társkeresőn :D :D
visszagondolva mintha nem is én lettem volna. :)
Reacska,
Te hol "találtad" meg a pasidat ? :-)
Nálunk 6 hetestől 5 és fél hónapos koráig folyamatos alvás volt éjszaka. Aztán elkezdett fogzani...ehhez képest még csak most bújik az első, elkezdődtek az átalvatlan éjszakák, aztán pár napja már ismét alszunk.
Kivéve a mai napot, mikor baba alszik, anya nem... :-)
Na de ez már másik fórum téma... :-)
Sziasztok! Bár én is csak néhány hete figyellek benneteket, de újra vissza-vissza térek olvasgatni. Mint ti, én is mániákus gyűjtő vagyok, szerencsére a férjemet nem zavarják a felhalmozott dobozok. Egy másfél éves kislányunk van. Nála a nemalvós korszak 9 hónapig tartott. Azóta szinte az összes éjszakát nyugodtan átalussza. Úgyhogy türelem.
Liz én is 28 éves vagyok és interneten ismertem meg a férjem 2000ben. Igaz baba még nincs, de tervezzük.
Én is nagyon ideszoktam :D egyre többet vagyok itt és nagyon jól érzem magam ebben a társaságban. :)
Még csak pár hete figyellek Benneteket, és napról-napra egyre többször "navigálok" felétek. Eddig nem nagyon gyűjtögettem semmit...kivéve azt a 9 db Carte D'or dobozt...de pár hét alatt már összegyűlt egy kis doboz csomagolóanyag.
28 éves vagyok, van egy interneten megismert férjem és egy babakocsiból bámészkodó 10 hónapos angyalkánk. Mi 97-ben, "véletlenül" ismerkedtünk meg (a hix-es arénán...ha ez mond valakiek valamit...az ip címe nagyon hasonlított egy másik srácéhoz, akivel korábban jókat beszélgettünk, ráadásul a nickje is ugyanaz volt...azt hittem hogy ő, aztán kiderült hogy mégsem...de nem is bánom :-). 99-ben esküvő, majd fél év távházasság, építkezés, beköltözés, majd ahogy terveztük, 2002-ben megérkezett a bébi.
Egyik család Borsodban, a másik Győr mellett...mi meg Matuska úr Viadukját látjuk minden nap.
Lányok,
Nagyon jó ám gyűjtögetni a Pampers pontokat, na meg babakocsizás közben lehajolni a csokipapírokért :-)
Szia Évi!Írd meg légyszÍves hogy kell ezeket ajópofa fejecskéket beírni köszi!
Akkor én is bemutatkoznék. 36 éves vagyok (leírva de rosszul néz ki :)) ), a férjem 38 (és éppen ma gondolkodtam rajta, miért is nem Hufnágel Pistihez mentem inkább feleségül, mert még egy nyamvadt Törley Mercit sem képes nyerni :(
:)) :)) :))
Aztán megláttam, hogy tatai hölgy az illető :O, így mégsem váltok :))
A leltárhoz tartozik még egy 38 éves bátyus két kislányos családdal, a férjem első házasságából egy nagyfiúval, és 2 cicus, akiknek létét imába foglaljuk már néhány hete (kulcsszó: Darling :)), bár a pénz még sehol :(( ) Saját baba tervezési fázisban, addig a Pampers és egyebek nem játszanak nálunk :)
Fecsi:
Hat szeritnem leginkabb akkor, ha nem tarskeresni mesz oda... en csak jatszottam, beszelgettunk kicsit, aztan egyre tobbet, es baratok lettunk, a szerelem az csak kesobb jott (IRL talalkozas utan). Egyebkent szvsz meg jo is, ha nem a kulso alapjan talalgatunk, hogy milyen a masik, hanem a szavai (+virtualis tettei) alapjan. 97-ben ismertuk meg egymast, fel evvel kesobb talalkoztunk, meg par honappal kesobb jottunk ossze, 2001-ben eskuvo, 2002-ben baba. Hat igy tortent, legalabbis roviditett targyilagos valtozatban.
Miről??? :-/
Jó, annyira nem hallottam rég ezt a szót, hogy ne tudjam, mit jelent :)) de milyen randit ne felejtesek el???
Tanczos!
Csak kutyafuttában olvastam el a hozzászólásod (a vonal alatti részt) és fel is villanyozott ;) annyira, hogy jókedvemben vállalkoztam az egyetlen hármasom javítására. Sikerült is. (Ötöst kaptam, bár elég terror módszerrel. 3 kérdés, ha mind3ra jól válaszolsz, akkor egy jegyet javítasz, ha 2re, akkor marad a kiinduló jegy, ha csak egyre tudod a választ, rontasz egy jegyet! Ez is egyfajta szerencsejáték!)
Aztán most elolvastam, hogy nős vagy :( és a piaci értékedet nagyban csökkenti a boldog családi élet is...
Még szerencse, hogy csak vizsga után olvastam el a hozzászólásod "lehangoló" részét :))
queene
Az idősebb fiam csak cumisüveggel eludt el nagyon sokáig, pedig a végén már nem volt benne semmi. Aztán megkeményítettem magam, s többet nem adtam oda. Első este 1 órát bőgött, második este felet, eltelt egy hét, s minden este csont nélkül elaludt. (Míg ő bőgött a szobájában, én vele az ajtón kívül.. :)) )
Reacska
Nem, ő nem volt ilyen nyűgös, legalábbis úgy emlékszem, de azóta eltelt 12 év, és ugye a megszépítő emlékezet...
Mondják, hogy hagyni kéne sírni, aztán majd megtanulná, hogy aludni kell éjjel, de nincs szívem sírni hagyni. Tudom, elkényeztetem, a másikat is...de ki kényezteti őket az életben az anyjukon kívül? :)
Micsoda? Az ilyen tényleg működik? Csodás. Hogy történt?
axioma
Én is a neten ismertem meg a páromat:))
queene: másik babád is ennyire sírós volt?
Reacska
Én már semmi jóra nem számítok, hol a pocak, hol a fogacskák, hol csak a telihold, valami mindig ráveszi a manót, hogy felsírjon. Ja, és még mindig 3 óránként szopizik, de csak éjszaka, nappal rendes kaját eszik, nyugodtan alhatna is, de nem teszi... Majd talán néhány év múlva kipihenjük magunkat:(
Reacska
Többnyire csak 3-4 hónapig. De ha elkapatják, vagy van vmi más ok, akkor....?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások