Gázmérnök vagyok, jelenleg még gyesen a harmadik gyerekkel, de már (sajnos) nem sokáig, e hónap 18-án lejár.

Elmélkedtem azon, hogy főállású anya is lehetnék, de nagyon elhúztam az időt, a legnagyobb gyerek már nagykorú, úgyhogy megyek vissza dolgozni. Kevesebbet leszek a fórumon is, valószínűleg a munkahelyemen korlátozva lesz a net, nem hiszem, hogy a webnyeremény benne lesz az elérhetők között
2 éve társadalmi munkában írom-szerkesztem a községünk helyi magazinját, ezt nagyon szeretem csinálni.
Huh, már nagyon régóta játszom nyereményjátékokkal, főleg amikor itthon voltam a gyerekekkel. Aztán egyszer, nem tudom pontosan mikor, rátaláltam a webnyereményre, sokáig csak olvasgattam, végül a fórumon találtam magam. Elég "önellátó" vagyok, általában csak azokkal játszom amihez amúgy is van beküldeni valóm a "kincses dobozomban", így aztán az első cserém is sokáig váratott magára. Sajnos ez nem túl jól sikerült, kapásból nem ért el a címzetthez az elsőbbségivel feladott levelem, így egyből felkerültem a fekete listára. Hát nem volt éppen bíztató kezdet, egy kicsit el is ment a kedvem az egésztől, de aztán győzött a játékszenvedély!
Fortuna nem éppen nagylelkű hozzám, még szerencse, hogy minden apróságnak tudok örülni. Ja, és próbálok optimista lenni, hogy egyszer majd nekem is bejön egy főnyeremény. Eddigi legnagyobb nyereményem a tavalyi knorr delikát8 játszótér volt, aminek nagyon örültem, de azért jó lenne már egy igazán "saját" nyeremény is. Valami kézzel fogható.