Indítson nyereményjátékot a...
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 8 / 68 oldal |
Teás (Pickwick, Lipton) és sajtos játék már régen volt.
Aludobozos játékot szeretnék 

Finish
Lehetne valami (szénsavmentes) ásványvizes játék, de ne úgy, hogy egyet kell venni..., hanem kicsit "bonyolultabb" feltételekkel.
lehetne vmilyen 2:1 3:1 kávé játék
Sőt, már 2018 márciusában is ezt írták nekem :
Kedves Erika,
jelenleg nem fut a pontokhoz kapcsolódó játékunk, de érdemes gyűjteni őket, mert a jövőben bármikor indíthatunk erre promóciót.
Szép napot,
az Okoskonyha csapata
Kedves Erika,
jelenleg nem fut a pontokhoz kapcsolódó játékunk, de érdemes gyűjteni őket, mert a jövőben bármikor indíthatunk erre promóciót.
Szép napot,
az Okoskonyha csapata
A Maggiért kár... Azért mielőtt kivezették volna igazán csinálhattak volna rá valami promot, hiszen adottak a feltételek. Még ha nem is csilliárdos ajándékokért... Igaz én is írtam nekik több mint egy éve, de akkor még nem adtak ennyire nemleges választ, csak hogy figyeljem az oldalukat, ott minden friss információt megtalálok. Kár volt évekig gyűjtögetni, bíztam benne hogy valamire jó lesz...
Negro 

aludobozzal lesz vajon játék?
Maggi,a pontjaival. 😊
De nem fog, írtam nekik. Azt válaszolták, hogy folyamatosan kivezetik a termékekről a pontokat... ☹️
De nem fog, írtam nekik. Azt válaszolták, hogy folyamatosan kivezetik a termékekről a pontokat... ☹️
Mosogatószeres játék ,fogytán a flakonom 

Dilmah ?
Tea játék most lenne jó.
Horváth Rozi , Kotányi, L'Oréal nyereményjáték már régen volt, de a gyermelyi is indíthatna egyéni játékot 2019-ben novemberben volt.
Sosem gondoltam, hogy valaha ilyet fogok írni, de baba/Nivea/Palmolive...vagy bármely olyan cég, ami folyékony szappant forgalmaz. Látszódik, hogy most itt nincs szükség eladásösztönzésre, fut magától a szekér:-)
Viszont fogkrémem már 2022-ig van, azt hiszem a legújabb Colgate játékot ki kell hagynom:-(
Viszont fogkrémem már 2022-ig van, azt hiszem a legújabb Colgate játékot ki kell hagynom:-(
(Miért vegyek gyümölcslé áron 75% vizet?)
Sió
Mert a Hey-Ho és a Happy Day levek vállalhatatlanok. Mind émelyítően édes.
A Sió 25%-os levek tökéletesek.
Mert a Hey-Ho és a Happy Day levek vállalhatatlanok. Mind émelyítően édes.
A Sió 25%-os levek tökéletesek.
Airwick, Pronto, Maggi, Domestos,Nesquick
Maggi 

Gyermelyi játék is indulhatna..