Unileveres újmagyar
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 8 / 13 oldal |
Rama Héra főzőmargarin játszik? :)
Folyamatban.... :))
De engem utálnak a pénztárosok morgós vagyok. Ha lassú azért, ha kapkod azért, ha beszél azért, ha nem azért. Ha pofákat vág mert kártyával fizetek, és ha azt mondja emeljem fel a szatyrom, v. toljam ki jobban a kocsit akkor azért. Akkor pláne ha nem tudja a termék kódját. (péksüti, stb... akkor aztán nagyon) :))
De engem utálnak a pénztárosok morgós vagyok. Ha lassú azért, ha kapkod azért, ha beszél azért, ha nem azért. Ha pofákat vág mert kártyával fizetek, és ha azt mondja emeljem fel a szatyrom, v. toljam ki jobban a kocsit akkor azért. Akkor pláne ha nem tudja a termék kódját. (péksüti, stb... akkor aztán nagyon) :))
Hat igen.. egy penztaros ismeros nem artana, az mindig jol jon, nem csak a GO jateknal... a legtobbnel. Te nem tudsz egyet veletlenul:)) Megegyeznenk:) egy nap neked egy meg nekem:)
Hm...ezek a dolgok már csak ilyen kételyeket szülnek.... :)) Legjobb egy barátnő.... stb....
Tudod a kapcsolatok.... :))
Tudod a kapcsolatok.... :))
mar en is gondoltam erre ezek utan..:) es mikor beszeljek vele, es honnan tudom melyik a jo alany erre? mi van ha o is elkezdi maganak gyujteni? vagy ne mondjam meg mire kell? :))
Meg lehet bízni csöveseket de ha én bíznék meg biztos ennyit nem adnék nekik még akkor sem ha olyan sok GO-t nyernék. Napi díjba fizetném őket. :)) Meg célírányosan gyűjtsenek, de szerintem aki "ügyes" az pénztárost bíz meg az ilyen nagyobb kaliberű dologokra.
szilvike100
Szerintem is meredek ez az 50 000 ft...
vki nagyon félretájékoztatta a barátod...
Szerintem is meredek ez az 50 000 ft...
vki nagyon félretájékoztatta a barátod...
ok.... lehet hogy te igy gondolod. akkor nekem nagy szerencsem volt multkor mikor 10 blokkbol amit a kasszanal talaltam 1-en volt 4 termek, 1-en 2 termek, es 2-őn meg 1 termek. Ja, es ez a tescoban volt, az fontos!! sparban vagy mashol tenyleg nincs ennyi....De szerintem hagyjuk, ez szerencse dolga.
es az is lehet, hogy a csovesek hazudtak...:)
es az is lehet, hogy a csovesek hazudtak...:)
szilvike100
"Ha a barátomtól hallom a storit, akkor el."
Szegény kislány, még sok csalódás fog érni az életben...
Átlagosan minden 10-12. pályázat nyer. Ahhoz, hogy a költsége megtérüljön ~120 pályázatot (600 GO-s termék) kellene beküldenie, és akkor haszonról még szó sincs.
Ehhez minden 3. blokkon kellene legalább 1-et találni. De nincs ennyi GO-s cucc a blokkokon.
"Ha a barátomtól hallom a storit, akkor el."
Szegény kislány, még sok csalódás fog érni az életben...
Átlagosan minden 10-12. pályázat nyer. Ahhoz, hogy a költsége megtérüljön ~120 pályázatot (600 GO-s termék) kellene beküldenie, és akkor haszonról még szó sincs.
Ehhez minden 3. blokkon kellene legalább 1-et találni. De nincs ennyi GO-s cucc a blokkokon.
ha a barátomtól hallom a storit, akkor el. De nem kell elhinni, jó story...
de ha belegondolsz, megterul. csak 10 szer kell nyernie az illetonek. keteker blokkbol csak ossze jon annyi!?? es meg hany het van??? elgondolkodtato... de nem kell elhinni...
de ha belegondolsz, megterul. csak 10 szer kell nyernie az illetonek. keteker blokkbol csak ossze jon annyi!?? es meg hany het van??? elgondolkodtato... de nem kell elhinni...
