Digitális képkidolgozás olcsón
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 8 / 12 oldal |
Tibiii! Majd csak 22.én indul az akció,akkor majd biztos lesz róla infó.
Ez tök jó, csak sajna az oldalon nincs semmi infó róla :(
Először azt hittem Rossmann-os akció, mert ők is ezt a fotómegrendelőt használják.
A kérdés, hogy melyik fotófüzet lesz ingyen? Mert abból is van 3 méret.
Szöveget hozzáadni: van 1 Új szöveg gomb a Fotókönyv szerkesztőnél.
Ha rákattintasz berak 1 dobozt valahova az oldalra, a keretnél fogva lehet mozgatni, meg persze méretezni is, ha duplán belekattintasz, akkor megjelenik 1 kis szerkesztő, ahova a szöveget írhatod, és kiválaszthatod a betűtípust, méretet is.
Először azt hittem Rossmann-os akció, mert ők is ezt a fotómegrendelőt használják.
A kérdés, hogy melyik fotófüzet lesz ingyen? Mert abból is van 3 méret.
Szöveget hozzáadni: van 1 Új szöveg gomb a Fotókönyv szerkesztőnél.
Ha rákattintasz berak 1 dobozt valahova az oldalra, a keretnél fogva lehet mozgatni, meg persze méretezni is, ha duplán belekattintasz, akkor megjelenik 1 kis szerkesztő, ahova a szöveget írhatod, és kiválaszthatod a betűtípust, méretet is.
ja a vége lemaradt:
Próbálja ki az Új Fotókönyvet! Most INGYEN rendelheti meg a 26 oldalas Fotófüzetet!
ť Tovább a Fotókönyvhöz ť
Üdvözlettel
Fotolab Fotószolgálat
Ügyfélszolgálat:
H-CS : 08.30-17.00
P : 08.30-16.00
Tel.:
+36-1-451-1086
+36-1-451-1090
+36-1-451-1093
E-mail: foto@digifotolab.hu
Ezt a hírlevelet azért kapta, mert korábban regisztrált a Fotolab
online fotószolgáltatási oldalán. Amennyiben a továbbiakban nem szeretne
értesülni a fényképkidolgozási akciókról, kérjük módosítsa
regisztrációját.
Próbálja ki az Új Fotókönyvet! Most INGYEN rendelheti meg a 26 oldalas Fotófüzetet!
ť Tovább a Fotókönyvhöz ť
Üdvözlettel
Fotolab Fotószolgálat
Ügyfélszolgálat:
H-CS : 08.30-17.00
P : 08.30-16.00
Tel.:
+36-1-451-1086
+36-1-451-1090
+36-1-451-1093
E-mail: foto@digifotolab.hu
Ezt a hírlevelet azért kapta, mert korábban regisztrált a Fotolab
online fotószolgáltatási oldalán. Amennyiben a továbbiakban nem szeretne
értesülni a fényképkidolgozási akciókról, kérjük módosítsa
regisztrációját.
http://asp01.photoprintit.de/microsite/index.php
majd ha valaki tudja, hogy kell beleírni a szöveget,segíthetne.
Tök tetszik:))
majd ha valaki tudja, hogy kell beleírni a szöveget,segíthetne.
Tök tetszik:))
mel6,
Megírnád, hogy melyik társaságnál érvényes az akció?
Megírnád, hogy melyik társaságnál érvényes az akció?
Legújabb AKCIÓNK keretein belül 2007.06.22 és 2007.06.26 között a 26 oldalas Fotófüzethez INGYENESEN* juthat hozzá
a Fotolab Fotószolgálat jóvoltából! Próbálja ki ön is, milyen saját képeit könyv alakban viszontlátni! Az Új Fotókönyv Szoftver segítségével akár 3 perc alatt összeállíthatja!
*A transzferköltség sem terheli önt az akció ideje alatt, így teljesen ingyenesen juthat hozzá termékünkhöz, azonban az Akció csak a 26 oldalas Fotófüzet termékre vonatkozik, amennyiben más fajtát, vagy több oldalasat rendel, normál megrendelésnek számít és teljes áron vásárolható meg!
Éva69: Julunak igaza van, az új akciós újságban van egy ilyen akció, hogy "Szülinapi ár egész májusban!" Ja és transzferköltség: 299,-Ft/megrendelés
Én is ma olvastam az aktuális Media Markt-os reklámújságban. Gondolom onnan az információ.
szia.
