Nincs gondom a tápszerrel. Szerintem aki ránéz nem látja, hogy tápit eszik. Nincs felpuffadva, stb.
A későbbi allergia miatt nem javasolják a tejet túl korán bevezetni. Ezzel valamennyire egyet is értek, de 3 éves korig...
Baba a legnagyobb Főnyeremény! Társalgó
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 8 / 72 oldal |
1416.voltam!
amúgy mindjárt szavazok a leányra!
jól van eszty!én féltem neki adni először!de azért így utólag sokkal jobb,h nem tápszert adtam neki!sajna csak 4hónapig tudtam szoptatni!
1 éves koráig várok,s akkor szép lassan megpróbáljuk mi is. Csak reggel és este kap tápit, mellette mindenféle húst, gyümölcsöt, zöldséget eszünk már.
én Dávidnak 8hónapos kora óta adok bolti tejet!elöször csak próbálgattam!egyik nap adtam neki!aztán 2napig nem!és figyeltem,h nem e lesz kiütéses v vmi!persze a dokinő nem tudott róla!
szandra
A doki és a védőnő is azt mondja, hogy egyre kijebb tolódik az az életkor, amikor a tehéntejet javasolják. Most már ott tartunk, hogy 3 éves kora előtt ne igyon a gyerek sima tehéntejet. Habarásnál lehet használni pl., csak simán ne igya. 1 éves kortól tejitalra (Milupa, Nestlé, stb.) lehet váltani.
A doki és a védőnő is azt mondja, hogy egyre kijebb tolódik az az életkor, amikor a tehéntejet javasolják. Most már ott tartunk, hogy 3 éves kora előtt ne igyon a gyerek sima tehéntejet. Habarásnál lehet használni pl., csak simán ne igya. 1 éves kortól tejitalra (Milupa, Nestlé, stb.) lehet váltani.
eszty és nem próbáltál neki adni bolti tejet?én már 8hónaposan azt adtam neki!ha kérdésed van csak írj!
Irok is bele
Pici fiam 2 éves, elmentünk egy ismerőshöz, ahol egy szelíd németjuhász van az udvaron. Azt játszottuk, hogy "Mit mond a kacsa?" Erre a fiam cérnahangocskáján: "Kaaaaaaaacsaaaaaa"
Majd megkérdeztem: "Mit mond a kecske?" Fiam: "Keeeeeeecskeeeeeeeee"
Majd rámutatott a németjuhászra, vigyorgott ezerrel (látszott rajta, hogy tudja, huncutkodik) és azt mondta: "Ott an kecske" mi meg gurultunk a nevetéstől, hogy nah, szegény németjuhász, lekecskézte a gyerek
Pici fiam 2 éves, elmentünk egy ismerőshöz, ahol egy szelíd németjuhász van az udvaron. Azt játszottuk, hogy "Mit mond a kacsa?" Erre a fiam cérnahangocskáján: "Kaaaaaaaacsaaaaaa"
Majd megkérdeztem: "Mit mond a kecske?" Fiam: "Keeeeeeecskeeeeeeeee"
Majd rámutatott a németjuhászra, vigyorgott ezerrel (látszott rajta, hogy tudja, huncutkodik) és azt mondta: "Ott an kecske" mi meg gurultunk a nevetéstől, hogy nah, szegény németjuhász, lekecskézte a gyerek
Van egy ilyen topic is!!!
A bölcsi, ovi, a szobatisztaság, stb... bár nagy nyeremény és hatalmas sikerélmény babának-mamának egyaránt, de nem nyereményjáték (nyereménye) ezért leginkább ide való, nem a nyertesekhez, pozitívba, s talán még az of-ba sem, bár az sok mindent kibír.
A bölcsi, ovi, a szobatisztaság, stb... bár nagy nyeremény és hatalmas sikerélmény babának-mamának egyaránt, de nem nyereményjáték (nyereménye) ezért leginkább ide való, nem a nyertesekhez, pozitívba, s talán még az of-ba sem, bár az sok mindent kibír.
bonnyka
Igen, azt én is észrevettem, hogy a pampers pelusok picit nagyobb méretek a többi pelusnál.
