Startlap - Citromail képeslap
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 8 / 9 oldal |
Melinda! Jelentkezz! Nem tudok neked viszonzásképp képeslapot küldeni, emrt nem tudom a címed. :(
Paint
Szerintem a látogatottságuk növelése miatt. Nem mintha eddig ne lenne nagy látogatottságuk! :)
Nekem is küldhettek emailt, én az NGC-s nyereményt szeretném, ilyet küldjetek! Közben írjátok is meg, hogy Nektek milyet küldjek vissza, ha van valamelyikre különleges igény. :)
Szerintem a látogatottságuk növelése miatt. Nem mintha eddig ne lenne nagy látogatottságuk! :)
Nekem is küldhettek emailt, én az NGC-s nyereményt szeretném, ilyet küldjetek! Közben írjátok is meg, hogy Nektek milyet küldjek vissza, ha van valamelyikre különleges igény. :)
He-he:o)
Üditő, de most új e-mail címem van, tehát aki eddig a chellósra küldte, küldhet egyet a citromailre is.
Ez van leadva a webnyeremeny.hu-nak mától. gapi@citromail.hu
Üditő, de most új e-mail címem van, tehát aki eddig a chellósra küldte, küldhet egyet a citromailre is.
Ez van leadva a webnyeremeny.hu-nak mától. gapi@citromail.hu
Én is szívesen küldök, az e-mail címet le is tudom olvasni, csak a nevet nem (üdítő kivétel Főző Gabi). :)
Szerintetek elég a nick-név?
Szerintetek elég a nick-név?
én is szeretnék mindenkitől képlapot! :)
Mindenkit probálok viszonozni csak időt kérek, mert túl sok, idő meg kevés de hamarosan szabin leszek, és akkor hajrá....
Aki küldött nekem, annak a férjem is küld egy üdvözletet:o)!
Flori!
Nekem is ez a problémám:(
A múltkori e-mailedet sem tudtam viszonozni, mert nem találtam a címedet! Segíts!
Nekem is ez a problémám:(
A múltkori e-mailedet sem tudtam viszonozni, mert nem találtam a címedet! Segíts!
Flori, :)
válaszolnék, de nem találom a mail címed. Küld el nekem .:)
válaszolnék, de nem találom a mail címed. Küld el nekem .:)
Írjatok az üzenetbe e-mail címet is, úgy gyorsabb válaszolni, nem kell e-mailt keresni. :)
sziasztok!
hozzám is küldhettek képeslapt!
és én is viszonoznám!
Erika
hozzám is küldhettek képeslapt!
és én is viszonoznám!
Erika
Én is szívesen venném, ha kapnék tőletek képeslapot, üdvözlettel, és esetleges nyereménnyel;)
Persze viszonzom is az üdvözletet:)
Persze viszonzom is az üdvözletet:)
Én szívesen küldök, és kapok is, de meg kell várnotok az óránként 10 db-ot, mert nagy az igéyn-mennyiség ! :))
Én is szeretnék kapni ! De csak ha adhatok !
Ez nagyon jó de a startlapnak ebbe mi az üzlet? :-/
Nekem is küldhettek, ill. küldök én is. :)
Ugyanarra a címre többször is lehet küldeni?
Ugyanarra a címre többször is lehet küldeni?
Philips konyhagép, LG CD-író, Kodak digitális fényképezőgép, Philips szendvicssütő, Samsung mikrohullámú sütő, National Geographic karácsonyi ajándékcsomag, MP3-lejátszó, Electrolux porszívó stb. stb.
Az is nyer, aki küldi, és az is aki kapja ! :))
Az is nyer, aki küldi, és az is aki kapja ! :))
És mit lehet nyerni????:)))
Paint (Erik)
Persze, hogy lehet vele nyerni ! És még aranyosak is ! ;)
Fogok majd küldeni, de óránként csak 10-et lehet, és már kiürítettem a keretet ! :))
Persze, hogy lehet vele nyerni ! És még aranyosak is ! ;)
Fogok majd küldeni, de óránként csak 10-et lehet, és már kiürítettem a keretet ! :))
Nekem is küldjetek nyerni is lehet?