Nyilak.com
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 8 / 50 oldal |
Ha valaki nem játszik a héten, akkor is érdemes belépni, mert engem 2 hét tétlenség után törölt a rendszer. Utána ugyanazzal az e-mail címmel ismét regisztráltam.
Sziasztok!
Jelenleg a 78. helyen vagyok 189570 ponttal. De holnaptól sajnos nem lesz időm játszani pedig nagyon szeretnék egy törcsit. Ha valaki valamiért cserébe feltudna turbózni az első 50 közé légyszi írjon. Nem tudom mit tudnék cserébe adni, fölös nyereménytárgyam nincs, de várom az ötleteket. Mailben megbeszéljük.
Bogi
Jelenleg a 78. helyen vagyok 189570 ponttal. De holnaptól sajnos nem lesz időm játszani pedig nagyon szeretnék egy törcsit. Ha valaki valamiért cserébe feltudna turbózni az első 50 közé légyszi írjon. Nem tudom mit tudnék cserébe adni, fölös nyereménytárgyam nincs, de várom az ötleteket. Mailben megbeszéljük.
Bogi
Ha vki ezen a héten nem játszik, tudna nekem segíteni?
A pályázathoz a táplálkozási iránytűkből egy borítékban lehet több angol nyelvűt is küldeni, vagy az is csak ötödiknek mehet?
mert nem értek utol telefonon minden nyertest
Törpi ,szerintem is .
Bár ott sincs még kint a nyertes lista , az első kör után hamar kitették .
Bár ott sincs még kint a nyertes lista , az első kör után hamar kitették .
biztosan akkor szállítják ki a fondüket amikor a másik Nestlé nyereményeket is(karóra,Vacsy szett)
Látom itt van judytot is, ő is sokat játszott a nyílakkal... ezek szerint senki nem kapott még atörölküzőn kivül semmit???? :-(((((
Villám!
Biztos 1db-os az alátét---- garzon-- :))) úgy gondolják, de egyszerre legalább 2-t küldhetnének....novemberben nyertem egy 4 nyelvű fordítógépet ,a teleforosok azt mondták küldik.... azóta is jön :((
Elveszik az ember kedvét még a játéktól is.....TELEFOR Kft.-sek, mert az telefonos játék volt, persze emeltdíjas! :(
Biztos 1db-os az alátét---- garzon-- :))) úgy gondolják, de egyszerre legalább 2-t küldhetnének....novemberben nyertem egy 4 nyelvű fordítógépet ,a teleforosok azt mondták küldik.... azóta is jön :((
Elveszik az ember kedvét még a játéktól is.....TELEFOR Kft.-sek, mert az telefonos játék volt, persze emeltdíjas! :(
Marcsi-35! Gondolom a többi ajándék is olyan lesz... :((((( Sajnos van már tapasztalatom...lehet, hogy tévedek? Akkor fogunk örülni együtt, mert mint olvasom ti is sokat játszottatok..
Sziasztok!
Én is a nyílakkal játszom elejétől fogva, most már nem is hívnak, hiába benne vagyok az első ötvenben mindig és egy törülközőt kaptam meg eddig..... a többi hol van??? Ti is póruljártatok, ahogy olvasom? A kisunokámnak igértem a fondue -készletet, de úgy látszik máshol kell megvennem, gyereket nem szabad becsapni.:-(((( Ha tudtok valamit, írjátok már ide ki, hogy hol reklamálhatunk... köszi...
Én is a nyílakkal játszom elejétől fogva, most már nem is hívnak, hiába benne vagyok az első ötvenben mindig és egy törülközőt kaptam meg eddig..... a többi hol van??? Ti is póruljártatok, ahogy olvasom? A kisunokámnak igértem a fondue -készletet, de úgy látszik máshol kell megvennem, gyereket nem szabad becsapni.:-(((( Ha tudtok valamit, írjátok már ide ki, hogy hol reklamálhatunk... köszi...
Sziasztok én még csak ma regeltem. Megmondanátok hol lehet ennyi mindent nyerni? :)
Marcsi35
sajnos ezt mondta az adategyeztető hölgy
én is szettre számítottam :(
sajnos ezt mondta az adategyeztető hölgy
én is szettre számítottam :(
Villám ,ez komoly ,tényleg 1 db alátét ????? A törcsi is elég gáz , nem tudom ki választotta ki ezt az Ikeában . Nekem van rendes vastag Ikeás törcsim ,nem hiszem hogy árban sok lett volna az eltérés :( Kíváncsi leszek a többi ajándékra is .
Én az első játék óta játszom, 2 fondüt is nyertem, de még egyik se ért ide. A törölközőt valóban hozta a futár a következő héten.
Az elmúlt héten nyertem fitness labdát, s már hétfőn fel is hívtak adatot egyeztetni. Ezt mindenképpen pozítivumként könyvelem el :)
Azt mondták, hogy 4-6 hét a kiszállítási idő.
Negatívumhoz tartozik - legalább is számomra-, hogy kérdésemre kiderült a tányéralátét, csak 1 darabos. :(
azt hittem, hogy egy szettet küldenek. Így abba is hagytam a hétre a kattolgatást. Készülök jövő hétre :)
Azt mondták, hogy 4-6 hét a kiszállítási idő.
Negatívumhoz tartozik - legalább is számomra-, hogy kérdésemre kiderült a tányéralátét, csak 1 darabos. :(
azt hittem, hogy egy szettet küldenek. Így abba is hagytam a hétre a kattolgatást. Készülök jövő hétre :)
Csak törcsit kaptam, úgy tudom, hogy mást nem postáztak még.
kapott már vki ajándékot? online játék miatt?
Egy órán belül most vágott ki negyedjére a játékból:((
Másnak is szarakodik???
Másnak is szarakodik???
chicaloca
Igen ilyen többször előfordul:(
Sőt még olyan is,ha valaki pont akkor lép ki mikor választania kellene kérdést lefagy az egész:(
Igen ilyen többször előfordul:(
Sőt még olyan is,ha valaki pont akkor lép ki mikor választania kellene kérdést lefagy az egész:(