Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 8 / 511 oldal |
Köszi.
A márciusi 9 netes regimből 1 db érkezett be a szervezőhöz :((
Ja, Garnier :(
Ja, Garnier :(
Minya: innen tudom, ez van a szórólapon:
http://href.hu/x/2m43
http://href.hu/x/2m43
Viki, a Delonghi milyen típus ? Honnan tudod, hogy 45000 Ft-ba kerül ?
Ma bedobtak a postaládába egy reklám újságot:( Hát mit ne mondjak amíg aludt a gyerek volt időm számolgatni döbbenet : 134 termék van feltüntetve, a 134 -ből 64 (!!!!!!!!!!!!) -et hibásan írtak ilyen alapvető hibákkal:ollo,fogo, meccő ollo, hamu tarto,ezenkivül elírás: ikolai szet számógép, szotító, alaklehúzó, fúrészkorong és hihetetlen de lehet tetézni 4 db értelmetlen "szó" is van benne. :(:(:(
Nekem is vannak gondok a helyesírásommal, na de közel 50%-át hibásan írni durva!:(
Nekem is vannak gondok a helyesírásommal, na de közel 50%-át hibásan írni durva!:(
Egyébként ilyen:
Rowenta ES 510020
http://href.hu/x/2m0r
De ez van a neten és a szórólapon is: (Delonghi)
http://href.hu/x/2m5s
Rowenta ES 510020
http://href.hu/x/2m0r
De ez van a neten és a szórólapon is: (Delonghi)
http://href.hu/x/2m5s
Mindegy mostmár le van ejtve. Eladom aztán majd veszek olyat amilyet akarok. Csak mi tényleg nem iszunk ilyen erőset. Ezért nem írok nekik.
MInya
Ok, hogy odaírják, hogy illusztráció, de azért ennyire nem kellene változtatniuk. Ennyi erővel írhatnák, hogy kávéfőző a nyeremény és odatesznek egy autót.
VárszegiViki
Írj nekik, persze ne felháborodottat, mert úgyis csak azt írják, hogy oda volt írva az illusztráció. Csak azért, hogy gondolkodjanak el. Gondolom, espresso kávéfőzők között is van több típus, színre, alakra, én ilyesmire godnolnék, hogy illusztráció.
Ok, hogy odaírják, hogy illusztráció, de azért ennyire nem kellene változtatniuk. Ennyi erővel írhatnák, hogy kávéfőző a nyeremény és odatesznek egy autót.
VárszegiViki
Írj nekik, persze ne felháborodottat, mert úgyis csak azt írják, hogy oda volt írva az illusztráció. Csak azért, hogy gondolkodjanak el. Gondolom, espresso kávéfőzők között is van több típus, színre, alakra, én ilyesmire godnolnék, hogy illusztráció.
Sajnálom, hogy csalódott vagy. Az ilyen képek mindig csak illusztrációk, ide is oda volt írva.
Mit mondjak csalódott vagyok a jacobs kávéfőző miatt. A képen egy 45 ezer forintos kombi kávéfőző volt, és én ezért is játszottam vele mert mi híg kávét iszunk. Ellenben tök más kávéfőzőt adtak, egy 28 ezer forintos espresso kávéfőzőt. Mi iylen kávét soha nem iszunk, pedig annyira szerettem volna megtartani. :( Eladás lesz belőle. :( Nem is az árával van a bajom, hanem azzal hogy nem tud híg kávét főzni és el kell adnom. :(
adiandi, Edike1
Köszönöm nektek, megtaláltam az arany csíkot, és alatta a kódot is!
Rá nem jöttem volna!
Na, látjátok, erre is milyen jó ez a fórum!:)
Imádom:))
Köszönöm nektek, megtaláltam az arany csíkot, és alatta a kódot is!
Rá nem jöttem volna!
Na, látjátok, erre is milyen jó ez a fórum!:)
Imádom:))
szabcsina
Szerintem, van benne. Az első csomagot mi is kidobtuk, akkor még nem írtak erről a játékról. Megláttam az akciósat megvettem, kerestem a kódot semmi. Aztán a második csominál jöttem rá, hogy a kód oldalt van a belsejében nyomtatva, ott ahol kívülről van egy aranyszinű kb 8 centis csík. Na azóta vettünk egy mázsa kávét, vettünk sorsjegyet is a játékban, de sajna nem nyert, pedig olyan gyorsak vultunk, na ezután már úgy sem nyerünk. Sok sikert a játékhoz.
Szerintem, van benne. Az első csomagot mi is kidobtuk, akkor még nem írtak erről a játékról. Megláttam az akciósat megvettem, kerestem a kódot semmi. Aztán a második csominál jöttem rá, hogy a kód oldalt van a belsejében nyomtatva, ott ahol kívülről van egy aranyszinű kb 8 centis csík. Na azóta vettünk egy mázsa kávét, vettünk sorsjegyet is a játékban, de sajna nem nyert, pedig olyan gyorsak vultunk, na ezután már úgy sem nyerünk. Sok sikert a játékhoz.
