Arra kell figyelni, hogy ha másolod az iban számot a végén ne maradjon ott a szóköz .. megkinlódtam vele mire rájöttem
Pont ugyanígy jártam, 2 hetet vártam rá.
Aztán sikerült megadni egy másik bankszámlát, jó 2 hete, azóta sem jött meg.
Szánalmas egy szervezés!
Pontosan ugyanezt a szöveget kaptam èn is. 😡
Pedig mindent jól csinàltam.
Írtam nekik, de visszajött a levèl.
Everydayme
Nekem is utalták volna, de nem úsztam meg...
"A tranzakció törlésre került.
A fizetési szolgáltató elutasította a kezdeményezett pénzvisszatérítési utalását a megadott IBAN számlára. Kérjük, használd ezt a LINKET a bankszámla adatok újbóli feltöltéséhez, és győződj meg arról, hogy egy másik, olyan IBAN-t adsz meg, amelyet korábban sem te, sem más felhasználó nem használt, illetve, hogy az adatokat helyesen adod meg! Amint a helyes IBAN feltöltésre kerül, a fizetési folyamat újra elindul."
Persze ha belépek újra, inaktív a pénztárca, nem tudok semmit sem módosítani, nem tudok új számlaszámot megadni.
Írtam "Boglárkának" a consumercare.im@pg.com e-mail címre. Várom a csodát.
Nektek se jelenik meg a szerencsejjatek.hu oldalon a naplóban a játekosskártyas vásárlás?
Andi-
1 héten belül utalják.
Everydam minden 10. nyer" utalàst megkapta màr aki nyert?
Sziasztok.Van olyan aki nyert a pöttyössel de még nem kapta meg a nyereményt?Smeg hűtőt nyertem, visszaigazolták,hogy nyertem kérték a címet azóta semmi.Mailre sem válaszolnak.
Kapott már valaki Miller hangszórót?
timotka
Igen!
Cerbona max. Miért nem elég egyébként a kód?
Most akkor egy blokk+eltérő kód annyiszor tölthető fel, ahány db Cerbona van rajta?
Itaka
Bár továbbra sem nyitható meg a nyj szabályzat, mégis sikerült jelentkezni a játékra. Javíthattak az app-on valamit.
Bennszülött
Nincs a linkkel semmi gond, tavaly is ez volt,
csak még nem él az oldal.
Majd csütörtöktől.
Kedves Fórumozók !
Szeretném megkérdezni, hogy az Ecofamily " Nescafé " játékon aki órát nyert megkapta-e már ?
Lastcsacsa
Nekem elsőre volt 1500 pont a Tesco kaparóson ,azóta kedvezmények .
Lastcsacsa Igen, nekem volt 1500 pont.
Egymás utàn töltöttem fel 4- et, ès pont az utolsó volt az🙂
Aldi is saját kuponokat ad.
Auchan is 10 %-ot ad vissza hűségpontban.
Akár ad kedvezményt, akár nem, mindenképp elvásárolsz náluk ennyit.
A KSH a jövedelmi viszonyokat is vizsgálta, azt is, h egy négytagú család mennyiből tud megélni.
A leggazdagabb ötöd szerint ehhez havi 1,728 millió forint kell.
Csak kupont ad be folyamat, azt is a leggagyibb huszadrangú cuccokra. És ezt nevezik nyereménynek?
Tesco amúgy is szereti a saját malmára hajtani a vizet. Pl most is a nyugdíjas utalványnál 10 % kedvezményt ad, de ilyen infláció mellett ááh hagyjuk is...az a kedvezmény, hogy még többet vásárolhatsz. Vicc!
Nekem minden feltöltésnél CSAK kupon nyeremény volt.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások