Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 8 / 9330 oldal |
Ti kaptatok már Coca-cola üvegpoharat 4 db-ost az előző játékból? Elkezdték már kiküldeni?
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Soha nem kattintok a szerencsekártyára, csak a tulajdoni lapra.
Nem hoz lázba a Wolt utalvány.
Nem hoz lázba a Wolt utalvány.
Feri! Milka feltöltésnél nem szabad a szerencsekártya opcióra kattintani, mert akkor nem ad tulajdoni lapot, és ebben az esetben csak a napi Wolt utalványt nyerheted meg.
Igen, ês ez után kellene jönnie a rendelés megerősítéséről is e-mailnek. Amikor már leellenőrizték az adott blokkokat.
Köszi anyoka! Annyit írtak a rendelés sikeresen beérkezett, majd értesítenek még.
A MIlka kifogott rajtam, nem tudok belépni sem regisztrálni, elárulná valaki neki hogyan sikerült?
Ez érdekes, nekem nem dobott fel választási lehetőséget soha.
Színeket meg aztán végképp nem engedett választani.
Na mindegy, majd a következő feltöltésnél jobban figyelek.
De ha elmulasztottam a kattintást, akkor buktam a feltöltést?
Most be sem lehet lépni az oldalra...
Színeket meg aztán végképp nem engedett választani.
Na mindegy, majd a következő feltöltésnél jobban figyelek.
De ha elmulasztottam a kattintást, akkor buktam a feltöltést?
Most be sem lehet lépni az oldalra...
Ez igaz, de a 3 együtt csak 1 esély a heti - Fődíj sorsolásra.
Vágási 2.0!
Minden feltöltés után jár a tulajdoni lap csak a feltöltés után rá kell kattintani hogy melyik lapot szeretnéd a sárgát vagy a rózsaszínt és utánna kiírja hogy gratulálok
Minden feltöltés után jár a tulajdoni lap csak a feltöltés után rá kell kattintani hogy melyik lapot szeretnéd a sárgát vagy a rózsaszínt és utánna kiírja hogy gratulálok
Timotka
Csak akkor ellenőrzik ha beváltasz valamit és az adott blokkot bejelölted a beváltáshoz, de ez még is történik maximum 2 napon belül általában.
A rendelések jóvá vannak hagyva, az a gond, hogy nem küldik a beváltott dolgokat.
Csak akkor ellenőrzik ha beváltasz valamit és az adott blokkot bejelölted a beváltáshoz, de ez még is történik maximum 2 napon belül általában.
A rendelések jóvá vannak hagyva, az a gond, hogy nem küldik a beváltott dolgokat.
Nestlé pontgyűjtőre várom 4. hete a Cinema jegyet. Talán írtam is már nekik.
Sok blokkhoz még mindig blokkellenőrzés van.
Utol fogják érni magukat v belekavarodtak?
Sok blokkhoz még mindig blokkellenőrzés van.
Utol fogják érni magukat v belekavarodtak?
anyoka
bejelentkezel - profil - Fiók - Előfizetés - ajándék vagy promóciós kód beváltás :-)
bejelentkezel - profil - Fiók - Előfizetés - ajándék vagy promóciós kód beváltás :-)
Azon a profilon lehet csak feltölteni a kódot, akinek a nevén van az előfizetés. Profil-fiók-előfizetés kezelése-ajándék vagy promóciós kód megadása.
Weber első körös netflix sem jött mind még meg nekünk.Pontemelés utáni dolgok meg egyáltalán nem.
Valaki akinek régebb óta van Netflix előfizetése megírná, hogy hogyan kell ezt az 5000-es bizbaszt beváltani ? Vagy én vagyok a béna, vagy a miénk nem is jó.
Valaki akinek régebb óta van Netflix előfizetése megírná, hogy hogyan kell ezt az 5000-es bizbaszt beváltani ? Vagy én vagyok a béna, vagy a miénk nem is jó.
