Coke.hu - Coca-Cola nyereményjáték 2013
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 8 / 149 oldal |
az előző csak vicc volt viszont most tényleg nyert 64/1 jégtartó 19:50 perckor. Hajráááá!!!!!!
Persze Kóla Dani nyer)
Mese habbal )
En nem unnam ,hogyha majdnem mindig nyernek.En azt unom ,hogy majdnem mindig NEM nyerek.
Gratulalok adanikol! Ugyes vagy!
Gratulalok adanikol! Ugyes vagy!
56/46 Kicsit már unom , hogy mindig nyerek Sebaj, a kocsira hajtok!
65/0
ááááá..... még mindig semmi......
17.40-kor egy szabadidős nyeremény.
10/1
10/1
Én 30/2-nél tartok. De az elején nyertem mind2-szer 7 óra felé azóta semmi
De ma 11 körül hívott egy nő, xy vok a nem tudom milyen kft-től(nem nagyon értettem, mert hosszú volt az éjszaka és legmélyebb álmomból keltett) és hogy rögzítheti a beszélgetést. Én meg elküldtem őt Aztán néztem, hogy ma sorsolták 11-től a havi nyereményeket. :S De azt írják elektronikusan értesítenek, szval remélem nem őket küldtem el
De ma 11 körül hívott egy nő, xy vok a nem tudom milyen kft-től(nem nagyon értettem, mert hosszú volt az éjszaka és legmélyebb álmomból keltett) és hogy rögzítheti a beszélgetést. Én meg elküldtem őt Aztán néztem, hogy ma sorsolták 11-től a havi nyereményeket. :S De azt írják elektronikusan értesítenek, szval remélem nem őket küldtem el
az durva,150/0.
Most ez komoly? 150-et küldtél 3 óra latt és semmi? Azt a betyár, akkor én mit karoka 100 kódommal. Pedig mit kínlódtam a szigeten míg össze szedtem.
150/0 8-11 között,beindultak a nagyok
23 kupakból 1db üvegnyitó ma 10:02 -kor, pedig indulás óta töltögetem ..... Kitartás mindenkinek
7:57-kor strandlabda
Legtöbb ilyen játék, éjszakás volt.. igen elolvashatja... de ha esetleg mégsem, a szervezőbe legalább annyi legyen, h. nem enged beküldeni....
Paintuci
Azért a rendszer jelezhetné, h. nem fogadja el a kódot, küld máskor... 21 után, 7 előtt, e helyett azok a kódok elvesznek...
Pedig csak annyit kellene csinálniuk hogy arra az időre ne adjon ellenőrző kódot.Hozzáteszem azt is hogy a gyengébbek kedvéért ugyanis mielőtt leüti bárki a regisztrációt elolvassa a szabályzatot
Azért a rendszer jelezhetné, h. nem fogadja el a kódot, küld máskor... 21 után, 7 előtt, e helyett azok a kódok elvesznek...
Pedig csak annyit kellene csinálniuk hogy arra az időre ne adjon ellenőrző kódot.Hozzáteszem azt is hogy a gyengébbek kedvéért ugyanis mielőtt leüti bárki a regisztrációt elolvassa a szabályzatot
19/0 De azért még reménykedek, bár ennek az intenzitása arányosan csökken a feltöltött kódok számával....
Az a hűtő is nagy lesz...
Még én is lövöldözök, mert én inkább a kis hűtőre hajtok! Pici lakásba túl nagy lesz a csocsó!