Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 8 / 9376 oldal |
igen
Mizo utalást vár még más is?
Úgy tűnik egy blokkon, de így nincs értelme, mert inkább 10 külön blokkon veszem a 2 terméket úgy tízszeres esély. Míg 1 blokk 20 termék csak kétszeres. Szerintem elírták és a főnyereménynél nem a blokk feltöltések számítanak hanem a regisztrált személy.
Feltölteni sem sikerült a blokkot a helyszín kiválasztásánál nem adja fel a cba-t és egyéb üzleteket sem pedig elvileg minden magyarországi üzlet részt vesz benne. De lehet, hogy rosszul értem.
Feltölteni sem sikerült a blokkot a helyszín kiválasztásánál nem adja fel a cba-t és egyéb üzleteket sem pedig elvileg minden magyarországi üzlet részt vesz benne. De lehet, hogy rosszul értem.
MT
A jsz-ban is ez a 20 db-os vásárlás vagyon 1 blokkon...
A jsz-ban is ez a 20 db-os vásárlás vagyon 1 blokkon...
Ha megérkezik a Frutti italpor, felajánlom majd cserére. Még most nem tudom mennyit is tartalmazhat az egy évre elegendő mennyiség.
Huh én még a játékról se tudtam, mi szeretjük azt sz italporost, ki mennyiért adja, vagy mit szeretne érte?
Egy megjegyzés a Frutti- hoz ! Szobival ellentétben teljesen fogyasztható, szinte jóízű! 🍊🍉🍈🍇🍎🍑🍒🍓🫐🥝🫒🍐
“1 ÉVRE ELEGENDŐ FRUTTI ITALPOR”… Hát, nekem 2x is megvan 😩 meg két pár papucs is. De, hát a méretezések… 36/38 - 40/42
Aztán ha vki akarja elolvassa...
Egy Vágási topicot tényleg lehetne nyitni mert bocs a sok rinya mellett a fontos infókat nehéz mazsolázni. Fától az erdőt.
Tényleg megtisztelő élő mivoltában a topic.
ildiccünk a baj után kapott topicot.
Tényleg megtisztelő élő mivoltában a topic.
ildiccünk a baj után kapott topicot.
Még a 2 éve nyert Szobi italporok is megvannak.
Vágási 2.0 2026-07-31 :: 13:15
Én most nagyon röhögök!
Nem szoktam Hozzád szólni, de most van egy ötletem
Nyissunk egy topicot - Vágási Feri kesergései, méltatlankodásai stb...-
És oda beírhatnád a páHázatokkal kapcsolatos
bosszúságaidat!
Legalább akiknek nem sikerül egyáltalán nyerni vigasztalódnának egy kicsit...
Mit szólsz
Én most nagyon röhögök!
Nem szoktam Hozzád szólni, de most van egy ötletem
Nyissunk egy topicot - Vágási Feri kesergései, méltatlankodásai stb...-
És oda beírhatnád a páHázatokkal kapcsolatos
bosszúságaidat!
Legalább akiknek nem sikerül egyáltalán nyerni vigasztalódnának egy kicsit...
Mit szólsz

Vágási Feri
9-én lesz a dorozsmai vásár.
Vidd ki, add el a sok "kacatot", vegyél rajta Martinit és idd meg.
Sziciliában most úgyis túl meleg van.
9-én lesz a dorozsmai vásár.
Vidd ki, add el a sok "kacatot", vegyél rajta Martinit és idd meg.
Sziciliában most úgyis túl meleg van.
: D: oh , yesss! Érthető!Vmi, ami t tuti nem szeretnék megnyerni:
"1 ÉVRE ELEGENDŐ FRUTTI ITALPOR"
"1 ÉVRE ELEGENDŐ FRUTTI ITALPOR"
Paintuci 2026-07-31 :: 21:02
Vágási Feri: mondjuk ebből a sok szép nyereményből amit nyertél veszel másik Martinit. Gondolom telik rá. ...és más is így csinálja. De ha nem veszel akkor majd most más nyeri a fődíjat. Vannak itt elegen.
Én nem értem miért kell mindig ugyanazért rinya???
Tudom tekerjek tovább. Akkor Te meg állj le ezzel. Hidd el ez gáz.
Vágási Feri: mondjuk ebből a sok szép nyereményből amit nyertél veszel másik Martinit. Gondolom telik rá. ...és más is így csinálja. De ha nem veszel akkor majd most más nyeri a fődíjat. Vannak itt elegen.
Én nem értem miért kell mindig ugyanazért rinya???
Tudom tekerjek tovább. Akkor Te meg állj le ezzel. Hidd el ez gáz.
laya meg akkor ne játszunk semmiért? Akkor a dreheres 2 szigetjegy is aprópénz, és stb.... 🥺 Egyél vmi csokit. De itt egy 🫂
Vágási 2.0 2026-07-31 :: 13:15
De mivel ez a páHázat is nyert bőröndöt, venni kell egy újabb Martinit Szicília (vagy GoPro HERO13 kamera) jeligére...
