Paint
ha netán mész,nincs kedved nekem is kérni kódot?Aztán megbeszélnénk cserébe mit adok.pl. az aromaszett?:))
Marlboro
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 8 / 135 oldal |
stex csüt-péntek-szombat 22.30 - 23.000 crazy caffé szombat 23 -24
Legközelebb hol lesznek nem tudod véletlen c-boy? Mert a csaj nekem azt mondta a városban bárhol lehetnek...hát köszi... elég nagy a választék itt Pesten az összesbe nem tudok elmenni. :)) Mert a barátom is szeretne regizni, tegnap nem ért rá. :))
ÚGy látszik csak rá kéne magam akkor szánni valamelyik este egy kis bulizásra, mert így nem lesz kódom:(:(
23 körül szoktak avgy a crazy caffé
Hogy mindenki jól tudjon aludni, még Te is sada ezeknek a csajoknak lesz melójuk, mivel határozottak, és szigorúak. De ha mégsem akkor én pedig nem vagyok olyan ostoba, hogy ide beírjam a részleteket.
Csak egyszer lenne egy olyan történés amelyhez pozitívan tudnál hozzáállni. Bármi...bármi.... csak már lássalak elégedetten, Téged nehéz boldoggá tenni? Remélem most sikerült, mert bizony ezeknek a hosstes lányoknak kísérűjük is akadt, és az is szigorú volt. Egy szigorú, helyes pasi...de speckó most a lányok nekem jobban tetszettek, a kis szerkójukban. Ma lányos napom volt. :)) Meg kódós, de nem nyertem, de majd jövőhéten. De kaptam egy tök jó gyújtót egy cigihez....
....és jó éjt! Aludjon mindenki jól!
Csak egyszer lenne egy olyan történés amelyhez pozitívan tudnál hozzáállni. Bármi...bármi.... csak már lássalak elégedetten, Téged nehéz boldoggá tenni? Remélem most sikerült, mert bizony ezeknek a hosstes lányoknak kísérűjük is akadt, és az is szigorú volt. Egy szigorú, helyes pasi...de speckó most a lányok nekem jobban tetszettek, a kis szerkójukban. Ma lányos napom volt. :)) Meg kódós, de nem nyertem, de majd jövőhéten. De kaptam egy tök jó gyújtót egy cigihez....
....és jó éjt! Aludjon mindenki jól!
Azok a BAT cégé. De a követelmény kb. azonos. szvsz.
Hát ha a pallmalosokból indulok ki akkor úgyse sok esély van rá, sőt:(
S ha ráadásul itt még közzé is teszitek, akkor azoknak a csajoknak tuti ez volt az utolsó megbízásuk a PM cégtől...
Paintuci, ha ezek a csajszik elhiszik, hogy én itt az ágyban kettesével szívom a malbit és beregiznének és kell valami adat akkor nyugodtan üzenj nem kapcsolódok ki egész éjjel, utána meg valahogy meghálálom:):):)
:))
Paint, Te egy hős vagy, ha nem ülnék már itt pizsamában, dög álmosan, akkor pattannék én is oda nelégy egyedül:)
Csak ügyesen:):) szorítunk:):)
Csak ügyesen:):) szorítunk:):)
Még egy próbát teszek, gondolom a csajok még csak most öltöznek ha 10re mentek aztán ha nem sikerül akkor megyek haza. Mindenképp megkérdezem lehetek e több ember akár csak ma este erélyéig. :))
Paintuci én is én is, ha lehet nekem is kérj ltszi kódot:):)
gabi köszi... :)
szaraxik a gomb itt a meciben bocsi....
szaraxik a gomb itt a meciben bocsi....
Na mégegycer: c-boy nem tod véletlen hánytól lesznek hosstesek a stexben mert most voltam ott és sehol senki, mármint hosstes.
Paint!
Én múltkor telefonáltam a Stexbe, igaz nem fogok tudni szerintem menni, de a pasi azt mondta, hogy kb 10től vannak ott este.
Én múltkor telefonáltam a Stexbe, igaz nem fogok tudni szerintem menni, de a pasi azt mondta, hogy kb 10től vannak ott este.
c-boy nemtodvéletlen hnMármint hosstes. Hánytól lesznek hosstesek a Stexben mert voltam ott, és még sehol senki. Mármint hosstes.
azt nem tudom, a neten kerestem rá.
Ez nem a Mc Donaldsal szemben van? :-/