Kupakolás avagy kupak gyűjtés jótékony célból
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 8 / 18 oldal |
Bp. XIII. kerület környékén hol lehet kupakot leadni?
köszi
akosh itt nézz körül
Zsuzsa Nr.1. Hozzászólás - 2008. május 22. :: 14:47
Akik kupakgyűjtéssel segíteni szeretnének...
http://www.kupakgyujtes.hu/felhivas.html
Akik kupakgyűjtéssel segíteni szeretnének...
http://www.kupakgyujtes.hu/felhivas.html
Szegeden a Kálvin téren a Százszorszép Gyerekház portáján is gyűjtik a kupakokat. (A kakasos templom, Sas patika mellett).
Sziasztok!
én pécsi vagyok és szívesen segítenék jótékony célból a kupakjaimmal. Az is megoldható ha nagyobb mennyiségű kupakot tudunk össze gyűjteni itt Pécsen hogy más távolabbi városba is elvisszem. :)
én pécsi vagyok és szívesen segítenék jótékony célból a kupakjaimmal. Az is megoldható ha nagyobb mennyiségű kupakot tudunk össze gyűjteni itt Pécsen hogy más távolabbi városba is elvisszem. :)
Márti!
Somoskőújfalusi óvodában gyűjtik a műanyag flakonokat és sörösdobozokat is a műanyag kupakokon túl.
Írj privit, én tudok segíteni...Nővérem picúrkái odajárnak :)
Somoskőújfalusi óvodában gyűjtik a műanyag flakonokat és sörösdobozokat is a műanyag kupakokon túl.
Írj privit, én tudok segíteni...Nővérem picúrkái odajárnak :)
Márti!
Az a gond, hogy juttasd el? Mert akkor írjál nekem e-mailt. Én elintézem. Lehet, hogy csak holnap válaszolok! :)
Az a gond, hogy juttasd el? Mert akkor írjál nekem e-mailt. Én elintézem. Lehet, hogy csak holnap válaszolok! :)
Szeretnénk adni kupakokat a Somoskőfalú óvoda részére. Segítene valaki hogy lehetne ezt megtenni? A kupakok Bátorterenyén vannak. Olyanról nem tud valaki, hogy a műanyag flakonokat nem gyűjti-e valaki?
Amit én tudok Miskolcon, az már lentebb is be lett írva. Ez a Vörösmarty úton a buszmegállóban lévő kis bolt, a tízemeletes aljában. :)
Pécsi gyűjtőhelyet nem tudtok? Nekünk is nagy mennyiségben lenne kupakunk..
kerszem
írd be a címet ide a fórumra, ha hozzájárulnak. Van még néhány miskolci cím pár hozzászólással lejjebb, egy hellyel több van legalább, kinek mi van közel.
írd be a címet ide a fórumra, ha hozzájárulnak. Van még néhány miskolci cím pár hozzászólással lejjebb, egy hellyel több van legalább, kinek mi van közel.
Én Miskolcon gyűjtöm, a fiam óvodája mellett van átvétel, ha valakit érdekel, szívesen megírom az átvevőhelyeket. Miért ne segíthetnénk? :)
Salgótarján környékiek ! Ha nem tudjátok hová leadni az összegyűjtött műanyagkupakokat, sörösdobozokat...Somoskőújfalui óvoda is gyűjti. Unokahúgom és unokaöcsém jár oda...Aki tud, segítsen...
Köszi
Privit írj!
Köszi
Privit írj!
Lucka
Nem pofiztál be sehová:), oda gyűjtük, oda visszük, ahova, akinek lehet. Ha így tudunk segíteni, akkor így segítünk és nem dobáljuk szét a kupakokat, ha valakinek ezzel segíthetünk. Köszi neked is, hogy beírtad a címeket.
Nem pofiztál be sehová:), oda gyűjtük, oda visszük, ahova, akinek lehet. Ha így tudunk segíteni, akkor így segítünk és nem dobáljuk szét a kupakokat, ha valakinek ezzel segíthetünk. Köszi neked is, hogy beírtad a címeket.
Én Székesfehérváron gyűjtöm Ekker Zsoltinak. A kisfiúról többször volt szó a tv2-n a Naplóban is, ők őssejtkezelelésre gyűjtenek ezzel. Ahogy az apukája elmondta néhány kezelés lenne szükséges ahhoz, hogy a kisfiú felnőttkorában képes legyen az önellátás alapszintjére, illetve hogy egyáltalán legyen esélye a felnőttkorra. A múltkor beszéltem az apukával telefonon, nagyon szimpatikus ember. A napokban viszek is hozzájuk egy nagy adag kupakot:)
El tudom hozni Fehérvárról és környékéről, Szolnokról, Nagykanizsáról és Pestről is, ha valakinek még nincs gyűjtőhelye. Pestről busszal járok, szóval onnan csak kisebb mennyiséget (pl.ami egy nagy utazótáskába vagy hátizsákba belefér), de Kanizsa, Szolnok és Fehérvár környéke kocsival, szóval bármennyi jöhet:)
Itt van egy pici info róluk: http://www.fmh.hu/fooldal-legfrissebb/20080128_muanya
g_kupak
Ha valaki másnak gyűjtitek már itt a környéken, akkor elnézést, nem akartam bepofátlankodni, de ha valakinek még nincs "leadóhelye", akkor ide jó helyre kerülne. Csak írjon egy mailt, akit érdekel és megoldjuk!
El tudom hozni Fehérvárról és környékéről, Szolnokról, Nagykanizsáról és Pestről is, ha valakinek még nincs gyűjtőhelye. Pestről busszal járok, szóval onnan csak kisebb mennyiséget (pl.ami egy nagy utazótáskába vagy hátizsákba belefér), de Kanizsa, Szolnok és Fehérvár környéke kocsival, szóval bármennyi jöhet:)
Itt van egy pici info róluk: http://www.fmh.hu/fooldal-legfrissebb/20080128_muanya
g_kupak
Ha valaki másnak gyűjtitek már itt a környéken, akkor elnézést, nem akartam bepofátlankodni, de ha valakinek még nincs "leadóhelye", akkor ide jó helyre kerülne. Csak írjon egy mailt, akit érdekel és megoldjuk!
Mére és környéke:
Eperjesi Zsuzsa, 30/420-8224
Eperjesi Zsuzsa, 30/420-8224
Kazincbarcika:
Szabó Pálné, Fenomén Méteráru bolt, Egressy u. 32.
Szabó Pálné, Fenomén Méteráru bolt, Egressy u. 32.
Mezőkövesd és környéke:
Nyikes Imre, Mátyás király u. 27, 49/500 237
Nyikes Imre, Mátyás király u. 27, 49/500 237
gyorsan egy kis összefoglaló, megtaláltam a cikket a gyűjtőhelyekkel kapcsolatban, tegnapi Észak Magyarország újság:
Miskolc, Király utcai Mini ABC,
Munkáspárt irodája,
Tóth Ilona Orvosszálló,
a kupakokat Szádváry Gyula szállítja el: 30 5927005, civil3903@freemail.hu.
Miskolc, Király utcai Mini ABC,
Munkáspárt irodája,
Tóth Ilona Orvosszálló,
a kupakokat Szádváry Gyula szállítja el: 30 5927005, civil3903@freemail.hu.