Szabcsina a csomagolásodon is rajta volt a sárga matrica ?, ha igen akkor a zacsi oldalán kellene hogy legyen egy arany sáv az alatt van belül a kód (remélhetőleg)
Sziasztok!
Ma bejártam ungot - berget, hogy találjak Momentcity kódos Nescafet, mire nagy nehezen sikerült!Erre nem volt benne kód!Ilyenkor mi van?Így jártam?:(
Ma bejártam ungot - berget, hogy találjak Momentcity kódos Nescafet, mire nagy nehezen sikerült!Erre nem volt benne kód!Ilyenkor mi van?Így jártam?:(
Ma végre a mi Tesconkban is kitették a Vanish szórólapokat. KÉsz csoda!
Fölösleges 1 dolgot/hozzászólást 3x beírni, elég egy helyen kitárgyalni.
Van cca. 100 topicunk, nem nyitunk minden játéknak újat, mert használhatatlanná válna a fórum.
Gondolj bele, több tucat, sőt száz játék fut rendszeresen egy időben, s ez hány topic lenne az oldal több, mint 6 éves élete alatt.
Játékok jönnek és mennek, a topicok maradnak.
A Fornetti játék már 7 hónapja megy, eddig egész jól meg tudtuk beszélni a felmerülő kérdéseket a jelenlegi keretek között is.
Ezt a fórumot a rendszeres használói alakítják saját igényeik szerint, elöbb meg kellene ismerned, csak aztán megreformálnod.
Van cca. 100 topicunk, nem nyitunk minden játéknak újat, mert használhatatlanná válna a fórum.
Gondolj bele, több tucat, sőt száz játék fut rendszeresen egy időben, s ez hány topic lenne az oldal több, mint 6 éves élete alatt.
Játékok jönnek és mennek, a topicok maradnak.
A Fornetti játék már 7 hónapja megy, eddig egész jól meg tudtuk beszélni a felmerülő kérdéseket a jelenlegi keretek között is.
Ezt a fórumot a rendszeres használói alakítják saját igényeik szerint, elöbb meg kellene ismerned, csak aztán megreformálnod.
Azért az meglepett, hogy itt is kérdeztem, fornetti-játékos topikot nyitottam, de kétszer kitörölték. ??
Köszönöm gabims10! :)
Kristiano!
szept-okt: óarany (szerintem piros)
nov-dec:kék
jan-febr:ezüst
márc-ápr:arany
máj-jún:még nem tudni.
Össze kell gyűjteni 3 különböző színűt és majd júliusban vagy mikor kell visszaküldeni. Addig az egyforma színű felirattal rendelkezőket elcserélheted. Sok sikert.
szept-okt: óarany (szerintem piros)
nov-dec:kék
jan-febr:ezüst
márc-ápr:arany
máj-jún:még nem tudni.
Össze kell gyűjteni 3 különböző színűt és majd júliusban vagy mikor kell visszaküldeni. Addig az egyforma színű felirattal rendelkezőket elcserélheted. Sok sikert.
Kedves Gia és Sada! Elolvastam, abból ez derült ki:
"Minden 5 db beküldött szelvény után a vásárló automatikusan kap egy színes, sorszámozott, papír Fornetti kártyát postai úton. A havi sorsoláson ezzel a papírkártyával vesz részt a játékos.
A 10 hónap során a vásárlónak össze kell gyűjtenie a kéthavonta kibocsátásra kerülő sorszámozott, különböző színű 3 db kártyát, és azt a 10. hónapot követően be kell küldenie a Fornetti Kft. 6000 Kecskemét Pf: 777 címre. Ekkor az 3 db különböző színű kártyáért automatikusan kap egy sorszámozott Fornetti Silver Klub Kártyát, amellyel részt vesz az EXTRA sorsoláson."
A kártyák színéről volt szó, ezért próbáltam más színűekre cserélgetni. Ezután megírták, hogy a felirat színe más. A két hónapról is írtak, de azért nem szemétség megkérdezni, hogy melyik két hónapról van szó, igaz? Vagy tippelgessek? Mert az nem jött be. Akár hiszitek, akár nem.
"Minden 5 db beküldött szelvény után a vásárló automatikusan kap egy színes, sorszámozott, papír Fornetti kártyát postai úton. A havi sorsoláson ezzel a papírkártyával vesz részt a játékos.
A 10 hónap során a vásárlónak össze kell gyűjtenie a kéthavonta kibocsátásra kerülő sorszámozott, különböző színű 3 db kártyát, és azt a 10. hónapot követően be kell küldenie a Fornetti Kft. 6000 Kecskemét Pf: 777 címre. Ekkor az 3 db különböző színű kártyáért automatikusan kap egy sorszámozott Fornetti Silver Klub Kártyát, amellyel részt vesz az EXTRA sorsoláson."
A kártyák színéről volt szó, ezért próbáltam más színűekre cserélgetni. Ezután megírták, hogy a felirat színe más. A két hónapról is írtak, de azért nem szemétség megkérdezni, hogy melyik két hónapról van szó, igaz? Vagy tippelgessek? Mert az nem jött be. Akár hiszitek, akár nem.