Tictac struccfarm :)
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 8 / 17 oldal |
léccike valaki sgítsen, mit lehet ilyenkor tenni?? MSN címem: noodle@irj.hu MSN-en mindig fönn vok
Hi! én most regiztem, (tegnap) és most(ma) és nem küldik a linket!! Mi lesz így velem?
Jobb oldalon látni a legtöbb pontosokat. Még nekik sincs annyi. Mi meg sehol sem vagyunk.
Keyboard 95.000 pontért. :O
Nem nagyon kapkodják! :))
Nem nagyon kapkodják! :))
A moderátor válaszolban olvastam:
"A tegnapi napon volt némi fejlesztés, ezért lehetnek kisebb malőrök.
Elnézéseteket, és türelmeteket kérjük.
Megértéseteket köszönjük."
Tapasztalom is.
Összekeveredtek a fórumok. Nálam nem az általam indított forum van, hanem valaki másé :I
A moderátorok nekem is törölték a blogaimat és a fórumaimat, pedig teljesen snassz és normális témájuk volt. Ráadásul kaptam egy ejnye-bejnye felszólítást is! Nem értem.. Persze magyarázatot nem adnak!
Na... sikerült hüleséget beszélnem. Bocs :))
Hmmm...? Már kétszer változtattam háttérszínt és még mindig jobbra néz!
USB40
Szerintem, aki már végzett valamilyen módosítást a madarán, és azt elmentette, akkor irányt változtatott. Az eredeti struccok mind egyformák és egyfelé néznek.
Szerintem, aki már végzett valamilyen módosítást a madarán, és azt elmentette, akkor irányt változtatott. Az eredeti struccok mind egyformák és egyfelé néznek.
Áruljátok már el nekem, hogy az utolsó látogatók listában mitől függ, hogy jobbra, vagy balra néz a strucc?
nekem is törölték a blogom nagy részét és levonták a pontokat is, de nem tudom miért??? nekem viszont lassan gyülik a szemek...
Siess, mert már csak 2 db van!
Nekem tetszik ez az oldal. Hullanak a szemek az ölembe, ha így folytatom meg lesz a póló mindjárt. Nagyon nagy hártánya a lassúság. Épp a kvízt töltöm ki, de még nem ugrott át a következő oldalra. Kicsit uncsi, hogy lassú...
Nem is értem, hogy miért nem csiga lett a strucc helyett? :\
Belefáradtam ebbe a tictactutis oldalba. Naponta változnak a játékszabályok, nem mondják meg kereken és tisztán, mi hogy működik... Ráadásul ma délelőtt egy szó nélkül törölték a blogomat... aktuális filmekről mondtam el benne a véleményemet.
Én hajnalban szoktam belépni
Köszi mindenkinek! Megpróbálom. És reménykedem. :)
Próbáld meg erre az e-mail címre: info@tictactuti.hu
info@tictactuti.hu
Valóban nem lehet levelet írni :(