Honnan gondolod hogy a Mediában 10,-/db lesz a fotókidolgozás?
Nekem most ez totál jól jönne, de az oldalon erre utaló infót nem lelek.
Köszi, Éva
Honnan gondolod hogy a Mediában 10,-/db lesz a fotókidolgozás?
Nekem most ez totál jól jönne, de az oldalon erre utaló infót nem lelek.
Köszi, Éva
A Media Markt szülinapja alkalmából május 1-től május 31ig 10,-Ft/db lesz a 10 X 13 kép.
05.08-tól újra akciózik a Rossmann.hu ill. a Digi Foto Makeres megrendelése.
Elindult az iKep.hu digitális fotókidolgozási szolgáltatása.
Ha most rendeled meg digitális képeidet nyomtatásban, akkor a 10x13cm méretű képekhez hihetetlenül alacsony 17 Ft-os bevezető árat biztosítunk neked!
Ha most rendeled meg digitális képeidet nyomtatásban, akkor a 10x13cm méretű képekhez hihetetlenül alacsony 17 Ft-os bevezető árat biztosítunk neked!
Kedves Olvasó,
örömmel tájékoztatjuk legújabb fotóakciónkról!
Rendeljen honlapunkon keresztül (www.elektropont.hu) legszebb digitális felvételeiről 2007. március 31-ig papírképet már 19 Ft-ért!
Az akciós ár érvényes minden digitális megrendelésnél, 10x13-as méretben mennyiségi megkötés nélkül.
Transzferköltség + indexkép: 199 Ft/megrendelés.
Ha ide: http://asp02.photoprintit.de/microsite/5747/ kattint közvetlenül kezdheti képeinek megrendelését!
Üdvözlettel:
Elektropont Fotószolgálat
örömmel tájékoztatjuk legújabb fotóakciónkról!
Rendeljen honlapunkon keresztül (www.elektropont.hu) legszebb digitális felvételeiről 2007. március 31-ig papírképet már 19 Ft-ért!
Az akciós ár érvényes minden digitális megrendelésnél, 10x13-as méretben mennyiségi megkötés nélkül.
Transzferköltség + indexkép: 199 Ft/megrendelés.
Ha ide: http://asp02.photoprintit.de/microsite/5747/ kattint közvetlenül kezdheti képeinek megrendelését!
Üdvözlettel:
Elektropont Fotószolgálat
Tisztelt Hírlevél olvasónk!
Örömmel értesítjük, hogy ismét nyerő fotókidolgozási akció vette kezdetét a Rossmann hálózatnál!
50 db, 10x13-as digitális adathordozóról készült papírkép csomagárban most csak 1111 Ft!
Az akció érvényes 2007. március 31-ig. A csomagár a transzferköltséget is tartalmazza és 50 db kép egyszerre, üzletben vagy interneten történő
megrendelés esetén érvényes.
Örömmel értesítjük, hogy ismét nyerő fotókidolgozási akció vette kezdetét a Rossmann hálózatnál!
50 db, 10x13-as digitális adathordozóról készült papírkép csomagárban most csak 1111 Ft!
Az akció érvényes 2007. március 31-ig. A csomagár a transzferköltséget is tartalmazza és 50 db kép egyszerre, üzletben vagy interneten történő
megrendelés esetén érvényes.
Kedves Hírlevélolvasó,
Ajándékozzon karácsonyra kedvenc fotóival ellátott ajándéktárgyat, naptárat vagy fotókönyvet! Töltse le ingyenes fotókönyvrendelő szoftverünket, állítson össze egy valódi könyvet felvételeiből és garantált lesz a karácsonyi meglepetés!
A honlapunkon rendelhető, asztali dísznaptár december 31-ig 2999 Ft helyett csak 1499 Ft-ba kerül, illetve szintén december 31-ig MINDEN, saját fotóval ellátott ajándéktárgy árát csökkentettük 300 Forinttal!
Kérjük ügyeljen arra, hogy megrendelését december 12-ig feladja, mert csak így garantáljuk, hogy az karácsonyig elkészül!
Üdvözlettel:
dm Fotószolgálat
Ajándékozzon karácsonyra kedvenc fotóival ellátott ajándéktárgyat, naptárat vagy fotókönyvet! Töltse le ingyenes fotókönyvrendelő szoftverünket, állítson össze egy valódi könyvet felvételeiből és garantált lesz a karácsonyi meglepetés!
