Archivum - Kérdések és válaszok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 8 / 1789 oldal |
Ma megnézem a boltban, hogy mi a vonalkódja a Classicnak! Majd beírom délután!
Biztos új.... nekem is sima van. A régi csomagolása megegyezik az új Classicéval. Szerintem az új Intense miatt írták rá a régi csomagoolásra hogy Classic, megkülönböztetésképpen. Igaz, az Intense meg piros, ez is elég megkülönböztetés lenne.
Nem tudom mi az a classic. :( Ez valami új dolog lehet. Nekem sima Family van, vonalkódja: 5 997338 187044
Akkor ez nem jó? :(
Akkor ez nem jó? :(
Bocsi... ez a szórólap, nem szórólap, hanem az újságból van kivágva! :(
Viki:
A szórólapon csak a vonalkód a feltétel. Egyébként a képen a Family Classic 250 g-os, a Family Intense 250 g-os, és ezek instant változata 100 g-os kiszerelésben szerepel.
A szórólapon csak a vonalkód a feltétel. Egyébként a képen a Family Classic 250 g-os, a Family Intense 250 g-os, és ezek instant változata 100 g-os kiszerelésben szerepel.
Lehet hogy máshol van szórólap nem? Majd később dél körül én is elmegyek és megnézem.
Én meg nem találom a játszós kávé vonalkódját, valaki b eírta tegnap de nem találom, nekem sárga őrölt 250 grammos van itthon pár db, csak még újságot sem láttam nem tudom az jó lesz-e. :(
Én meg nem találom a játszós kávé vonalkódját, valaki b eírta tegnap de nem találom, nekem sárga őrölt 250 grammos van itthon pár db, csak még újságot sem láttam nem tudom az jó lesz-e. :(
Valamit megtudtok írjatok,most megyek dolgozni,megjött a főnök.
/ Pedig most fontossabb dolgom van!!!!!!!!!!!! /
/ Pedig most fontossabb dolgom van!!!!!!!!!!!! /
De most szorólap sincs,vagy vágjuk ki az újságból a hirdetményt?
diehexe: miért gyanús? Amikor az aranymedált küldték akkor is csak vk. kellett plusz a szórólap perforált része.
Nálunk a coopba az eladók se tudtak mondani semmit.
evmamzi:
Úgy látom, minket általában ugyanaz foglalkoztat! :) Nincs a Tchibo honlapján csak a Cora játék. Gyanús nekem is ez a "csak a vonalkód beküldése" dolog. A Coop honlapja nem műkszik, sajnos!
Úgy látom, minket általában ugyanaz foglalkoztat! :) Nincs a Tchibo honlapján csak a Cora játék. Gyanús nekem is ez a "csak a vonalkód beküldése" dolog. A Coop honlapja nem műkszik, sajnos!
Köszi Szabcsina! Várom az infót!
Szerintetek a coop tchibo játéknál most valóban elég a vonalkód?
Hi! Bombival kapcsolatban tudnátok segíteni? itt a webnyereményen egy postafiókos cím van feltüntetve, a bombi csomagoláson pedig utca és házszám! Melyikre küldjem?
Köszi a Henkeles válaszokat. Szerintem biztosra megyek és majd nem a Coop-ban, hanem valamelyik másik boltban vásárolok. Szerencsére lesz egy pár lehetőség.
annipanni: a papírka tetején ahol soksok számkombináció van van egy 4 számból álló pl. 3343 ez a vonatszám. múlthéten nálam is kérdés volt :)
Közben már utánaolvastam:)
A Pall Mall már sorsolt?
Csak értesitik a nyerteseket, vagy olvashatjuk a listát?
Csak értesitik a nyerteseket, vagy olvashatjuk a listát?
Itt kellett volna megkérdezni:
+36 - 1- 411-0227
+36 - 1- 411-0227
annipanni: de arról nem derül ki az AP szám. oké,veszel egy gyufát egy másik blokkra és akkor tudod,de így elfogadják? szerintem nem!