Törpi
ment a válasz :-)
Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 8 / 319 oldal |
nekem mind a négy válasz optimális lenne :(
Hiába na nem vagyok egy Hercule Poirot :(
cica75: annak a helyes megoldását én is szeretném kérni e-mailban,de még nem volt bátorságom beírni kérésemet:)
a nyomozósat megint nem értem :(
Új játék az oldalon!
Intersparban kék, Tescoban piros? :-/ :))
Paint
Voltak az erzsébeti Intersparban is, pénteken láttam őket!Csak nekem a Tesco közelebb, így oda járok az ajándékokért, csak sajna a Tescoban nincs kék oldaltáska, így a jövő héten nekem is az Intersparba kell mennem!
Voltak az erzsébeti Intersparban is, pénteken láttam őket!Csak nekem a Tesco közelebb, így oda járok az ajándékokért, csak sajna a Tescoban nincs kék oldaltáska, így a jövő héten nekem is az Intersparba kell mennem!
Jó csak mert vki Erzsébeti Interspart is mondott. :|
De majd túrázok egy kicsit jövőhéten I.sparok, és Tescok között. :))
De majd túrázok egy kicsit jövőhéten I.sparok, és Tescok között. :))
Paint:eddig mindenki csak Tescoról beszélt:)
Pénteken és szombaton Tescokban, és Intersparokban egyszerre v. egyk nap itt a másik nap ott? :-/
Válltáskából van piros, és kék... látot még vki más színűt is? :-/
Válltáskából van piros, és kék... látot még vki más színűt is? :-/
Mi a Váci úti Tescoban voltunk. Pénteken sikerült szereznünk 2 hűtőtáskát. Az egyik narancssárga-szürke a másik világoskék-szürke. (Olyan, mint amit a Corában lehet 278 pontért beváltani.) Tegnap pedig 2 világítós öngyújtót.
Megkérdeztem és április végéig minden pénteken és szombaton lesz a promóció.
Megkérdeztem és április végéig minden pénteken és szombaton lesz a promóció.
Pall Mall hostessek csak péntek, szombatonként vannak?
Vagy valahol vasárnap is?
Vagy valahol vasárnap is?
A férjem ma egy öngyújtót gyűjtött be tőlük,még volt táska,de azt mondta az ronda volt,meg még valamit látott,de nem jött rá mi az. Nagyon nem is érdeklődött,mert én kint vártam a gyerekekkel. Meg algidás hosztesz is volt.
Vki tudna képet küldeni az ajándékokról? Kedvcsinálónak :)
Én választhattam, volt egy csomó piros és pár világoskék.
Hűtőtáskából is volt állítólag narancssárga meg ez a szürke-kék. nem tudom milyen lehetett az a narancs, hogy ennyire elkapkodták. Ez a kék pedig nagyon jó színű.:)
Hűtőtáskából is volt állítólag narancssárga meg ez a szürke-kék. nem tudom milyen lehetett az a narancs, hogy ennyire elkapkodták. Ez a kék pedig nagyon jó színű.:)
mel6
Milyen színű a válltáskád?
Nekem is sikerült ma egy "csúnya és gagyi öngyújtót", annyira nekem sem jön be, meg egy válltáskát gyűjtenem!Az én válltatyóm piros színű, de tegnap az Intersparban világoskéket láttam!Majd azt a jövő héten!:)
Milyen színű a válltáskád?
Nekem is sikerült ma egy "csúnya és gagyi öngyújtót", annyira nekem sem jön be, meg egy válltáskát gyűjtenem!Az én válltatyóm piros színű, de tegnap az Intersparban világoskéket láttam!Majd azt a jövő héten!:)
Nekem is sikerűlt hűtőtatyót meg válltáskát begyűjtenem. nagyon szigorúan veszik, hogy 1 nap egy ember csak 1 ajándékot. Öngyújtó is tök jó, Uv fényben világít a közepe, ha meggyújtód és látszódik benne egy kézen álló figura.
Viszont az az öngyújtós hamutartó szerintem oltári csúnya és gagyi.Hoszteszek szerint:"kutyának sem kell"
Viszont az az öngyújtós hamutartó szerintem oltári csúnya és gagyi.Hoszteszek szerint:"kutyának sem kell"
én kb másfél órája az erzsébeti intersparban láttam őket
Bp. XX ker. Topánka u.
Bp. XX ker. Topánka u.
Mai hosstes akcióval kapcsolatban szeretnék segítséget kérni aki éppen arra jár.... írnál egy emailt? :):|
A Pécsi Tesco-ban Pall Mall. 2db-hoz táska és stb.
Egyébként sok a hostess, túró rudi(kulcstartó ajándék), jégkrém (hűtőtáska ajándék).
Egyébként sok a hostess, túró rudi(kulcstartó ajándék), jégkrém (hűtőtáska ajándék).