Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 8 / 9303 oldal |
CROME mobil
Kométa: a blokk csatolása még mindig nem megy, nem tölti fel a fotót, és a “játszom” gomb sem működik, nem csinál semmit.
Nektek sikerül, PC-ről vagy mobilról,és ha igen melyik böngészővel?
Nektek sikerül, PC-ről vagy mobilról,és ha igen melyik böngészővel?
nekem be sem jön
Kométa oldalán nektek megy a képfeltöltés?
Mobilról 4 böngészőből is próbáltam,de nem töltődik fel a fotó és nem tudom beküldeni a pályázatot.
Az oldallal van a hiba vagy mit csináltam rosszul?
És nyertesek menűpont sincs.
Mobilról 4 böngészőből is próbáltam,de nem töltődik fel a fotó és nem tudom beküldeni a pályázatot.
Az oldallal van a hiba vagy mit csináltam rosszul?
És nyertesek menűpont sincs.
Goldenburg krumpli különdíjasait keresem, ha esetleg van itt valaki írjon nekem privátban!
Köszönöm!
Köszönöm!
Most újra működik, szuper, csak írnom kellett
agi80
Akkor még valószínűleg nem küldték senkinek. A szabályzat szerint max. március 2-ig küldik ki. Csak jön egyik akció a másik után a Wizz Airnél, jó lenne, ha nem várnák ki...
Akkor még valószínűleg nem küldték senkinek. A szabályzat szerint max. március 2-ig küldik ki. Csak jön egyik akció a másik után a Wizz Airnél, jó lenne, ha nem várnák ki...
askm: még én sem kaptam Wizz Air utalványt
A Lidl P&G feltöltés nektek működik? Be sem enged lépni
Pedig végre lenne mit feltölteni, ha már sikerült nagy nehezen játszós terméket találni. A beküldés állapotáról nekem még soha nem jött visszajelzés egyik játékukról sem.
Pedig végre lenne mit feltölteni, ha már sikerült nagy nehezen játszós terméket találni. A beküldés állapotáról nekem még soha nem jött visszajelzés egyik játékukról sem.nagy-i köszönöm az infot
A Lidl P&G játék a beküldés után azt írja, hogy kb 5 nap míg ellenőrzik a pályázatot és akkor értesítenek annak állapotáról.
Kapott ilyen infót bárki? Immár 14 napja, hogy beküldtem az első pályázatomat de még semmi...
Kapott ilyen infót bárki? Immár 14 napja, hogy beküldtem az első pályázatomat de még semmi...
Még én sem kaptam meg.
Sziasztok! A 7days-es Wizz Air utalványt más megkapta már?
szünkutya: köszi, készítettem fotókat, meg a kárjegyzőkönyvet is elküldtem a levelemmel együtt akik továbbították a feladónak, köszönöm
agi80: én mindenképp csinálnék 1-2 fotót a csomagról. És jelezném a feladónak. A Maxxon mindig rendezte a sérült csomagot.
Sziasztok Segítséget kérnék mi ilyenkor a teendő, járt-e már valaki így? Nyertem az eco family játékán henkel - nyerj velünk - ajándékcsomagot. A GLS most hozta, viszont az öblítő kupakja le volt törve, kifolyott, mosókapszulás doboz teteje letörve kapszulák kiesve elázott formában az öblítőben, szóval tiszta ragacs az egész, üres flakonnal. A futár adott kárjegyzőkönyvet, amit jeleznek is a feladónak. Nekem is meg kell reklamálni? vagy szerintetek mi a teendő? Köszi
Igaz nem jártam még végig az összes győri Lidlt, de eddig én sem találtam játszós terméket….