Nestlé másnál is le van maradva az ajándékok kiküldésével? 3 hete várok rájuk.
Az 5.1-es pontban felsorolt DIGITÁLIS Ajándékokat (5.1.5, 5.1.6, 5.1.7, 5.1.8) a Lebonyolító emailben juttatja el a Játékosnak az általa a regisztrációkor megadott e-mail címre. Lebonyolító az
Ajándék kézbesítését kétszer kísérli meg, a Pontbeváltást követő 5 munkanapon belül.
Az 5.1-es pontban felsorolt DIGITÁLIS Ajándékokat (5.1.5, 5.1.6, 5.1.7, 5.1.8) a Lebonyolító emailben juttatja el a Játékosnak az általa a regisztrációkor megadott e-mail címre. Lebonyolító az
Ajándék kézbesítését kétszer kísérli meg, a Pontbeváltást követő 5 munkanapon belül.
Milka:
Új regisztráci nem megy, a korábbira lehet tölteni.
De...
"c) Nem nyertes pályázat: A feltöltéshez nem társul sem Napi Nyeremény, sem Tulajdoni Lap."
Én eddig hármat töltöttem a saját nevemre (AP kódokat), mindig a Tulajdoni lapot választottam, jelenleg ennyit ír a rendszer:
"Narancssárga ingatlanok
Már csak 2 kártya kell
Rózsaszín ingatlanok
Nincs még kártyád"
Azt feltételeztem, hogy tulajdoni lapok minden feltöltéshez járnak és lehet gyűjtögetni, hogy minél több esély legyen Londonra ill. a 15millás utalványra. (Mint pl. a Győri Édes játéknál, ott minden feltöltésért-termékért jár pont.)
De ezeXerint nem... Így a három feltöltésemből csak egy nyert.
Új regisztráci nem megy, a korábbira lehet tölteni.
De...
"c) Nem nyertes pályázat: A feltöltéshez nem társul sem Napi Nyeremény, sem Tulajdoni Lap."
Én eddig hármat töltöttem a saját nevemre (AP kódokat), mindig a Tulajdoni lapot választottam, jelenleg ennyit ír a rendszer:
"Narancssárga ingatlanok
Már csak 2 kártya kell
Rózsaszín ingatlanok
Nincs még kártyád"
Azt feltételeztem, hogy tulajdoni lapok minden feltöltéshez járnak és lehet gyűjtögetni, hogy minél több esély legyen Londonra ill. a 15millás utalványra. (Mint pl. a Győri Édes játéknál, ott minden feltöltésért-termékért jár pont.)
De ezeXerint nem... Így a három feltöltésemből csak egy nyert.
IGEN és reméljük hamarosan beírja 

Milka fődíj! Én is úgy gondolom,hogy megvan a gazdája.
Nyilván nem egyedi eset hogy nem működik ha ennyien beírjuk!
Hosszú évek óta játszok nyereményjátékot mindenféle módon,akárhányszor hibát jeleztünk annak mindig volt oka,szerintem most is van csak nincs aki ennek utána nézzen!
Már mindenhogy próbáltuk,sehogysem jó!
Hosszú évek óta játszok nyereményjátékot mindenféle módon,akárhányszor hibát jeleztünk annak mindig volt oka,szerintem most is van csak nincs aki ennek utána nézzen!
Már mindenhogy próbáltuk,sehogysem jó!
Gia
Játékszabályzat szerint :"vásárol bármely magyarországi üzletben vagy online, kiskereskedelmi forgalmazás keretében
kapható legalább 1 db (egy darab) bármilyen Rio Mare terméket (a „Termék”)." de mindnehol Lidl van......én is elbizonytalanodtam :-(
Játékszabályzat szerint :"vásárol bármely magyarországi üzletben vagy online, kiskereskedelmi forgalmazás keretében
kapható legalább 1 db (egy darab) bármilyen Rio Mare terméket (a „Termék”)." de mindnehol Lidl van......én is elbizonytalanodtam :-(