Jó kérdés.
Mivel a Mastercard támogatja a játékot, ők biztosan meg tudják nézni.
Meg gondolom a Spar informatikai rendszere is tárolja a vásárláshoz tartozó pos adatait.
Szerintem meg a jsz.-ig sem kell eljutni..
A játék főoldalán is ott van, csillaggal jelölve...
Szerencsésflótás te is észre vetted, vegye észre más is...
Nekem ellenben azzal van gondom, hogy a marketinges honnan a rákból fogja tudni (fogja-e tudni egyáltalán ellenőrizni), hogy a bankkártyás vásárlás Mastercarral történt...
Ugyan is a blokkon csak az áll, hogy bankkártyás fizetés volt, vagy kp, uralvány, vagy ezek kombója...
A pos terminál által adott cetli hozza, hogy visa vagy mastercard... De az gondolom nem kell.....
https://www.spar.hu/spar-csoport/uzlettipusok
Az "átlagember", amikor beküldi a pályázatát, kipipálja, hogy elolvasta,elfogadja a jsz-t.
Olvassa is el! Ennyi.
Mondom: franchise partnerek!!!
Vagy csatlakozik a tulaj, vagy nem.
Ez nem a marketinges hatásköre.
Rajtuk van a hivatalos Spár felirat a hivatalos Spár logóval! Ráadásul egyszer jók máskor nem mikor hogy sikerült a Spár marketingesnek? Mert Ők szabják meg ,persze a haszon az jó bárhonnan? Legutóbb a Pöttyös játéknál jó volt a Spár partner! Egy átlagember elolvasa,hogy ha a Spárba fizet mastercarddal, nyerhet aztán "valakik" előállnak azzal,hogy jó-jó Spár de még se?! Ez a vásárlók megtévesztése és nem lehet hivatkozni semmilyen apróbetűs JSZ részletre. Legalábbis ez a véleményem.
Ezek a boltok franchise partnerek, magánkereskedői üzemeltetésűek.
A mastercard-Spáros nyeremények tényleg nagyon jók viszont nagyon bosszantó,hogy a " Spáros" üzletek részvételét állandóan variálják nem mindenki olyan profi mint itt sokan, Valaki elolvassa valahol,hogy a Spárba mastercarddal fizetve jó a játékban honnan gondolná,hogy a hivatalos Spár logós Spár partner bolti vásárlás nem jó?! Ráadáslu a legtöbb esetben részt vesz!
Spar - Mastercard
Brutál jó a Fődíj, de a kisebb nyeremények sem rosszak.
TRSZ számot is kér a rendszer (nem kell várni 1 perceket) ill. egy nekifutásra több blokkot is feltölthetsz.
Szóval mindenki dobjon el mindent, irány a Spar.
Tesco - Hell Energy Coffee
A szívószálat nyert páHázatok is benne vannak a Fődíj-kalapban.
Most írták ímélben.
Comedy Clubtól jött mail, játék meghosszabbítva nov.13-ig
Hogy jóvátegyük a dolgot, a beküldők között a szokásos 3 helyett pedig most 10 db Comedy Central ajándékcsomagot sorsolunk ki!
Ösmét wellness lötyögés a nyeremény a Magyarország, szeretlek! műsorban.
Megcselekedtem.
Itthon, miután megvettem 999 pé'zér'...
Arenában Opitz Barbi is dobott be szelvényt az autóra. Naon szêp lány.
a) A Pöttyösnél most sokkal macerásabb leszedni a matricát.
b) Mégsem lesz a pótnyertesé a szelfigyűrű, elfogadták a blokk fényképét. Elküldtem nekik, hátha, s lőn. Komolyabb nyereménynél (VR vidámpark) ez már vélhetően nem lesz jár6ó út.
Vénember 2022-11-03 :: 10:14
Promóciós címke gyűjtése árupolcról? 😮
Nahát az már tleg a legalja!! 🤬
Tényleg nincs kecmec?
Sok begyűjtött címke, néhány blokk és kész.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások