ki.
Itt nálunk csak így hallani: Jön még kutyára kamion. De a kőműves se kutya.
Cirbolya: hát az egyik legpoénosabb sztori az volt, hogy valamiért marhára ki voltam akadva - nem lett meg valami, nem jó lett, nem úgy lett ahogy én akartam. A fővállalkozó egy elég nagy darab ember volt, szintén Szabó mint én. Egész nap cseszegettem, hogy most aztán, aztán délután fele, szerintem már eléggé ki lehettek az idegei amikor felhívott és úgy mutatkozott be:
- Szia, Andrea vagyok.
Úgyhogy elröhögtünk rajta napokig, hogy annyira meghülyítettem, hogy még a nevét se tudta a végén.
- Szia, Andrea vagyok.
Úgyhogy elröhögtünk rajta napokig, hogy annyira meghülyítettem, hogy még a nevét se tudta a végén.
Úgy értettem h. ő vásárolta meg az ismerősei... h. az én ismerőseim (rajtatok kívül) miért nem vásárolnak syosst és adják nekem a blokkot... nem értem...
Oldalkosár utca az tuti h. gócpont, Hódmezővásárhelyen....
Oldalkosár utca az tuti h. gócpont, Hódmezővásárhelyen....
Én már abban sem vagyok biztos, hogy nem otthon nyomtatják. Időnként olyan nagy számok szerepelnek a kínálatban.
Rea, bocsi, de most nagyon röhögök, ahogy elképzeltelek egy szaki hóna alatt.