az alatta volt szerintem. de hatosugaron kivul!
nem arra gondolsz, ami mellette volt egy kicsivel?
ha nem, akkor melyik oldalrol erted el?
es mikor kezdted a jatekot. idokozben ui modosult!
Orvvadász játék
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 8 / 26 oldal |
Úgy tűnik azon kevesek egyike vagyok, aki le tudta szedni a tehenek hátáról a szemetet :) 17100 ponttal fejeztem be :)
Az nlc.hu oldalon olvassátok el az orvv.fogó játék fórumát, a szervezők valakinek megírták, hogy a tehenes szemetet NEM lehet felszedni, a max. pontszám kb. 17.000!!!!
az miert baj???
hatetkom: összetartanánk, ha mindenkinek lehetne priviben írni. Csak ide boldog boldogtalan benéz.
legalabb mi legyunk oszintek, ha mar a szervezok folyamatosan hazudnak 8I
hatetkom: igen blöfföltem. :)
viki meselj mar arrol a tehenes szemetrol lecci.
szerintem bloffolsz! :P
szerintem bloffolsz! :P
Gida, nekem is sikerült szűk fél óra alatt végigjátszani, és 17000 pont volt a vége. Nem játékidő függvénye, hogy mennyi pontot kapsz :(
gida: szerintem ez baromság. Én az egyik nickkel 20 perc alatt végigjátszottam együltő helyemben az egészet és nem kaptam több pontot mint amivel 3 hétig szenvedtem. A tehenes szemetes állítás sem állja meg a helyét.
Sziasztok!
Nekem azt írták a játékfejlesztők hogy a szemét a tehén és a ház alatt az beugratás volt, nem lehet felszedni. A legtöbben a 17000
pontot szerezték meg, ennél többet csak pár ember tudott szerezni, aki
együltő helyében egy óra alatt végigjátszotta a játékot, ilyenből még
egy tucat sem volt.
Üdv.: gida
Nekem azt írták a játékfejlesztők hogy a szemét a tehén és a ház alatt az beugratás volt, nem lehet felszedni. A legtöbben a 17000
pontot szerezték meg, ennél többet csak pár ember tudott szerezni, aki
együltő helyében egy óra alatt végigjátszotta a játékot, ilyenből még
egy tucat sem volt.
Üdv.: gida
Menj a mocsárba, ott a többi!
A sorompótól lefelé a nagy feketeségben is áll egy fickó az adja a 3. részét a talefonszámnak
a középső részt a pásztortól kaptad? és az utlsó számjegyeket??? (elsőt 3-at adja a sorompós fickó, középső 3-at a pásztor éééés tovább...)
Én már összeszedtem egy csomó háló- és hangcsapdát, 2 kacsát, megvan a szám első 6 jegye, van 7600 pontom, és innen nem tudok tovább jutni...mit szedjek még össze? Van még egy szemét a tehénen, de azt képtelenség begyűjteni.. :(((
Én pl 16500 ponttal fejeztem be a játékot, megkaptam a telefonszám középső részét.
Panda24
A 2. részt adja a pásztor, az elsőt az őr a sorompónál, de neked hogy lett meg a maradék (azt hiszem) 5 szám? Kitől? Vagy automatikusan kiíírta egy adoot pontszám elérése után?
A 2. részt adja a pásztor, az elsőt az őr a sorompónál, de neked hogy lett meg a maradék (azt hiszem) 5 szám? Kitől? Vagy automatikusan kiíírta egy adoot pontszám elérése után?
Fűrészeltem, megoldódott a szemétügy is, de pl. van egy szemét egy tehénen is..azt hogy vegyem fel??? Elég idegörlő néha ez a kis játék ;)
itt minden kerdesedre valaszt talalsz :D:
http://www.noklapja.hu/forumkifejt.php?id=53&foru
mid=70446
http://www.noklapja.hu/forumkifejt.php?id=53&foru
mid=70446
Sziasztok, lenne pár kérdésem:
1., az összegyűjtött szeméttel mit csináljak? vagy csak cipeljem a zskomban?
2., van, akinek fűrészelnie is kellett, ti is tapasztaltátok ezt? ha igen, hol és mit?
3., mennyi pont kell ahhoz, hogy megkapjam a tel.szám hiányzó 3. részét?
Köszi, jó játékot mindenkinek :)
1., az összegyűjtött szeméttel mit csináljak? vagy csak cipeljem a zskomban?
2., van, akinek fűrészelnie is kellett, ti is tapasztaltátok ezt? ha igen, hol és mit?
3., mennyi pont kell ahhoz, hogy megkapjam a tel.szám hiányzó 3. részét?
Köszi, jó játékot mindenkinek :)