Így terjednek a városi népmesék. :))
Te minden hülyeséget elhiszel?
1.) Ennyi pénzt értelmes ember nem ad blokkokért, mert tuti nem térül meg.
2.) Legalább szegény csövesek is keresnének.
De láttál már olyan csövest, akinek 50.000-et adott bki is? Esteleg 5.000-et, vagy 500-at, szánalomból.
Te minden hülyeséget elhiszel?
1.) Ennyi pénzt értelmes ember nem ad blokkokért, mert tuti nem térül meg.
2.) Legalább szegény csövesek is keresnének.
De láttál már olyan csövest, akinek 50.000-et adott bki is? Esteleg 5.000-et, vagy 500-at, szánalomból.
egy durva sztori, amit epp most hallottam... leirom, hogy ti is tudjatok mibe kerulnek a blokkok egyeseknak...
Tesconal kivul a nagy kukaknal ket csoves kukazik. a story fohose beszedbe elegyedik veluk, mire kiderul, hogy blokkokat gyujtenek, 2000 db-ot egy taxisofornek, aki 50000 Ft-ot ad nekik ezert.
Hat nem tudom, de lehet hogy kifizetodo, mert ugyebar csak 10 szer kell nyernie az illetonek, es ez nem is olyan nehez, ahogy a nyeresi listakat elnezem. van hogy valaki egy jatekban megnyeri ezt az osszeget....
Tesconal kivul a nagy kukaknal ket csoves kukazik. a story fohose beszedbe elegyedik veluk, mire kiderul, hogy blokkokat gyujtenek, 2000 db-ot egy taxisofornek, aki 50000 Ft-ot ad nekik ezert.
Hat nem tudom, de lehet hogy kifizetodo, mert ugyebar csak 10 szer kell nyernie az illetonek, es ez nem is olyan nehez, ahogy a nyeresi listakat elnezem. van hogy valaki egy jatekban megnyeri ezt az osszeget....
:(
Nézd már meg egynek a dobozát, ki a gyártó és a forgalmazó!
A Dove kozmetikumok tartoznak a GO-ba.
Nézd már meg egynek a dobozát, ki a gyártó és a forgalmazó!
A Dove kozmetikumok tartoznak a GO-ba.
Dove csokiital játszik? :) Én idáig beküldtem őket, de nem vagyok biztos benne :)
OK, a "tubusos probléma" :)) is tisztázva lett, bár a tulajdonképpeni problémám az volt, hogy a blokkra nincs ráírva, hogy GLOBUS....
Na mindegy, beküldöm, egy próbát megér...
Na mindegy, beküldöm, egy próbát megér...
Reacska, én meg annak örülök, hogy ez tisztázódott :) (Azt nem akartam azért, hogy a Te károdon.)
Kissé szétszórt vagyok mostanában, csak azon izgulok, hogy a garniernél el ne rontsak valamit.
Viki, megint van egy blokkom: Color Nat. Extra (769 Ft), ez remélem már tényleg hajfesték :))
Kissé szétszórt vagyok mostanában, csak azon izgulok, hogy a garniernél el ne rontsak valamit.
Viki, megint van egy blokkom: Color Nat. Extra (769 Ft), ez remélem már tényleg hajfesték :))
Én egy határ kistubusos mustár ketchup blokkját küldtem be. Miért ne játszana? Nyertem is vele.
Majdnem idegbajt kaptam a hozzászólásod után. :D De örülök, hogy csak "úgy gondoltad" ;)
Rea, saját kútfőből :( Most akkor kikukázom a tubusos blokkokat, amit úgy gondoltam, hogy nem jó a játékhoz. Köszi Rea :)
ildi80, bocs
ildi80, bocs
Pedig eddig én sem küldtem be. :|