Borsodi nyereményjáték
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 8 / 9 oldal |
Beküldtem 500 cimkét és igy van 10.000 pontom,de még így sem jutok hozzá ágy általam kiszemelt licittárgyhoz......
askm
Nem tudok neked válaszolni, visszajönnek a levelek. Írj légyszi egy másik elérhetőséget.
Nem tudok neked válaszolni, visszajönnek a levelek. Írj légyszi egy másik elérhetőséget.
Rizsaska: Jól gondolod:) De így se megyek vele sokra nyerni nem nyertem és a licit pontoktól is igen messze vagyok:(
de legalább pénzbe nem került:)
de legalább pénzbe nem került:)
Nekem 1074 pontom van..de minek csak, azt nem tudom....
Macikacska:
300 kód?Gondolom akkor van vmi ismi aki ad, mert ennyi sört nem fogyaszthat az ember..:)
Macikacska:
300 kód?Gondolom akkor van vmi ismi aki ad, mert ennyi sört nem fogyaszthat az ember..:)
Köszi Marcsi, már korábban megtettem.
nekem nem jön be az oldal napok óta .-(
Nem csere-bere, hanem vásárlás ,ide is írd be Napocska .
BORSODI kódok eladók
jelica:az első 4 nap kb.óránként küldtem be a kódokat,kb.reggel 8-tól este 9-ig,10-ig.csodálkozom nem lett ínhüvelygyulladásom.:))és semmi,pontot is alig adott...aztán inkább elcsrélgettem őket,most megint nekiiramodtam,de már abszolút közömbösen állok hozzá,kitudja....lehet egyszercsak leesek a székről,mert kapok egy ilyen üzenetet,hogy:,,GRATULÁLOK,MEGNYERTED A NAPI NYEREMÉNYT!":))
És Andersen becsukta mesekönyvét...
És Andersen becsukta mesekönyvét...
Én még csak pár kódot töltöttem fel, 7-et vagy 8-at és abból van 320 pontom, akkor az elég jó nem ? :D
Amúgy én is azt vártam, hogy hátha a pontos nyerő időpontok fennt lesznek....
TÉNYLEG SENKI NEM NYERT MÉG INNEN SEMMIT, LICITEN SEM???
Mondjuk én még csak tesztelgettem, most egyenlőre gyűjtök, aztán esküszöm egy egész napig kódot töltök fel... :S
Amúgy én is azt vártam, hogy hátha a pontos nyerő időpontok fennt lesznek....
TÉNYLEG SENKI NEM NYERT MÉG INNEN SEMMIT, LICITEN SEM???
Mondjuk én még csak tesztelgettem, most egyenlőre gyűjtök, aztán esküszöm egy egész napig kódot töltök fel... :S
Engem is bosszant,hogy nem nyertem,pedig rohadt sokat feltöltöttem,kb.720 pontnál járok,de közelébe sem érek a liciteknek.:(
A fix áras-t jobban díjaztam volna....
A fix áras-t jobban díjaztam volna....
és lehet olyan????:)))
nekem 550 pontom van bibi:PPP
de az se elég semmire 10ezerhezképest:S
nem baj hátha egyszer jókor küldöm be
de az se elég semmire 10ezerhezképest:S
nem baj hátha egyszer jókor küldöm be
többmint 300 kódot küldtem be eddig, de már meg se lepődök azon, hogy azt írja sajnáljuk most nem nyertél és a licitpontjaim se elegendő arra, hogy nyerő legyek velük olyan magasra feltornázták már őket:((
néha nekem 100 pontot ad, és akkor nem sajnál, reméltem h akkro biztos nyertem, de nem:(
valakinek sikerült nyernie a borsodival?
örültem volna ha a nyertesek mellé a nyerő időpontokat is kiírták volna, a licitnyrtesek mellé pedig, hogy mennyi licitpontal nyerték:(((
jah a kocsmárosok játoka...Akik nem is játszhatnának. Sztem olyan alkoholista nincs aki napi 2-3 rekesz borsodit betud nyomni..:D egész nap inná, és egész végig a wcn lenne.
Amúgy bosszantó hogy nem gyűlnek a pontjaim, mikor már annyit feltöltöttem...Pedig annyira szeretnék hegyalja belépőt..:(
Amúgy bosszantó hogy nem gyűlnek a pontjaim, mikor már annyit feltöltöttem...Pedig annyira szeretnék hegyalja belépőt..:(
Talán ha úgy csinálták volna ,mint pöttyösék ,fix áras és licites ..
..de a tavalyi sopronihoz képest ...amivel szinte senki sem nyert a fórumról ...
Olyan játék sosem lesz ,ami mindenkinek jó .
..de a tavalyi sopronihoz képest ...amivel szinte senki sem nyert a fórumról ...
Olyan játék sosem lesz ,ami mindenkinek jó .
napocska10: olyan alkoholista nincs:)) maradt akkor a kocsmárosok játéka