Kérdések és válaszok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 8 / 9258 oldal |
A Katy Perry jegyeket mindenki megkapta már?
Penny - Szentkirályi blokkot másnak sem enged feltölteni? Azt írja az oldal, hogy "A kódfeltöltés funkció nem elérhető!"
zsizsi72,
köszönöm szépen az infót, és gratulálok. 😊
köszönöm szépen az infót, és gratulálok. 😊
Kedves pieceofluck
Ma jött az Unilevertől Tesco Coccolino értesítés nyereményről
Ma jött az Unilevertől Tesco Coccolino értesítés nyereményről
Érdeklődni szeretnék, hogy Unilever-es nyertesértesítők mentek ki a napokban?
Köszönöm előre is. 🙂
Köszönöm előre is. 🙂
Köszönöm!
Nem. Majd küldik az ilyen email-t hogy: A nyár csak rád vÁRT!
Nyerj a Mizo Coffee Selection Termékekkel!
Nyerj a Mizo Coffee Selection Termékekkel!
Öttel a kérdés alatt a válasz.
Sziasztok!
A Mizo Coffee egyből kiírja ha nyer?
A Mizo Coffee egyből kiírja ha nyer?
Katy Perry cuccot.
Ki tudja? Mit küld a Mito?
Szívesen!
Ez az egy pályázatunk van és a hangszórót ajándékba kapja majd egy gyermek

Ez az egy pályázatunk van és a hangszórót ajándékba kapja majd egy gyermek

Köszönöm, csak meglepődtem, azt hittem, hogy ennél a játéknál leghamarabb másnap értesítenek. De mindegy is, a lényeg, hogy nyertél. 😊
pieceofluck
Köszönöm!
Nem írta ki, sms-ben jött pár óra múlva.
Köszönöm!

Nem írta ki, sms-ben jött pár óra múlva.
Zsuzsa Nr,1., gratulálok. 😊
Akkor ezek szerint a Spar-Hell játéknál kiírja rögtön a napit?
Akkor ezek szerint a Spar-Hell játéknál kiírja rögtön a napit?
Sada bocs elírtam a neved
dada én a Reál-os újságban láttam
Köszi, köszi!
És igen, ha már nem hajlandóak utólag sorsolni, akkor az lenne a fair, hogy a nyertesség visszaigazolásának napján (max 2-3 nappal a feltöltés után) kiírják, hogy ki vitte el a fődíjat. De ezt nyilván soha nem fogják megtenni.
Bárhogy is, ha az utolsó napokban vagyon a nyerő időpont, akkor nincs mit tenni. Ha azonban fórumos játékos viszi el a fődóíjat a játék elején/közepén, jó lenne, ha beírná. Ha én nyerek (ami felettébb esélytelen), rögvest be fogom írni, hogy más már ne lődözzön vaktölténnyel.
És igen, ha már nem hajlandóak utólag sorsolni, akkor az lenne a fair, hogy a nyertesség visszaigazolásának napján (max 2-3 nappal a feltöltés után) kiírják, hogy ki vitte el a fődíjat. De ezt nyilván soha nem fogják megtenni.
Bárhogy is, ha az utolsó napokban vagyon a nyerő időpont, akkor nincs mit tenni. Ha azonban fórumos játékos viszi el a fődóíjat a játék elején/közepén, jó lenne, ha beírná. Ha én nyerek (ami felettébb esélytelen), rögvest be fogom írni, hogy más már ne lődözzön vaktölténnyel.
fozo.gabi
Mizse - Screvo 09.01.-10.13.-ig tartott.
Mizse - Screvo 09.01.-10.13.-ig tartott.
Ismerősöm is nyert már screvo-n fődíjat, ő mondjuk pont ellenkezőleg, az első napokban. Meg volt még itt egy fórumos, akinek a neve felkerült játék közben (az is milliós nyeremény volt) kb. középidőben, így nem tudni, hogy az elején vagy a közepén nyert-e, de biztos hogy nem a végén és aztán gyorsan le is vették a nevét, gondolom pont azért, mert sokan befejezték volna a játékot, ha tudják, hogy a nagy nyeremény elkelt.