A honlapunkon rendelhető, asztali dísznaptár december 31-ig 2999 Ft helyett csak 1499 Ft-ba kerül, illetve szintén december 31-ig MINDEN, saját fotóval ellátott ajándéktárgy árát csökkentettük 300 Forinttal!
Kérjük ügyeljen arra, hogy megrendelését december 12-ig feladja, mert csak így garantáljuk, hogy az karácsonyig elkészül!
Üdvözlettel:
dm Fotószolgálat
Kedves Hírlevélolvasó,
örömmel tájékoztatjuk legújabb fotóakcióinkról!
100 db papírkép most csak 1979 Ft!
Rendeljen 2006. november 30-ig 100 db, 10x13-as papírképet 1979 Ft-ért! Az csomagár a transzferköltséget is tartalmazza.
Érvényes mind az üzletekben, mind a www.dm-drogeriemarkt.hu oldalon keresztül történő megrendelések esetén.
(Ugyanazon adathordozón leadott, 100 kép feletti megrendelések esetén a képek ára: 17 Ft/kép.)
Asztali dísznaptár saját fotókkal csak 1499 Ft!
Egész évben kedvenc képeit nézegetheti, ha saját felvételeivel ellátott naptárat rendel!
A honlapunkon rendelhető, asztali dísznaptár december 31-ig 2999 Ft helyett csak 1499 Ft!
Üdvözlettel:
dm Fotószolgálat
örömmel tájékoztatjuk legújabb fotóakcióinkról!
100 db papírkép most csak 1979 Ft!
Rendeljen 2006. november 30-ig 100 db, 10x13-as papírképet 1979 Ft-ért! Az csomagár a transzferköltséget is tartalmazza.
Érvényes mind az üzletekben, mind a www.dm-drogeriemarkt.hu oldalon keresztül történő megrendelések esetén.
(Ugyanazon adathordozón leadott, 100 kép feletti megrendelések esetén a képek ára: 17 Ft/kép.)
Asztali dísznaptár saját fotókkal csak 1499 Ft!
Egész évben kedvenc képeit nézegetheti, ha saját felvételeivel ellátott naptárat rendel!
A honlapunkon rendelhető, asztali dísznaptár december 31-ig 2999 Ft helyett csak 1499 Ft!
Üdvözlettel:
dm Fotószolgálat
A Rossmannban, ha a terminálon keresztül rendelsz digitális felvételeidről legalább 70 db 10X13-as képet, akkor a rendelt mennyiségből 25 db ingyen van.
Transzferköltség + indexkép: 199 Ft
Az akció 2007. okt. 2-től 29-ig tart.
Transzferköltség + indexkép: 199 Ft
Az akció 2007. okt. 2-től 29-ig tart.
Almondeye!
Úgy tudom, hogy a Media Markt-nál van ilyen. Mi kb. 3 hónapja csináltunk olyat, hogy ugyan CD-n vittük oda a képeket, de egy órán belül készen voltak. Szóval szerintem ha e-mail-ben küldöd el nekik, akkor is készen lesz egy órán belül. Nézd meg a weblapjukat, vagy hívd fel őket!
Úgy tudom, hogy a Media Markt-nál van ilyen. Mi kb. 3 hónapja csináltunk olyat, hogy ugyan CD-n vittük oda a képeket, de egy órán belül készen voltak. Szóval szerintem ha e-mail-ben küldöd el nekik, akkor is készen lesz egy órán belül. Nézd meg a weblapjukat, vagy hívd fel őket!
most látom, hogy van sürgős segítségkérés... átteszem oda is ezt a szöveget!
sziasztok,
sürgősen elő kéne hivatnom pár képet. Holnapra kéne!!!
Eddig ezt a FOTEX-nél csináltam, de nagy meglepetésemre megszünt.
Segítene valaki, hogy BP-en, lehetőleg belváros, hol hívnak elő gyorsan digitálisról képeket? És szeretném netről küldeni a fotókat....
Remélem érthető voltam...
köszönöm a segítséget...
sürgősen elő kéne hivatnom pár képet. Holnapra kéne!!!
Eddig ezt a FOTEX-nél csináltam, de nagy meglepetésemre megszünt.
Segítene valaki, hogy BP-en, lehetőleg belváros, hol hívnak elő gyorsan digitálisról képeket? És szeretném netről küldeni a fotókat....
Remélem érthető voltam...
köszönöm a segítséget...