A nagyobbik fiamnál pampers és tescost használtunk felváltva, épp amelyik olcsóbb volt. Szerintem a tescos, a zöld színű veri az összes márkát.
Igen, azt én is észrevettem, hogy a pampers pelusok picit nagyobb méretek a többi pelusnál.
A nagyobbik fiamnál pampers és tescost használtunk felváltva, épp amelyik olcsóbb volt. Szerintem a tescos, a zöld színű veri az összes márkát.
rozsahajni: ha egy baba nyakig fossa magát (már bocsi), akkor azt akármilyen pelusban megteszi
A Pampers szerintem annyiban jobb az oldalgumírozásával, hogy az jobban szabályozható, míg a Huggies hátsó gumírozása ugye nem annyira rugalmas. De mondom, nekünk bevált, most csak azért vettem Pampers pelust, mert olcsóbban meg tudtam venni. De amíg a Huggiesből már az 5-ös méret kell, addig Pampersből elég a 4-es vagy a 4+ méret is (és így darabszám különbség van, vagyis árban másképp jön ki).
A Pampers szerintem annyiban jobb az oldalgumírozásával, hogy az jobban szabályozható, míg a Huggies hátsó gumírozása ugye nem annyira rugalmas. De mondom, nekünk bevált, most csak azért vettem Pampers pelust, mert olcsóbban meg tudtam venni. De amíg a Huggiesből már az 5-ös méret kell, addig Pampersből elég a 4-es vagy a 4+ méret is (és így darabszám különbség van, vagyis árban másképp jön ki).
bonnyka
Eddig amiket használtunk mindegyiknek rugalmas volt a tápőzáras füle, a Huggiesé nem, pedig azt hittem ez is olyan. Talán a hátsó gumirozás pótolja, majd meglátjuk. Ha nektek bevált akkor talán jó lesz.
Köszi
Eddig amiket használtunk mindegyiknek rugalmas volt a tápőzáras füle, a Huggiesé nem, pedig azt hittem ez is olyan. Talán a hátsó gumirozás pótolja, majd meglátjuk. Ha nektek bevált akkor talán jó lesz.
Köszi
rozsahajni: Nekünk bevált, szerettem. Nem olyan vékony, mint a Pampers, de nem is olyan vastag, mint a Libero.
Sziasztok!
Akik használtok Huggies pelust Tőletek kérdezném, hogy milyen a minősége,mert vettem egy pár csomaggal a játékhoz, de ránézésre nem valami nagy szám. Kipróbálni majd csak pár hónap múlva tudjuk, mert már nagyobb méretűt vettem, mint amit most használunk.
Akik használtok Huggies pelust Tőletek kérdezném, hogy milyen a minősége,mert vettem egy pár csomaggal a játékhoz, de ránézésre nem valami nagy szám. Kipróbálni majd csak pár hónap múlva tudjuk, mert már nagyobb méretűt vettem, mint amit most használunk.
Valaki próbálta már az Imunoglukan szirupot adni a gyerkőcnek? Érdekelnének a tapasztalatok. Azt irja, hogy "Szedése fertőzésekre hajlamos, allergénekre érzékeny ... betegek számára javasolt."
Hátha ez megoldás lenne...
Hátha ez megoldás lenne...
Tegnap a kicsi hasra fordult, a nagy meg egy fél doboz fürdetőt magára kent.
Most csönd honol, alszanak a lurkók...
Most csönd honol, alszanak a lurkók...
marycsiga
Benn kell maradnia a kórházban, de a szülő is benn maradhat.
Tejet szerintem nem kell vinni, van az a kórházban.
Tesódnak is kérdeznie kellett volna. Néma gyereknek anyja sem érti a szavát.
Benn kell maradnia a kórházban, de a szülő is benn maradhat.
Tejet szerintem nem kell vinni, van az a kórházban.
Tesódnak is kérdeznie kellett volna. Néma gyereknek anyja sem érti a szavát.
nem tudja véletlenül valaki, h a FP játszóasztal lábait h lehet kiszedni?? úgy eméléxem csak be kellett anno pattintani. Kinőttük, így eltenném, de nem tudom.
stellarx,köszi.erre gondolhatott.
de azért a dokinő tájékoztathatta volna erről.
de azért a dokinő tájékoztathatta volna erről.