c-boy, N add fel! Másnak sem sikerül
Fő a pozitív hozzáállás! Nemsokára mi jövünk
Soproni Ászok - Sörbarátok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 8 / 51 oldal |
persze megint semmi
haaatha most
kb. 1 mp múlva
sztem rögtön, de csak tippelek, mert nyertes smsm még nem volt....
mennyi idö utan jön valasz ha nyersz?
1korsó,1 mp3 sikerült!
nekem meg semmi egesz heten
1.Magdi: gratu! biztosan mindenki ristorantezott
Éjfél után sikerült 1 MP3 !
Nekem már korsó sikerült, más még nem.
poci:igen,de ha szerencsés vagy 1 telóról nyerhetsz naponta 3-szor is a 3 beküldésből
törpi nem tudom így akartad e beírni, napi 3 nyeremény. A szabályzat szerint napi 3 kód küldhető egy telefonszámról.
én a Magnumot már nem tudom lenyelni és a párom is ritkán nyúl érte,így felesszük a készletet és Magnumot nem veszek
Már chips-től és a sörtől is súlyosbodunk.. még jégkrém is jön hozzá... jaj, mi lesz még?
Drága gyermekeim már így is szóvá tették, hogy miért azt a jégkrémet kell enni ami játszik.
Jövőhéttől legalább bővül a skála, nem csak Magnum és Koral lesz!
Jövőhéttől legalább bővül a skála, nem csak Magnum és Koral lesz!
és a következő a Ice Kiss és a Shálin jégkrém lesz mindenkinél
Tele van a hűtő nyitófül nélküli Sopronival
Szegény fiúk, az utóbbi időben a Chips és Soproni mizéria, na a Balatonról már nem is beszélek.....
Szegény fiúk, az utóbbi időben a Chips és Soproni mizéria, na a Balatonról már nem is beszélek.....
Megpróbálok még egyet beküldeni ma.... hátha...sikerül..majd meglátjuk!
Venni és cserélni most én sem fogok, habár ilyen hidegben a Soproni Szűz nem valami csábító... pénteken jólesett..
Venni és cserélni most én sem fogok, habár ilyen hidegben a Soproni Szűz nem valami csábító... pénteken jólesett..
legyetek kitartóak! elején nyomja mindenki,1-2 hét múlva csökken a kedv,higgyétek el és lesz sok-sok szép nyeremény