Akik nem nyertek
Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 8 / 174 oldal |
fitoska, én pár napja nyertem egy társast ha minden igaz (még a postázott blokkra vissza kell jelezniük) amit árulni fogok ha esetleg érdekel
piecefluck! Már elfogyott 🙈😄 Sok szerencsét! 🍀🍀🍀🍀
Gabi! Köszi a bíztatást,csak most picit kiakadtam....😄 Ölellek! ❤
Gabi! Köszi a bíztatást,csak most picit kiakadtam....😄 Ölellek! ❤
Köszönöm, fitoska! 😊 Nagyon boldog lennék, de sokan arra hajtanak, így biztos sokan is játszanak.
Az lesz majd vicces, ha a végén te nyered a fődíjat, és "csak" egy társast szerettél volna. 😁
És ne add fel, tényleg jó játékok jönnek. Lesz még lehetőség nyerni, ha esetleg ezzel a játékkal nem is jön össze. A Kinder csoki meg finom, biztos elfogy.
Az lesz majd vicces, ha a végén te nyered a fődíjat, és "csak" egy társast szerettél volna. 😁
És ne add fel, tényleg jó játékok jönnek. Lesz még lehetőség nyerni, ha esetleg ezzel a játékkal nem is jön össze. A Kinder csoki meg finom, biztos elfogy.
fitoska
Ne már! Hisz most indulnak be a játékok
Nekem 4 pályázatom van... Bár én nem hajtok a társasra...
Ne már! Hisz most indulnak be a játékok
Nekem 4 pályázatom van... Bár én nem hajtok a társasra...
pieceofluck!
Szívből kívánom,h nyerd meg a fődíjat!
Van úgy,h az ember lányának elmegy a kedve...
Szívből kívánom,h nyerd meg a fődíjat!
Van úgy,h az ember lányának elmegy a kedve...
fitoska!
A honlap szerint a második heti nyerteseket (jan. 27. - febr. 02.) még nem értesítették, úgyhogy hetit még nyerhetsz, na meg ott a fődíj. Ha megnyered a fődíjat, vehetsz társast. 😊
Én se nyertem még, pedig párat már feltöltöttem, sőt, egy-kettőt még biztos fogok.
Mondjuk, én legjobban a fődíjat szeretném. 😁
Sok szerencsét! 🍀
A honlap szerint a második heti nyerteseket (jan. 27. - febr. 02.) még nem értesítették, úgyhogy hetit még nyerhetsz, na meg ott a fődíj. Ha megnyered a fődíjat, vehetsz társast. 😊
Én se nyertem még, pedig párat már feltöltöttem, sőt, egy-kettőt még biztos fogok.
Mondjuk, én legjobban a fődíjat szeretném. 😁
Sok szerencsét! 🍀
Kinder 5/0
Csak 1 társast szerettem volna....
Ideje kicsit visszavonulnom...😭
Csak 1 társast szerettem volna....
Ideje kicsit visszavonulnom...😭
Csak 1 fődíj volt, semmi egyéb.
Miért nem lepődsz meg a burnon elég sok az.
Lay's adatok hibásak:14/1
Kapok majd valamikor egy kötött sapkát!
Kapok majd valamikor egy kötött sapkát!
Jaaa, a. BURN lemaradt:. 132/0
(Ezen nem lepődtem meg.)
(Ezen nem lepődtem meg.)
Moments. 34/0
Chio. 23/0
Lay's. 14/0
Pepsi. 9/0
Ceres. 7/0
Chio #snack. 5/0
Ezentúl mindenből csak egyet pályázok, olvasom, többeknek így jön/tt össze a fődíj.
Chio. 23/0
Lay's. 14/0
Pepsi. 9/0
Ceres. 7/0
Chio #snack. 5/0
Ezentúl mindenből csak egyet pályázok, olvasom, többeknek így jön/tt össze a fődíj.
Ma sorsolják a fődíjakat, még nyerhetsz!
REÁL 9/0
(Minden vita nélkül: minden infot azért nem feltétlen kell elhinni, mindenkinek. De én remélem igaz történet.)
A Milka kis befektetéssel járó játék, amelyre sokan elképesztő mennyiségű pályázatot küldenek be (tegnap este még épp láttam a mára törölt hozzászólások között a Belvita nyertesét, hát, én biztos nem fektetnék bele ennyi energiát).
Én mostanra már csak a nagyobb értékű vásárlást, vagy nem guberálható blokkot igénylő játékokkal játszom, igaz, töredékét is nyerem csak a 10-15-20 évvel ezelőttinek.
Én mostanra már csak a nagyobb értékű vásárlást, vagy nem guberálható blokkot igénylő játékokkal játszom, igaz, töredékét is nyerem csak a 10-15-20 évvel ezelőttinek.
Ugyanígy vagyok vele. Tízszer álltam sorba és 3-asával blokkoltattam már 4-szer. És semmi a sokból.
A Milka engem sem szeret. Igaz nem írhatom, h nagyon sokból.
Drága Fortuna, hova nézel? Egy ici-pici Milka nyereményt se szánsz nekem?! Nagyon rossz az arányom, nagyon sokból nulla!
pieceofluck! Köszi! Neked is sok szerencsét! 😊🍀🍀🍀🍀