Játszatok sokat! Ez jó!
no, most megyek, írok, hogy mi lesz....
Mázlista vagy! :)
Én is gratulálok (megint:) )
Már megint nyertem egyet. A fene sem érti. Most ettem meg, erre beküldtem, ééééés: gratulálunk.
Malacom van.
Ha megérkezik a társasjátékom írok!
tikana
Nekem egy hete lett meg a garantált ajándék, de még nem érkezett meg. Ha jól tudom vannak olyanok akiknek hamarabb összegyült a 20, de még nem olvastam, hogy bárki is megkapta volna.
Zelda:
Én tegnap este 8-at beküldtem. Én sem gondoltam, hogy 11-kor nyerek bármit is.
Dunakeszin a Penny-Marketben. Tegnap este 6-kor voltunk és vettünk egy kupaccal. Augusztusig jó, de a garantált ajándékra hajtok, így meg kell enni.
Nem gagyi a Danone társasjáték? Valakinek megérkezett már?
tikana
bár nekem is ennyi szerencsém lenne! Gratula neked!
Nekem eddig 35 beküldésből egy sem nyert.
tikana merre felétek?
igen a többiek nyertek, én még nem...
Szisztok!
Tök jó a játék!
Tegnap este beküldtem online néhány kódot és máris nyertem Multimilliomos társasjátékot.
Ráadásul nálunk féláron van a dupla joghurt. Úgy örültem. Más is nyert már?
79C Mi nincs a rizottóban? Burgonya.
Köszi!
Pedig esküszöm, visszaolvastam, és mostmár én is látom, hogy itt van a lap alján. :|
Tóth Vera.
Mintha lejebb szerepelt volna már ez akérdés beírva
Ki énekli a Jóban-rosszban főcímdalát?
Gáspár Laci?
Tóth Vera?
Tóth Gabi?
Elvileg elment az az egy is amire nem válaszolt a rendszer,mert a 10 helyes válasz megvan.:)
Most először az 50.kódnál volt a beküldéssel az első problémám,először nem működött az oldal,utána meg kiírta,hogy már beküldték.:(
Én tegnap elött este sem,meg tegnap este sem tudtam elküldeni a kódot.vagyis addig eljutottam,hogy kiírta,hogy válasz 8-10 mp,aztán semmi,úgy lelassult a gépem utána,hogy újra kellett indítanom,meg hibainformációt küldenem.mindenki így járt vagy csak én?Utána azt a kódot el lehet újra küldeni vagy nem?Mert most nem tudom,hogy nyertem-e.
Francia készítési mód a csõben sütés (au gratin) - gratinírozás -, de a sütés többi módját is francia szokások fejlesztették magas színvonalra.
http://www.externet.hu/webfazek/konyhak/francia.h
tml
Ismeritek guglit :-/ :|
www.google.co.hu
ki tudja mi az a gratinírozott, étel elkészítési mód, vagy nem?
81B Vadkörte - Mi a vackor
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások