Akik nem nyertek
| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 8 / 174 oldal |
Bizakodom Én is, csak mikor azt látom, hogy soha egy milka vagy lays, vagy dörmi vagy belvita ahol azért volt nyeremény még véletlenül se nyertem egyikkel se🥺 Na majd fordul a kocka🙏😊 Sok sikert💖
Ne adjátok fel, előbb-utóbb nyerni fogtok. 😊
Én kb. harmadik éve játszom úgy, hogy figyelgetem is az aktuális játékokat, a tavalyi évem jó volt, az idei se rossz, igaz, nincs évi többmilliós leltárom (azért remélem, majd egyszer lesz 😁), de nem panaszkodom, mert amit nyertem, azokat a saját vásárlásaimnak köszönhetem.
Volt, hogy az első/egyetlen feltöltéssel nyertem, volt, hogy a sokadikkal, és volt, hogy több tíz blokk/kód után se...😑
Próbálkozni kell a nap minden szakában töltögetni.
Sok szerencsét! 😊🍀
Én kb. harmadik éve játszom úgy, hogy figyelgetem is az aktuális játékokat, a tavalyi évem jó volt, az idei se rossz, igaz, nincs évi többmilliós leltárom (azért remélem, majd egyszer lesz 😁), de nem panaszkodom, mert amit nyertem, azokat a saját vásárlásaimnak köszönhetem.
Volt, hogy az első/egyetlen feltöltéssel nyertem, volt, hogy a sokadikkal, és volt, hogy több tíz blokk/kód után se...😑
Próbálkozni kell a nap minden szakában töltögetni.
Sok szerencsét! 😊🍀
Aranyoskicsi!
Én is csak néha nyerek, eddig kb csak utalványok voltak. Csak pár blokkal játszom mindig. Próba szerencse, ne add fel!
Én is csak néha nyerek, eddig kb csak utalványok voltak. Csak pár blokkal játszom mindig. Próba szerencse, ne add fel!
Esküszöm nem vagyok irigy senkire, de az összes kedvem el megy a játéktól, hogy hiába próbálok bármivel is játszani gyakorlatilag nulla. Míg mások egy játékon belül 3 ajándékot is képes nyerni. Adjatok tanácsot kérlek. Mit csinálok rosszul 🙏😊
fitoska, én pár napja nyertem egy társast ha minden igaz (még a postázott blokkra vissza kell jelezniük) amit árulni fogok ha esetleg érdekel 

piecefluck! Már elfogyott 🙈😄 Sok szerencsét! 🍀🍀🍀🍀
Gabi! Köszi a bíztatást,csak most picit kiakadtam....😄 Ölellek! ❤
Gabi! Köszi a bíztatást,csak most picit kiakadtam....😄 Ölellek! ❤
Köszönöm, fitoska! 😊 Nagyon boldog lennék, de sokan arra hajtanak, így biztos sokan is játszanak.
Az lesz majd vicces, ha a végén te nyered a fődíjat, és "csak" egy társast szerettél volna. 😁
És ne add fel, tényleg jó játékok jönnek. Lesz még lehetőség nyerni, ha esetleg ezzel a játékkal nem is jön össze. A Kinder csoki meg finom, biztos elfogy.
Az lesz majd vicces, ha a végén te nyered a fődíjat, és "csak" egy társast szerettél volna. 😁
És ne add fel, tényleg jó játékok jönnek. Lesz még lehetőség nyerni, ha esetleg ezzel a játékkal nem is jön össze. A Kinder csoki meg finom, biztos elfogy.
fitoska
Ne már! Hisz most indulnak be a játékok
Nekem 4 pályázatom van... Bár én nem hajtok a társasra...
Ne már! Hisz most indulnak be a játékok
Nekem 4 pályázatom van... Bár én nem hajtok a társasra...
pieceofluck!
Szívből kívánom,h nyerd meg a fődíjat!
Van úgy,h az ember lányának elmegy a kedve...
Szívből kívánom,h nyerd meg a fődíjat!
Van úgy,h az ember lányának elmegy a kedve...

fitoska!
A honlap szerint a második heti nyerteseket (jan. 27. - febr. 02.) még nem értesítették, úgyhogy hetit még nyerhetsz, na meg ott a fődíj. Ha megnyered a fődíjat, vehetsz társast. 😊
Én se nyertem még, pedig párat már feltöltöttem, sőt, egy-kettőt még biztos fogok.
Mondjuk, én legjobban a fődíjat szeretném. 😁
Sok szerencsét! 🍀
A honlap szerint a második heti nyerteseket (jan. 27. - febr. 02.) még nem értesítették, úgyhogy hetit még nyerhetsz, na meg ott a fődíj. Ha megnyered a fődíjat, vehetsz társast. 😊
Én se nyertem még, pedig párat már feltöltöttem, sőt, egy-kettőt még biztos fogok.
Mondjuk, én legjobban a fődíjat szeretném. 😁
Sok szerencsét! 🍀
Kinder 5/0
Csak 1 társast szerettem volna....
Ideje kicsit visszavonulnom...😭
Csak 1 társast szerettem volna....
Ideje kicsit visszavonulnom...😭
Csak 1 fődíj volt, semmi egyéb.
Miért nem lepődsz meg a burnon elég sok az.
Lay's adatok hibásak:14/1
Kapok majd valamikor egy kötött sapkát!
Kapok majd valamikor egy kötött sapkát!
Jaaa, a. BURN lemaradt:. 132/0
(Ezen nem lepődtem meg.)
(Ezen nem lepődtem meg.)
Moments. 34/0
Chio. 23/0
Lay's. 14/0
Pepsi. 9/0
Ceres. 7/0
Chio #snack. 5/0
Ezentúl mindenből csak egyet pályázok, olvasom, többeknek így jön/tt össze a fődíj.
Chio. 23/0
Lay's. 14/0
Pepsi. 9/0
Ceres. 7/0
Chio #snack. 5/0
Ezentúl mindenből csak egyet pályázok, olvasom, többeknek így jön/tt össze a fődíj.
Ma sorsolják a fődíjakat, még nyerhetsz!
REÁL 9/0
(Minden vita nélkül: minden infot azért nem feltétlen kell elhinni, mindenkinek. De én remélem igaz történet.)
A Milka kis befektetéssel járó játék, amelyre sokan elképesztő mennyiségű pályázatot küldenek be (tegnap este még épp láttam a mára törölt hozzászólások között a Belvita nyertesét, hát, én biztos nem fektetnék bele ennyi energiát).
Én mostanra már csak a nagyobb értékű vásárlást, vagy nem guberálható blokkot igénylő játékokkal játszom, igaz, töredékét is nyerem csak a 10-15-20 évvel ezelőttinek.
Én mostanra már csak a nagyobb értékű vásárlást, vagy nem guberálható blokkot igénylő játékokkal játszom, igaz, töredékét is nyerem csak a 10-15-20 évvel ezelőttinek.