Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 8 / 259 oldal |
Nem győztek meg , hogy mire hasznosítják !
Adományként.
Támogatnád vele az afrikai veszélyeztetett főemlősöket.
Támogatnád vele az afrikai veszélyeztetett főemlősöket.
Ingyen? Na még mit nem!
Nem azt kérik, hogy dobd ki a használatban lévő mobilodat,
hanem azt, hogy add le az évek óta a fiók mélyén porosodó, használaton kívüli töltőket, eszközöket, hogy újrahasznosítani tudják a bennük lévő anyagokat.
És nem kötelező.
hanem azt, hogy add le az évek óta a fiók mélyén porosodó, használaton kívüli töltőket, eszközöket, hogy újrahasznosítani tudják a bennük lévő anyagokat.
És nem kötelező.
Mert azokat nem lehet lehallgatni,követni a
tulajt
tulajt
Régi mobil, stb begyűjtés az Auchanokban:
https://www.auchan.hu/passzold-vissza-teso
https://www.auchan.hu/passzold-vissza-teso
Legalább korrekten válaszoltak
Vágási Feri
Hát, mondjuk sejthető volt... de azért sajnálom!
Marad a szokásos, melósabb út.
Mondjuk nagyon nincs okunk panaszra, mert most néztem, hogy egy nálunk átlagosnak mondható vásárlással kb. 6-7 játékra lehet pályázni... csak győzze fejben tartani az ember, hogy melyik meddig tart.
Köszi, hogy megosztottad az infókat!
Hát, mondjuk sejthető volt... de azért sajnálom!
Marad a szokásos, melósabb út.
Mondjuk nagyon nincs okunk panaszra, mert most néztem, hogy egy nálunk átlagosnak mondható vásárlással kb. 6-7 játékra lehet pályázni... csak győzze fejben tartani az ember, hogy melyik meddig tart.
Köszi, hogy megosztottad az infókat!
Az eMAG-os ill. a ROKSH-os netes rendelés (promós XIXO) nem fog összejönni.
Mindkettő válaszolt.
Az eMAG-nál jelenleg nincs promós cucc, az ALDI (ROKSH) pedig nem tudja garantálni, hogy promósat hoz nekem a futár. Mert gyakorlatilag a szállítás napján derül ki, hogy honnan (melyik ALDI üzletből) veszik fel a csomagot, ott meg vagy van promós XIXO vagy nincs...
Erről ennyit.
Mindkettő válaszolt.
Az eMAG-nál jelenleg nincs promós cucc, az ALDI (ROKSH) pedig nem tudja garantálni, hogy promósat hoz nekem a futár. Mert gyakorlatilag a szállítás napján derül ki, hogy honnan (melyik ALDI üzletből) veszik fel a csomagot, ott meg vagy van promós XIXO vagy nincs...
Erről ennyit.
Pár kódot ma felpattintottam Xixo játékra de eddig semmi...azt hittem könnyebb lesz nyerni, hogy a fél országban hiánycikk.
Szabályzatban írják, hogy nyeremény fajtánként egyet lehet nyerni egy idő után dögivel lehet számítani pótnyertességre mire mindenki összegyűjtögeti magának az összesféle megnyerhető napit.
Szabályzatban írják, hogy nyeremény fajtánként egyet lehet nyerni egy idő után dögivel lehet számítani pótnyertességre mire mindenki összegyűjtögeti magának az összesféle megnyerhető napit.
Voltam ma a Rossmannban, vettem 3 db Nivea tusfürdőt, de én hüJe kértem a 10% blokkvégi kedvezményt, így 3.000,- Ft alatti összeget fizettem...
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
Botivio testápló pedig még véletlenül sincs...
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
Botivio testápló pedig még véletlenül sincs...
Írtam már nekik, hogy megold6ó-e, hogy promósat küldjenek.
Ha pozitív válasz jön, akkor Rend Elek annyit, hogy meglegyen a 10.000,- Ft.
Ha pozitív válasz jön, akkor Rend Elek annyit, hogy meglegyen a 10.000,- Ft.
Vágási Feri
Azt hittem viccelsz, de most nézem, hogy ez egy teljesen komoly (és nem is rossz!) ötlet. Azért szerintem egy telefont megér a rendelés leadása előtt az eMAG felé, hogy tuti ne kidobott pénz legyen már legalább az egyik promóció kapcsán!
(Szólj, ha sikerült tisztázni a részleteket, és csatlakozom! ;-)
Azt hittem viccelsz, de most nézem, hogy ez egy teljesen komoly (és nem is rossz!) ötlet. Azért szerintem egy telefont megér a rendelés leadása előtt az eMAG felé, hogy tuti ne kidobott pénz legyen már legalább az egyik promóció kapcsán!
(Szólj, ha sikerült tisztázni a részleteket, és csatlakozom! ;-)
Úgy tűnik minden hiánycikk lesz
Tescóban nincs Befőzőcukor ,nem tudják mikor kapnak.
Reálban nincs Cartedor
.Xixo még a régi mindenhol
Tescóban nincs Befőzőcukor ,nem tudják mikor kapnak.
Reálban nincs Cartedor
.Xixo még a régi mindenhol
Rendeljünk 3-4 tálca XIXO-t az eMAG-ról és fizessünk VISA-val.
Feltéve, ha promós dobozosat küldenek...
Feltéve, ha promós dobozosat küldenek...
Korán ébredtek ma a szeven déjsznél...
De ez nem hozott szerencsét.
De ez nem hozott szerencsét.
De a hajam még mindig tart. TAFT...
Kaposvár
Dörög ,villámlik,eleredt az eső !
Dörög ,villámlik,eleredt az eső !
Prohra, prohra, prohra, prohra...
De úúúúúúúúúúútálom ezt a szót.
De úúúúúúúúúúútálom ezt a szót.
Ezt mondom én