Talán éjszaka kellene páHázni, akkor biztosan nem nyerhetünk bőröndöt vagy kamerát...
Attól félek, hogy ha nyertem egy bőröndöt, akkor nincs esélyem a komolyabb nyereményre. A sorsolásnál azt mondják, hogy "Na nézzük-nézzük, a fődíj nyertese nem más, mint - hatásszünet - Vágási Feri, ááááááááá, de már nyert bőröndöt/kamerát, nehogy már a fődíjat is elvigye, sorsoljunk egy másik nyertest."
De nem merek éjjel pályázni, mert ki tudja, lehet, hogy az éjszakai pályázatok a fődíj-kalapba SEM kerülnek bele... Az a biztos, ha 08 és 22 óra között megy be a pályázat. Talán érdemes 08:01-kor vagy 21:59-kor beküldeni, sanszos, hogy akkor nincs nyerő időpont, bár jártam már úgy, hogy egy játéknál nyerő időpontos nyereményt nyertem és utólag derült ki, hogy az előző napi utolsó nyi-os nyereményt nem vitték el,áthúzódott másnapra, az meg én lettem...
Bárhogy is, reménykedek, hogy a következő családtag nem nyer bőröndöt... Még két családtag van (eddig jóanyám és én nyertünk), még a nagyfiJam és a barátnőm küld be pályázatot. (A 4. pályázat már más ip-címről fog menni, mert azonos ip-címről csak 3 regisztráció tehető meg.)
A feladat pedig az, hogy elpasszoljuk a bőröndöket és annak az árából veszünk újabb Martiniket. (Bár már nem akciós...)
De mivel ez a páHázat is nyert bőröndöt, venni kell egy újabb Martinit Szicília (vagy GoPro HERO13 kamera) jeligére...
Talán éjszaka kellene páHázni, akkor biztosan nem nyerhetünk bőröndöt vagy kamerát...
Attól félek, hogy ha nyertem egy bőröndöt, akkor nincs esélyem a komolyabb nyereményre. A sorsolásnál azt mondják, hogy "Na nézzük-nézzük, a fődíj nyertese nem más, mint - hatásszünet - Vágási Feri, ááááááááá, de már nyert bőröndöt/kamerát, nehogy már a fődíjat is elvigye, sorsoljunk egy másik nyertest."
De nem merek éjjel pályázni, mert ki tudja, lehet, hogy az éjszakai pályázatok a fődíj-kalapba SEM kerülnek bele... Az a biztos, ha 08 és 22 óra között megy be a pályázat. Talán érdemes 08:01-kor vagy 21:59-kor beküldeni, sanszos, hogy akkor nincs nyerő időpont, bár jártam már úgy, hogy egy játéknál nyerő időpontos nyereményt nyertem és utólag derült ki, hogy az előző napi utolsó nyi-os nyereményt nem vitték el,áthúzódott másnapra, az meg én lettem...
Bárhogy is, reménykedek, hogy a következő családtag nem nyer bőröndöt... Még két családtag van (eddig jóanyám és én nyertünk), még a nagyfiJam és a barátnőm küld be pályázatot. (A 4. pályázat már más ip-címről fog menni, mert azonos ip-címről csak 3 regisztráció tehető meg.)
A feladat pedig az, hogy elpasszoljuk a bőröndöket és annak az árából veszünk újabb Martiniket. (Bár már nem akciós...)
A jsz-ban azért nincs dátum, mert ez nem A jsz, hanem
"A Frutti italpor oldalán szervezett játékok
általános részvételi és játékszabályzata".
Díjak:
Én még emlékszem arra is, amikor a sok nagy nyeremény mellett voltak apróságok is, és aki játszott, annak is örült.
Mert játék és nem harácsolás.
TV:
Ha konkrét elképzelésed van, akkor menj be a boltba és vedd meg.
A szervező nem visz haza semmit, max a tartalék nyertes.
Nekem forog a gyomrom, mikor vki úgy akar nagy nyereményt, h közben pocskondiázza a terméket. Ha nem tetszik, ne vedd meg.
Anyám ilyenkor kérdezte volna meg:
Mi van veled lányom, csalánba pisiltél?
"A Frutti italpor oldalán szervezett játékok
általános részvételi és játékszabályzata".
Díjak:
Én még emlékszem arra is, amikor a sok nagy nyeremény mellett voltak apróságok is, és aki játszott, annak is örült.
Mert játék és nem harácsolás.
TV:
Ha konkrét elképzelésed van, akkor menj be a boltba és vedd meg.
A szervező nem visz haza semmit, max a tartalék nyertes.
Nekem forog a gyomrom, mikor vki úgy akar nagy nyereményt, h közben pocskondiázza a terméket. Ha nem tetszik, ne vedd meg.
Anyám ilyenkor kérdezte volna meg:
Mi van veled lányom, csalánba pisiltél?
laya fel a fejjel kicsit ma rossz a kedved, aludj egyet. 🥺
Igen régebben nagyobb nyeremények voltak.
Igen régebben nagyobb nyeremények voltak.