veszkó
Szia! Nekem semmi hír azóta, hogy mi lehet a nyeremény. De szerintem P&G termékcsomag lehet, kétlem, hogy a TV sikerült volna.
Sziasztok,
kiderült már, hogy mi a nyeremény az everydayme-nél, amiről olyan e-mail-es értesítés jött, hogy gratulálnak a Tesco Olimpiai Termékkészlet nyertesének és ugyanez Aldis verzióban is?!?!
Köszönöm!
Nem baj, azért köszi.
pieceofluck
Sajnos nem írtam fel, mikor töltöttem fel a blokkot, így nem tudom, hány nap után jött az értesítés
Köszönöm! Akkor reménykedek
Screvo pörgetős játékon nyert már valaki 100 pontnál többet?
Samidala!
Nekem vissza váltották az Intersparban 3500ft-ért. (Gyula) De elméletileg az Auchan a is visszaváltják. Azt viszont nem próbáltam 😊
BELA-H
Köszönöm az infót.
Majd hasznosítjuk... ebben rakjuk ki a szódásnak a cserélendő palackokat
Samidala!
Az a rekesz nem visszaváltható,csak megvenni lehet(pl G-Robyn),ami nonszensz.Sok helyre írtam miatta,és mindenhonnan az a válasz jött,hogy nem visszaváltható.Kitettem az utcára,hogy ingyen elvihető......valakinek kellett is.
Én is kíváncsi lennék rá, de talán még nem.
Szerintetek, kisorsolták már a Rossmann Ariel-Lenor játék főnyereményeit (mosógép)?
fcnv, köszönöm szépen a választ.
Még az érdekelne, hogy kb. hány munkanappal a nyertes feltöltés után kaptál értesítést, hogy nyertél. Köszi előre is.
marcsi8
info@unileverinfo.hu-ról küldték a mozijegyet.
Egy email címet szeretnék kérni, én sem kaptam meg még a Tesco Domestos mozijegyet, szeretnék írni nekik.
pieceofluck
Nutella feltöltés után nem küldött e-mailt, csak a képernyőn jelent meg az értesítés a sikeres feltöltésről.
Válaszoltak és meg is küldték a mozijegyeket!
Most küldték meg a Tesco - Domestos mozijegy kódokat
Ahogy értelmeztem a játékszabályzatot, szerintem a Nutella az egyes játékhetek után értesít.
Én arra lennék kíváncsi, hogy a feltöltés után ti kaptatok e-mailes értesítést is, vagy csak képernyőüzenetben írták, hogy sikeres volt a feltöltés?
Köszi előre is.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások